Jump to content

Emulátor - alternatíva FAP off.

dusan2

Recommended Posts

Neviem či sa s tým už niekto stretol ale existuje na trhu simulátor( emulátor ) ktorý sa tvári že je FAP . Funguje výborne zatiaľ odskúšané na cca 10 ks Toyota hlavne 2,2 D-Cat. Výrazne nižšia spotreba a vyšší výkon bez zásahu do RJ ! Nie že by som bol zástancom FAP off ale toto riešenie mi pripadá celkom elegantné :)

post-29597-0-53224200-1448202994_thumb.j

Pri motore D-cat je piaty vstrekovač ktorý slúži iba na regeneráciu a ten sa odpojí nahradí sa len nejakým odporom takže teoreticky ta regenerácia prebieha . Práve o tom to je že RJ nezistí že Fap je preč. Detaily fakt neviem nerozumiem tomu. Napája sa to na dva až tri snímače , váhu vzduchu atď.

Edited by dusan2

takže vlastne vykucham fap,zapojím ten emulátor a fungujem bez toho aby som upravoval soft. A ak by bol problem so zakonom tak nahodím fap odpojím ten emulátor a znova fungujem ďalej? Viem že som totrochu zjednodušil,ale pochopil som to správne?

• 3 months later...

takže vlastne vykucham fap,zapojím ten emulátor a fungujem bez toho aby som upravoval soft. A ak by bol problem so zakonom tak nahodím fap odpojím ten emulátor a znova fungujem ďalej? Viem že som totrochu zjednodušil,ale pochopil som to správne?

Uprava softu vyjde levneji nez toto a je to 100%

• 4 weeks later...

Maximalni pikacovina.

Tohle se pouziva tak akorat pro adblue TIR.Tam to jakstaks funguje.

NIKDY nedoporucuji toto pouzit do osobaku !

Dobre osetreny soft je udelany taky tak ze se jevi ze FAP je v aute a je OK.

Za posledný rok to chalan namontoval do niekoľko desiatok áut , výlučne Toyota , a ešte sa nik nesťažoval :) Skôr naopak :) ako som písal skôr je to alternatíva pre tých ktorý sa nestotožňujú s Fap-off. Edited by dusan2

Mne osobne sú emulátor a Fap-off ukradnuté keďže na jednom aute mám pôvodný filter a 550 tis. km na druhom 350 tis. bez problémov. Keď sa niektorý po....e tak kúpim nový a hotovo :)

Edited by dusan2