horsik Posted November 26, 2015 Share Posted November 26, 2015 Porci, při chodu na volnoběh mi kolísají otáčky. Z prostudování temat vím teoreticky, že ev. krokový motorek, klapka....Ale prosím o radu, které části to na mých fotkách jsou. Kterou část sundat, vyčistit....Díky! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
radim.1008 Posted November 26, 2015 Share Posted November 26, 2015 Jakých fotkách? V jakém rozpětí ti ty otáčky houpou? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
luki52 Posted December 3, 2015 Share Posted December 3, 2015 Zdravim...ja mam 1,6 72 kw benzin a mi robilo to isté, že začali kolísať otáčky na volnobehu od 800 až 1000...už som to chcel riešiť, ale ešte pred tým som začal dávať aditivum VIF v dvojnasobnom množstve a vyjazdil som 2 fľašky a prestalo to, teraz si motor ide oveľa tichšie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
x.line Posted January 15, 2016 Share Posted January 15, 2016 (edited) SMAZÁNO Edited January 15, 2016 by x.line Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts