Přejít na obsah

Endroo

Uživatel
  • Počet příspěvků

    29
  • Registrace

O uživateli Endroo

  • Datum narození 1.3.1984

Endroo's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

0

Popularita

  1. Endroo

    zatmavení skel a nálepka

    no to zatmavení je tak akorat. jen v noci toho moc nevidim, jen svetla aut. ale pres predni sklo jde videt porad. a to je dulezite. [upravil dne 22.5.2008 Endroo]
  2. Takže tohle je můj kompletní tuning. další změny už neplánuju. Středový panel mám přestříkaný na stříbrno, zatmavené skla, nálepka na zadním skle a pod zrcátkama, zadní křidýlko. Teď budu spíš už šetřit na nové auto. Tohle sem si vyzdobil tak, aby mě bavilo v něm jezdit. Ale už je to starší kousek, takže myslím že cpát do toho nějaké závratné částky, to se nevyplatí. [upravil dne 22.5.2008 Endroo]
  3. no mě centrál funguje v pohodě. ale nefunguje mi dálkové ovládání na klíčku. nefungovalo to už když jsem auto kupoval. jako žádný velký problém to není. ale byl jsem se zeptat v servisu, že jestli by to nešlo nějak zprovoznit. tam mi řekli že ikdyž vymění baterku, tak můj klíček nedává prostě signál. a nový by stál 3500kč!!!! myslím že za ty prachy to nestojí. to rači budu dál odemykat auto normálně.
  4. Endroo

    206 - WRC křídlo

    dobře, a když to budu lepit, tak můžu normálně na lak, nebo bude lepší když to místo trochu obrousím?
  5. Endroo

    206 - WRC křídlo

    a myslíš že bude stačit chemopren?
  6. Endroo

    206 - WRC křídlo

    mám sice 306, ale řeším podobný problém. Objednal jsem si tuhle stříšku, jenže nevím jak ji připvnit. vespod jsou předvrtané dvě dírky, tak ji buď můžu přišroubovat, ale to bych musel vrtat i do dveří kufru, nebo přilepit. co bude lepší? [upravil dne 1.2.2008 Endroo]
  7. Endroo

    306 - Nárazník a kapota

    Ten nárazník je hezký. mně by se hodilo taky něco takového, ale trochu decentnějšího.
  8. Endroo

    jak jezdit s turbodieslem

    díky za zajímavé odkazy. Po čtvrt roce ježdění se mi zdá, že autko nějak přestává táhnout. Ale s největší pravděpoodbností je to způsobeno tím, že jsem si na ten tah prostě už zvykl a nevnímám ho. V jiném autě totiž už skoro nejezdím. Měl bych se zase někdy projet v taťkové třistasedmě.
  9. Endroo

    jak jezdit s turbodieslem

    Díky za odpovědi. Já mám pocit že s tim turbodieslem mám lepší akceleraci, než s Peugeotem 307 1.6i. Ten akceleruje tak nějak uplně nenápadně, že to nejde ani cítit, až ve vyšších otáčkách - nad 3500. Ale s 306-kou cítím akceleraci už od nějnižších otáček (od 2000) a je delší. Taky se mi líbí že při předjíždění nemusím ani podřazovat. když jedu třeba na pětku v nižších otáčkách, tak jen sešlápnu víc plyn a auto začne hezky táhnout.
  10. Chtěl bych tady sesbírat nějaké postřehy či rady, jak se má "správně" jezdit s turbodieslem. Mám krátce P 306 1.9 TD a předtím jsem nikdy s dieslem nejezdil. Zajímalo by mě jaký by měl být styl jízdy, resp. jak moc je ježdení s TD odlyšné od benzínu? Do kolika otáček můžu maximálně jít, abych motor "nehuntoval"? Jakou má P 306 1.9 TD maximálku? Kamarád mi říkal, že po jízdě je dobré nechat motor chvilku běžet na volnoběh, ale jaksi jsem se nedověděl důvod....? Díky za odpovědi.
  11. Endroo

    Ovládání pod volant

    Nechces poslat foto toho ovladace? my mame na 307 original, tak bych ti rekl jestli je to stejny ovladac.
  12. Endroo

    žluté světlomety

    Tak už jsem koupil nové světla. sehnal jsem ty samé co tam byly, tj s oddělenýma dálkovýma. jsou tam taky ty plastové destičky ale jsou krásně čiré. a auto svítí mnohem líp. teď v zimě to je potřeba, protože jezdím skoro pořád za tmy.
  13. Endroo

    5. dvere 206

    já bych si tam nechal znak (bez 206) a lištu bych stříknul do barvy karoserie.
  14. Endroo

    Tuning prednej kapoty

    Na zadní část auta by to chtělo ještě prdel.
  15. Endroo

    Venkovní teploměr P306

    Mám ten samý problém. teda ne že by mi to nějak vadilo, já bych tam ten displej zrušil uplně, protože čas mám na autorádiu a tam vypadají lépe. a bez té teploty bych se obešel. kdybych ten displej odpojil a uplně ho vyndal, stalo by se něco?
×
×
  • Vytvořit...