Jump to content

výměna displeje - prosim o radu děkuji.

fitsport

Recommended Posts

Chtěl bych vás tu požádat ,o radu týkající se výměny displeje ,ve vozu Partner r.2004.Mohl by tam pasovat z vozu Citroen c5 nebo peugetu 807 ,peugeto 307 ?Vím,že by to měl být typ B.Mohl by mi z vás tu někdo poradit,do kterých typů ,se tento typ displeje montoval.Moc se v tom už neorientuji.Nebo nemohl by tam jít i třeba typ C.Jak je to s velikostí a celkovým zapasováním do stávajícího prostoru (kapličky) nad rádiem?Prosím poraďte mi,moc děkuji všem ...

Edited by MJSytic
Upraven název - prosim o radu je málo

Tak to vypadá na ten první.Měl bych ještě dotaz.Do kterých modelů peugotů se montovaly displeje C s oranžovým písmem?Zjistil jsem že do 207,je to pravda?Mohl byste mi poradit.Zásuvka má 18 pinů a řekl bych,že do ní vede 5drátů.Displej bych chtěl vyměnit a využít i skryté funkce.Slyšel jsem,že i nastavení tempomatu , se tam může zobrazit.Oranžové písmo chci zachovat,stejné s origo A.C5,807 mají zelený displej s černým písmem.Děkuji za rady s úctou Láďa ...

• 2 weeks later...

Mam na vás dotaz.Je možné vyměnit displej obr.1 za displej obr.2 ?? Existuje redukce z zásuvky L2 18,na novější se 12.Neni možné někde dohledat zapojení z přívodních 5kablíků.Žádám o radu ,díky ...

post-35107-0-20983400-1449576535_thumb.j

post-35107-0-15660200-1449576580_thumb.j

Edited by fitsport

• 1 month later...

Ahoj všem měl bych taky dotaz ohledně dipleje, je normální že když se po nějaké době displej docela dost zahřeje a zmizí všechny písmenka....a například v létě když parkuji na sluníčku tak hned jak nastartuju už není nic vidět jak je zahřátý od sluníčka. Je to u Partnera 2005 ten větší co ukazuje i rádia.

Taky už jsem přemýšlel nad výměnou ale kde sehnat a z jakých modelů je třeba stejný..??

Pokud máš tento, jak je na fotce, tak tam vidím žárovku. Náhrada za LED hodně pomůže, a je to hlavně jednoduché a levné a bez rizika.

Škoda že jsi nedal fotku, co se zobrazuje na displeji, už dávno. Každý typ auta má svoje 4 různé displeje, v to nemám přehled.

Popis opravy zde: http://www.peugeot-club.com/topic/59174-display-radia-307-sw/page-5

post-2001-0-93773500-1453465925_thumb.jp

Edited by P607Olda

Pokud máš tento, jak je na fotce, tak tam vidím žárovku. Náhrada za LED hodně pomůže, a je to hlavně jednoduché a levné a bez rizika.

Škoda že jsi nedal fotku, co se zobrazuje na displeji, už dávno. Každý typ auta má svoje 4 různé displeje, v to nemám přehled.

Popis opravy zde: http://www.peugeot-club.com/topic/59174-display-radia-307-sw/page-5

Díky za info..... nejprve vyzkouším ty ledky...

No já jsem momentálně v anglii a narazil jsem nejak na tohle tema vis takže, bohužel foto nedám a opravovat budu až přiijedu dom.

A případně hodím i fotku..

• 2 weeks later...

Zdravim,měl bych dotaz.Neví tu někdo pozice těch pěti drátů od BSI.Potřeboval bych redukci z 18 pinů na 12 pinů /novější zásuvky v displeji/Mam zásuvku s 18piny a kam zapojit tu kostru,klíček,zběrnici atd na 12 pinové.Také barvy drátů by mi jistě pomohli.Ve voze mam 307 tudiš typ B.Při používání ve voze se začínají strácet pixeli,vyoadávají písmenka.Tento fakt mě štve a výměnu folie,která by tento efekt měla odtranit,sem našel až v SK.Dostal jsem se k multifunkčnímu displeji typu C z 307 Sw ale roku 2006, bohužel má 12pinů.Věděl by mi tu z vás někdo poradit,moc díky ...