Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Magnetyzátor paliva a vzduchu


Guest Kenny

Recommended Posts

Zdravým všechny vespolek právě jsem se dozvěděl o udělátku „Magnetyzátor paliva“ které nám prý má uspořit paliva a přidat na výkonu. Zajímavé, že? Kdo by to nechtěl? Ale je to opravdu pravda a má s tím někdo z vás nějaké zkušenosti? Já našel zatím jediný obchod kde to prodávají a dokonce tam mají i celkem slušný rozbor dovedností té věcičky.

Tak na to hoďte oko a sdělte názory či zkušenosti.

Odkaz na obchod s informacemi je zde:

http://www.extratuning.com/clanky.php?id_clanku=14

Mějte se a a? vám to jezdí čau Kenny. :roker

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

hehehe, zpusobu jak vydelat na lidske hlouposti je spoustu :D Co byste asi tak v tom benzinu chteli magnetizovat, leda tak kovove necistoty, kdyby tam nejake nahodou byly. Je to kravina.

Prej rozbiji slepence molekul a ionizuje palivo a kyslik :D :D :D Saakrys to musim ukazat kolegum organikum u nas na ustavu, ti se podivi :D :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Původně zaslal: Ferry

hehehe, zpusobu jak vydelat na lidske hlouposti je spoustu :D Co byste asi tak v tom benzinu chteli magnetizovat, leda tak kovove necistoty, kdyby tam nejake nahodou byly. Je to kravina.

Prej rozbiji slepence molekul a ionizuje palivo a kyslik :D :D :D Saakrys to musim ukazat kolegum organikum u nas na ustavu, ti se podivi :D :D

Co se ti na tom nezdá? Já ho mám v autě a způsobuje opačný proces chodu motoru. Nejen že auto jede a funguje jako perpetuum mobile, ale dokonce to i vyrábí palivo!:super Fakt doporučuju. A když si koupíte verzi deluxe s dvojitým magnetem, tak vám přidají pampers zdarma (to až zjistíte, že je to celý kravina - tak abyste se nepo :) z toho, kolik jste za to vyhodili:D)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Magnetická úprava vody (pernamentní magnety nebo indukční) se skutečně používá proti tvorbě inkrustů a je v mnoha případech i funkční. Ale s tím, že by např. v pračce snižovala spotřebu a prádlo bylo bělejší si nejsem až tak docela jist.:mrk

Co to ale udělá s benzínem? Tak na tohle bych odpověděl asi takto: Kdyby to mělo ověřený - odzkoušený účinek tak se to asi bude už dlouho používat(kdysi vycházel časopis pro kutily \"Udělej,urob si sám\" a pokud si dobře pamatuju, tak návod na \"zázračnou magnetickou úpravu paliva\" se tam objevil už na přelomu sedumdesátých a osumdesátých let. Používal magnety ze zavírání skříněk. Přirovnal bych to k různým vrtulkám a podobným pí.....ám.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Takže před tím než vám podám nové informace o tomto produktu pár slov ke „šprýmařům“ reagujícím na můj dotaz. V žádném případě jsem nechtěl tento výrobek nijakým způsobem propagovat natož vyzdvihovat jeho vlastnosti, jelikož právě na ty byl směrován můj dotaz.

Jsem člověk realistický a jakožto takový mám přirozenou nedůvěru ve věci úžasných vlastností a o to větší když mi je podbízí sám prodejce!

Podle mého názoru je fórum od toho aby si lidé mohli navzájem vyměnit své zkušenosti a ti méně zkušení jako jsem co se týká automobilismu já zde mohou načerpat spoustu užitečných rad a informací. Když mu je ovšem někdo nepodává způsobem jaký jste zvolily vy!

Naproti tomu chci poděkovat alespoň lukr který se své odpovědi věnoval alespoň trochu objasňujícím způsobem.

A nyní k samotnému přístroji. Mohu říct že jsem se toho načetl dost a to nejen na stránkách českých distributorů, ale i na zahraničních webech. V podstatě byli všude uváděny tytéž vlastnosti s minimálními obměnami. Dokonce jsem někde našel i americké patenty na tento výrobek což ovšem nepotvrzuje jeho účinnost v praxi. Jelikož jsem se chtěl opravdu dozvědět více o tom jestli tato součástka má v praxi nějaké opodstatnění rozhodl jsem se kontaktovat pár lidí kteří mají k této problematice ze všech nejblíže a jsou mi tedy schopni podat zasvěcenější informace.

Zde vám předkládám jejich názory:

Ústav paliv a maziv mi poslal tuto odpověď:

Dobrý den, magnetizátory paliva jsme nezkoušeli, ani to nespadá do sféry našeho zájmu. Pokud je mi známo, polarizovat se dá pouze voda a to pouze o určité tvrdosti, polarizace jakékoli uhlíkovodíkové kapaliny je nesmysl (lze pouze omezeně ve velmi silném magnetickém poli, přičemž vychýlené řetězce po opuštění místa působení magnetického pole okamžitě zaujmou původní stav). Z tohoto důvodu si myslím, že tyto magnetická zařízení fungují především jako magnet na takto investované peníze ..... a nemají zásadní vliv na běh motoru jako takového - motory nevykazují vyšší výkon nebo nižší spotřebu paliva ani snížení emisí výfukových plynů; tvrzení o čistotě vnitřní části motoru a prodloužení doby funkčnosti katalyzátoru apod. považuji pouze za reklamní tah.

Fyzikální ústav akademie věd ČR mi napsali toto:

Vážený pane,

pracuji sice v oboru magnetizmu (magnetické vlastnosti pevných

feromagnetických látek), ale o magnetizéru Vám toho moc říct neumím.

Přečetl jsem si inzerát na webovské stránce, kterou jste mi poslal a

mohu k tomu říci jenom to, že železo-neodymové permanentní magnety opravdu

existují a jsou jedním z nejsilnějších materiálů, co se týká permanentního

magnetického momentu.

O tom, co a zda udělá magnetické pole molekulám paliva, které jím budou

protékat, o tom Vám nic nepovím, jelikož to nevím. Tedy ano, lze rozhodně

říci, že atomy a molekuly budou toto pole \"vidět\". Zda je to ale ovlivní,

aby se lépe slučovaly s kyslíkem při spalování, atd., to si netroufám -

zvláště pak kvantitativně - vůbec posuzovat. (Rozhodně ale to magnetické

pole nebude atomy ionizovat, jak se, myslím, v textu také píše.)

Tedy: nemohu takové chování ze svých zkušeností potvrdit, ale nemohu ho

ani přesvědčivě vyvrátit. K tomu, aby se to vyzkoušelo empiricky na spotřebě

automobilu, k tomu by bylo zapotřebí mnoha velmi pečlivých testů (aby se

vyloučila spousta dalších vlivů, které fluktuují a spotřebu také ovlivňují).

Já sám jsem k výrobkům tohoto druhu velmi skeptický a mám pocit, že se

mi to zatím většinou vyplatilo. Já si to nekoupím.

Nevím nakolik Vás moje odpověď uspokojí, ale bohužel lepší nemám.

Z názoru těchto „zasvěcených“ lidí mi vyplívá jediné, je to blbost prvního kalibru a mé úsilí bylo odměněno tím, že za ušetřené penízky si koupím nové brzdové kotouče a jako bonus si dopřeji i destičky :D . Pro případné rejpálky dodávám. Uvádím zde svůj názor a v mém záměru není poškodit

prodejce tohoto přístroje. Doufám, že mé informace pomůžou i ostatním utřepat si názor na …….. a? už to bude jakýmkoli směrem.

Tak a? vám to jezdí čau Kenny. :roker

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Původně zaslal: f3rdaaa

Tak na to upozorni ČOI-ku nebo nejake sdruzeni na chranu spotrebitelu nebo neco takoveho - ti by to meli presne otestovat, ne?

No abych pravdu řekl není to v mém středu zájmu a mimo to není to přece jen varná konvice nebo hračka pro děti. Podle mě by to byl i pro ČOI tvrdý oříšek. :o Podle mě se nachytá především hlupák a ostatní si před koupí zjistí nějaké ty informace a nejspíš je na to pak přejde chuť. Takže jestli jsem v tom rozhodování alespoň někomu pomohl je to dobře.

Čau kenny :roker

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

přidám svou trošku do mlýna ;)

kdysi jsem koupil asi za 3 kila cesky vyrobek, jmenoval se tusim eco-flow, tech par penez nebyla takova tragedie, a co se stalo?

nezajimalo mne jak ten paksament funguje, ale naprosto objektivne klesla spotreba meho tehdejsiho milacka. :o Zhruba o pul litru na 100 kilaku. Jezdil s nim stejnej ridic (ja) , na stejne trase a tankoval jsem u stejne benziny.

Ted se nebavim o nejake spotrebe na jednu nadrz, ale asi tak za pul roku az rok. Nevim co to delalo s naftou, ale asi to fungovalo.

Auto byl Kadett s motorem 1.6D .... kdyz jsem auti prodaval, tak jsem to cudo sundal, rozkuchal a byly to normalni magnety, zcela jiste ne neodymove, nebo snad nejaka jina kosmicka techologie :myslim

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hele, já už vim, jak to funguje. De facto - téměř vše, co se tu píše je pravda, jen eště nikomu nedošlo, že základní princip, je upně někde jinde...

Jde o to, že ve všech těhle udělátorech sou magnety... a čim silnější, tim lepčí... A copa se stane, když přiblížim magnet k železu? Na ja...a páč při hustotě dnešní dopravy čék jede málokdy bez nikoho před sebou, tak tim, že se sune za nějakym troubou, je jím vlastně z části tažen a seme DOMA! čili, čím pojedu blíž, tím větší úspora - tedy - ideální do města...

Má to však několik úskalí:

1.) Nesmim jezdit za Trabošema - nejen, že prd ušetřim, ale navíc bídně chcípnu na olej na plicích...

2.) Musim si dávat bacha, aby zároveň někdo vybaven podobnym systemem nejel za mnou (pokud nemám Trabanta - stejně by hayzl brzo bídně chcípnu na olej na plicích)

3.) Bud si pořídim pevnostní opletený palivový hadice (v případě, že sem trouba), nebo to rovnou namontuju do nárazniku (v případě, že nemám podplacenou maturitu...)

4.) Nikomu o tom nesmim říct...

Tak a ted chci ihned Nobelovku...:D:D:D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdravim. Ze staryho hardu jsem vydoloval magnety (jsou dost silny) a namontoval ja na privod ke karburatoru jeste u my skodovky. V podstate to samy. Normalne pro takovy \"novinky\" nejsem, ale kdyz to bylo zadara ;). Nic krome placebo efektu jsem nezjistil. O tom to je. Tahani z lidi prachy atd. Jak uz tady nekdo psal. Kdyby to fungovalo, tak uz je to v serii. Automobilkam dneska prece jde o co nejnizsi spotrebu a emise, ne? Takze neni co resit. Muj nazor. Ahoj

PS: Opravdu lepsi je koupit si ty kotouce a desticky. A dulezitejsi.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 3 týdny později...
Původně zaslal: Kenny

Hmmmmmmm zajímaví vývoj tak přihodíme polínko.

http://www.magnetizer.cz/

A to ještě není všechno zjiš?uji nové skutečnosti určitě se ozvu a dám vědět zatím Kenny :roker

Patentovaná monopolární technologie z USA :D:D:D:D. Sakra, taky budu muset nějak zbohatnout konečně. Ale věřím, že se najde pitomec, kterej to koupí a nebude jich málo :papa:papa

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...