dusan2 Posted November 22, 2015 Share Posted November 22, 2015 Neviem či sa s tým už niekto stretol ale existuje na trhu simulátor( emulátor ) ktorý sa tvári že je FAP . Funguje výborne zatiaľ odskúšané na cca 10 ks Toyota hlavne 2,2 D-Cat. Výrazne nižšia spotreba a vyšší výkon bez zásahu do RJ ! Nie že by som bol zástancom FAP off ale toto riešenie mi pripadá celkom elegantné Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ferinko2 Posted November 22, 2015 Share Posted November 22, 2015 Toto len nahrádza snímač diferenciálneho tlaku filtra. "Regenerácia" bude prebiehať naďalej podľa kartografie riadiacej jednotky. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dusan2 Posted November 22, 2015 Author Share Posted November 22, 2015 (edited) Pri motore D-cat je piaty vstrekovač ktorý slúži iba na regeneráciu a ten sa odpojí nahradí sa len nejakým odporom takže teoreticky ta regenerácia prebieha . Práve o tom to je že RJ nezistí že Fap je preč. Detaily fakt neviem nerozumiem tomu. Napája sa to na dva až tri snímače , váhu vzduchu atď. Edited November 22, 2015 by dusan2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
petokat Posted November 22, 2015 Share Posted November 22, 2015 takže vlastne vykucham fap,zapojím ten emulátor a fungujem bez toho aby som upravoval soft. A ak by bol problem so zakonom tak nahodím fap odpojím ten emulátor a znova fungujem ďalej? Viem že som totrochu zjednodušil,ale pochopil som to správne? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dusan2 Posted November 22, 2015 Author Share Posted November 22, 2015 Tak nejako Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
foxo Posted March 15, 2016 Share Posted March 15, 2016 skoda, ze sa tato diskusia nerozvija. Zaujima ma to tiez.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dave_k Posted March 15, 2016 Share Posted March 15, 2016 To by mohli zneužít prodejci aut kde je FAP po smrti a oni prodají auto s tím, že FAP je OK. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
straki007 Posted March 16, 2016 Share Posted March 16, 2016 Maximalni pikacovina. Tohle se pouziva tak akorat pro adblue TIR.Tam to jakstaks funguje. NIKDY nedoporucuji toto pouzit do osobaku !!!! Dobre osetreny soft je udelany taky tak ze se jevi ze FAP je v aute a je OK. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
straki007 Posted March 16, 2016 Share Posted March 16, 2016 takže vlastne vykucham fap,zapojím ten emulátor a fungujem bez toho aby som upravoval soft. A ak by bol problem so zakonom tak nahodím fap odpojím ten emulátor a znova fungujem ďalej? Viem že som totrochu zjednodušil,ale pochopil som to správne? Uprava softu vyjde levneji nez toto a je to 100% Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dusan2 Posted April 7, 2016 Author Share Posted April 7, 2016 (edited) Maximalni pikacovina. Tohle se pouziva tak akorat pro adblue TIR.Tam to jakstaks funguje. NIKDY nedoporucuji toto pouzit do osobaku ! Dobre osetreny soft je udelany taky tak ze se jevi ze FAP je v aute a je OK. Za posledný rok to chalan namontoval do niekoľko desiatok áut , výlučne Toyota , a ešte sa nik nesťažoval Skôr naopak ako som písal skôr je to alternatíva pre tých ktorý sa nestotožňujú s Fap-off. Edited April 7, 2016 by dusan2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
straki007 Posted April 7, 2016 Share Posted April 7, 2016 Kazdy ma sveho boha no... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dusan2 Posted April 7, 2016 Author Share Posted April 7, 2016 (edited) Mne osobne sú emulátor a Fap-off ukradnuté keďže na jednom aute mám pôvodný filter a 550 tis. km na druhom 350 tis. bez problémov. Keď sa niektorý po....e tak kúpim nový a hotovo Edited April 7, 2016 by dusan2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
straki007 Posted April 7, 2016 Share Posted April 7, 2016 No vzdyt cca 2000 euro za 3,0 HDi neni az tak moc...to mas pravdu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladosr Posted April 7, 2016 Share Posted April 7, 2016 cca 1200 eciek staci...za novy...nie repas Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dusan2 Posted April 7, 2016 Author Share Posted April 7, 2016 No vzdyt cca 2000 euro za 3,0 HDi neni az tak moc...to mas pravdu. Ale no existujú aj iné zdroje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts