fitsport Posted November 23, 2015 Share Posted November 23, 2015 (edited) Chtěl bych vás tu požádat ,o radu týkající se výměny displeje ,ve vozu Partner r.2004.Mohl by tam pasovat z vozu Citroen c5 nebo peugetu 807 ,peugeto 307 ?Vím,že by to měl být typ B.Mohl by mi z vás tu někdo poradit,do kterých typů ,se tento typ displeje montoval.Moc se v tom už neorientuji.Nebo nemohl by tam jít i třeba typ C.Jak je to s velikostí a celkovým zapasováním do stávajícího prostoru (kapličky) nad rádiem?Prosím poraďte mi,moc děkuji všem ... Edited November 23, 2015 by MJSytic Upraven název - prosim o radu je málo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
P607Olda Posted November 23, 2015 Share Posted November 23, 2015 Bylo by fajn, kdybys nafotil (nebo zkopíroval z inzerátů), který tam máš a který tam chceš. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fitsport Posted November 23, 2015 Author Share Posted November 23, 2015 Mam tam A s infem rádio,hodiny,datum,info dveře ...který tam půjde co ten c,šel by tam?Mam možnost více modelů..C5,C8,307,807... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Havlicek.Lukas Posted November 24, 2015 Share Posted November 24, 2015 Pokud má spravny konektor tak jakýkoliv Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fitsport Posted November 24, 2015 Author Share Posted November 24, 2015 Fajn je náké označení těch konektorů?Podle čeho se liší mam tam na displej A...poraďte díky... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Havlicek.Lukas Posted November 24, 2015 Share Posted November 24, 2015 (edited) a co skusit hledat?jake jsou trozdily v konektorecha zamenne tusim ze nejsou bud mas tenhlenebo teenhle Edited November 24, 2015 by Havlicek.Lukas Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fitsport Posted November 24, 2015 Author Share Posted November 24, 2015 Tak to vypadá na ten první.Měl bych ještě dotaz.Do kterých modelů peugotů se montovaly displeje C s oranžovým písmem?Zjistil jsem že do 207,je to pravda?Mohl byste mi poradit.Zásuvka má 18 pinů a řekl bych,že do ní vede 5drátů.Displej bych chtěl vyměnit a využít i skryté funkce.Slyšel jsem,že i nastavení tempomatu , se tam může zobrazit.Oranžové písmo chci zachovat,stejné s origo A.C5,807 mají zelený displej s černým písmem.Děkuji za rady s úctou Láďa ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Havlicek.Lukas Posted November 24, 2015 Share Posted November 24, 2015 cerne pozadi oranzove pismo je Peugeottempomat to nezobrazje to te ujistujupokud mas ten prvni mas smulu jinej tam asi nedas Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fitsport Posted December 8, 2015 Author Share Posted December 8, 2015 (edited) Mam na vás dotaz.Je možné vyměnit displej obr.1 za displej obr.2 ?? Existuje redukce z zásuvky L2 18,na novější se 12.Neni možné někde dohledat zapojení z přívodních 5kablíků.Žádám o radu ,díky ... Edited December 8, 2015 by fitsport Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Havlicek.Lukas Posted December 8, 2015 Share Posted December 8, 2015 asi ne protoze ten druhej ma privod jen 4 kabely Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fitsport Posted December 8, 2015 Author Share Posted December 8, 2015 Díky za odpověď.Nedalo by se někde sehnat nebo dohledat,schéma zapojení těch zásuvek na displejPomohlo by my to .Moc díky ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
matesxxx1 Posted January 22, 2016 Share Posted January 22, 2016 Ahoj všem měl bych taky dotaz ohledně dipleje, je normální že když se po nějaké době displej docela dost zahřeje a zmizí všechny písmenka....a například v létě když parkuji na sluníčku tak hned jak nastartuju už není nic vidět jak je zahřátý od sluníčka. Je to u Partnera 2005 ten větší co ukazuje i rádia. Taky už jsem přemýšlel nad výměnou ale kde sehnat a z jakých modelů je třeba stejný..?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
P607Olda Posted January 22, 2016 Share Posted January 22, 2016 (edited) Pokud máš tento, jak je na fotce, tak tam vidím žárovku. Náhrada za LED hodně pomůže, a je to hlavně jednoduché a levné a bez rizika. Škoda že jsi nedal fotku, co se zobrazuje na displeji, už dávno. Každý typ auta má svoje 4 různé displeje, v to nemám přehled. Popis opravy zde: http://www.peugeot-club.com/topic/59174-display-radia-307-sw/page-5 Edited January 22, 2016 by P607Olda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
matesxxx1 Posted January 23, 2016 Share Posted January 23, 2016 Pokud máš tento, jak je na fotce, tak tam vidím žárovku. Náhrada za LED hodně pomůže, a je to hlavně jednoduché a levné a bez rizika. Škoda že jsi nedal fotku, co se zobrazuje na displeji, už dávno. Každý typ auta má svoje 4 různé displeje, v to nemám přehled. Popis opravy zde: http://www.peugeot-club.com/topic/59174-display-radia-307-sw/page-5 Díky za info..... nejprve vyzkouším ty ledky... No já jsem momentálně v anglii a narazil jsem nejak na tohle tema vis takže, bohužel foto nedám a opravovat budu až přiijedu dom. A případně hodím i fotku.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
P607Olda Posted January 23, 2016 Share Posted January 23, 2016 (edited) Nezapomeň vyměnit odpor v LED na 1000 Ohmů (1k0), jinak to svítí moc. Edited January 23, 2016 by P607Olda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fitsport Posted February 4, 2016 Author Share Posted February 4, 2016 Zdravim,měl bych dotaz.Neví tu někdo pozice těch pěti drátů od BSI.Potřeboval bych redukci z 18 pinů na 12 pinů /novější zásuvky v displeji/Mam zásuvku s 18piny a kam zapojit tu kostru,klíček,zběrnici atd na 12 pinové.Také barvy drátů by mi jistě pomohli.Ve voze mam 307 tudiš typ B.Při používání ve voze se začínají strácet pixeli,vyoadávají písmenka.Tento fakt mě štve a výměnu folie,která by tento efekt měla odtranit,sem našel až v SK.Dostal jsem se k multifunkčnímu displeji typu C z 307 Sw ale roku 2006, bohužel má 12pinů.Věděl by mi tu z vás někdo poradit,moc díky ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Havlicek.Lukas Posted February 4, 2016 Share Posted February 4, 2016 ja mam tucha ze to nezapojis - kazda jede na jine zbernici pravdepodobne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fitsport Posted February 6, 2016 Author Share Posted February 6, 2016 Díky.Zásuvka musí být stejná,vysvělili mi to autoeletrikáři v Citroenu.Kde sehnat ty ledky do displeje typu B a jaké to jsou,moc díky ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Havlicek.Lukas Posted February 6, 2016 Share Posted February 6, 2016 je to celosklenenka 1,2W - ve vlaknu topeni 807 ale i jinde jsou odkazy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fitsport Posted February 6, 2016 Author Share Posted February 6, 2016 díky,mrknu se ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts