Jump to content

Šrouby na kola

H2SO4

Recommended Posts

Zdravím pánové měl bych dotaz vlastním elektrony ( fotky jsem připojil)a chtěl jsem se zeptat jaké bych měl použít šrouby obědnal sem tyto ( http://www.kolovesrouby.cz/kolovesrouby/eshop/1-1-Kolove-srouby/72-2-S-plochou-podlozkou/5/934-Kolove-srouby-M12x1-25x36-chrom-Peugeot-s-plochou-podlozkou-klic-19) ale když dorazily a jen sem je tak zběžně přiložil bylo mi jasné že to nejsou oni . Byl bych vám hodně vděčný kdyby tu někdo věděl a poradil.

Předem děkuji

post-53450-0-76449300-1448385671_thumb.j

jestli máš možnost nechat si stočit na soustruhu ten krček na šroubu, tak budou pasovat šrouby, cos koupil

origo tam jsou jiné šrouby, které se už neprodávají, ale možná je tady někdo bude mít, nebo vrakoviště pežot...

Edited by ozzy56

spídlajny 15'' z 205GTi jsem měl na čtyřech pežotech, na všech autech byly šrouby jak jsem psal (stočené krčky), jsem si vědom, že to není origo, ale v žádném případě šroub není zeslabený atd., je zašroubovaný v náboji minimálně svým průměrem...

ale rozhodnutí je samozřejmě na tobě, pokud máš řidičák jsi dospělý člověk ;)

Zdravím pánové měl bych dotaz vlastním elektrony ( fotky jsem připojil)a chtěl jsem se zeptat jaké bych měl použít šrouby obědnal sem tyto ( http://www.kolovesrouby.cz/kolovesrouby/eshop/1-1-Kolove-srouby/72-2-S-plochou-podlozkou/5/934-Kolove-srouby-M12x1-25x36-chrom-Peugeot-s-plochou-podlozkou-klic-19) ale když dorazily a jen sem je tak zběžně přiložil bylo mi jasné že to nejsou oni . Byl bych vám hodně vděčný kdyby tu někdo věděl a poradil.

Předem děkuji

Jestli máš šrouby s kuželem,tak Ti mohu nechat prodat podložky pod hlavu,

post-26723-0-70335800-1448484400_thumb.j

JN kola sem koupil v hrozném stavu a nechal je opískovat a stříkat komaxitem nejsou uplně voňavka ale na to stáří sou dobré a na autě vypadjí úžasně. A s podložkama není to špatnej nápad zkusím chvilku počkat a jestli neseženu šrouby, když ne, určo se ti ozvu každopádně díky za nabídku .