Charlie 1 Posted November 25, 2015 Share Posted November 25, 2015 (edited) Ahoj dnes jsem byl na STK a nesvítila mi zadní světla brzdová tak jsem vyměnil pojistku č.F3 a světla svítila ,ale 3 brzdové světlo nesvítilo,než jsem dojel domů praskla ještě pojistka č.F11 3.brzdového světla a levého brzdového světla,po nasazeni nove pojistky a zmačknuti brzdy praskla?na co bych se měl zaměřit?špatná kostra?zkrat? děkuji Hurvajzovi za zjištění pozic brzdovek v pojistkové skříni... Edited November 25, 2015 by Charlie 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Sale Posted November 25, 2015 Share Posted November 25, 2015 Buď zkrat někde ve svazku nebo velký přechodový odpor. Takže vyčistit patice žárovek a kontakty a hlavně se podívat jestli nejsou kabely vzadu ve svazku přežvýkané bez izolace. Taky to může být vypálený konektor. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charlie 1 Posted November 25, 2015 Author Share Posted November 25, 2015 tak postupně jsem přišel na zavadu.... když byla zapojena pojistka č.F3 hlavní přívod štávy do brzdových světel svítila pravá strana.... pojistka č.F 11 do 3.brzdoveho světla a do levého světla nebyla zapojena...po zapojeni a nastartovaní se přepálila pojistka č.F3 hlavní přívod štavy do brzdových světel... z toho jsem usoudil ,že problem bude někde v přechodce do křídla 5.dveří.... BINGO po rozdělání a oddelaní přechodky,byly všechny 3 kabely přetržené tzn.2 zelené draty do 3.brzdového světla a 1 černý ukostření.... zítra to nafotím a hodím sem, možná to trochu pomůže někomu při stejném problému... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts