H2SO4 Posted November 24, 2015 Share Posted November 24, 2015 Zdravím pánové měl bych dotaz vlastním elektrony ( fotky jsem připojil)a chtěl jsem se zeptat jaké bych měl použít šrouby obědnal sem tyto ( http://www.kolovesrouby.cz/kolovesrouby/eshop/1-1-Kolove-srouby/72-2-S-plochou-podlozkou/5/934-Kolove-srouby-M12x1-25x36-chrom-Peugeot-s-plochou-podlozkou-klic-19) ale když dorazily a jen sem je tak zběžně přiložil bylo mi jasné že to nejsou oni . Byl bych vám hodně vděčný kdyby tu někdo věděl a poradil. Předem děkuji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ozzy56 Posted November 24, 2015 Share Posted November 24, 2015 (edited) jestli máš možnost nechat si stočit na soustruhu ten krček na šroubu, tak budou pasovat šrouby, cos koupil origo tam jsou jiné šrouby, které se už neprodávají, ale možná je tady někdo bude mít, nebo vrakoviště pežot... Edited November 24, 2015 by ozzy56 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
P607Olda Posted November 24, 2015 Share Posted November 24, 2015 Stáčení bych rozhodně nedělal. Na vrakáči seženeš snadno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
H2SO4 Posted November 24, 2015 Author Share Posted November 24, 2015 Hlavně kdybych je nechla stočit tak tam ani ebude držet ta podložk ne. Tak se jeste zeptám nemá tady někdo šrouby na speedliny co se mu válejí doma a nepotřebuje je . :-) Jinak kluci všem díky za info. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
P607Olda Posted November 24, 2015 Share Posted November 24, 2015 Zkus zavolat prodejci, zda by je nevyměnil. Potřebuješ č.1, viz obrázek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ozzy56 Posted November 24, 2015 Share Posted November 24, 2015 spídlajny 15'' z 205GTi jsem měl na čtyřech pežotech, na všech autech byly šrouby jak jsem psal (stočené krčky), jsem si vědom, že to není origo, ale v žádném případě šroub není zeslabený atd., je zašroubovaný v náboji minimálně svým průměrem... ale rozhodnutí je samozřejmě na tobě, pokud máš řidičák jsi dospělý člověk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmartinkovic Posted November 24, 2015 Share Posted November 24, 2015 Ani podľa VIN ka sa nedá pozrieť? Pokiaľ sú originál Peugeot, tak by sa to mohlo dat v Peugeote objednať. Tie na c 1. som mal na P 605, 19 kľúč. 2 na 605 ale novší typ. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PAJA106 Posted November 25, 2015 Share Posted November 25, 2015 Nebo si kup 18 vrták a udělej si zahloubení pro tyto šrouby. Ale chápu, když se ti do toho nebude chtít, zvlášť pokud jsi objednával šrouby jen kvůli kolům, která jsou navíc lakovaná. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milan+ Posted November 25, 2015 Share Posted November 25, 2015 Zdravím pánové měl bych dotaz vlastním elektrony ( fotky jsem připojil)a chtěl jsem se zeptat jaké bych měl použít šrouby obědnal sem tyto ( http://www.kolovesrouby.cz/kolovesrouby/eshop/1-1-Kolove-srouby/72-2-S-plochou-podlozkou/5/934-Kolove-srouby-M12x1-25x36-chrom-Peugeot-s-plochou-podlozkou-klic-19) ale když dorazily a jen sem je tak zběžně přiložil bylo mi jasné že to nejsou oni . Byl bych vám hodně vděčný kdyby tu někdo věděl a poradil. Předem děkuji Jestli máš šrouby s kuželem,tak Ti mohu nechat prodat podložky pod hlavu, Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
H2SO4 Posted November 25, 2015 Author Share Posted November 25, 2015 JN kola sem koupil v hrozném stavu a nechal je opískovat a stříkat komaxitem nejsou uplně voňavka ale na to stáří sou dobré a na autě vypadjí úžasně. A s podložkama není to špatnej nápad zkusím chvilku počkat a jestli neseženu šrouby, když ne, určo se ti ozvu každopádně díky za nabídku . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts