Přejít na obsah

jaslov

Uživatel
  • Počet příspěvků

    45
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 207

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    brezno
  • Stát
    Slovenská republika

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

jaslov's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

0

Popularita

  1. jaslov

    Nabíjení baterie

    Ďakujem pekne a prajem hodne zdaru
  2. jaslov

    Nabíjení baterie

    Kde je teda to správne miesto na pripojenie mínus pólu nabíjačky (ak opomeniem najbližšie miesto pri batérii) ,pretože podľa obrázku manuálu (pri nádržke s chladiacou kvapalinou) tam nič podobné nevidím ako je to tam nakreslené.Nemá to niekto odfotené?
  3. Údajne to všetko premazal.....ešte za ním budem musieť ísť a asi to reklamovať.... Neublížim tomu ,keď z kopca budem pribrzďovať ručnou brzdou?
  4. Cca týždeň pred prvou STK vymené zadné kotúče + platničky cez STK som neprešiel kvôli nesúmernosti brzdnej sily L zadneho kolesa oproti Pzadnému kolesu.Mám dva mesiace na odstránenie problému ,technik poradil najazdiť aspoň 1000 Km aby to sadlo.Vie mi niekto poradiť ako to čím najrýchlejšie vyriešiť?
  5. Manželke sa podarilo na nejakej ostrej skale roztrhnúť pneumatiku (neopraviteľne)Založené sú tam od kúpy vozidla celoročné :Good Year M+S 205/50 R17 89V.Pýtam sa preto ,či sa ešte dá kúpiť taká istá pneumatika ,pretože ešte je najazdené len cca 8000 km.Zároveň by som prosil o radu ,keďže sa chystám kúpiť letné pneumatiky ,aké máte skúsenosti a čo my odporúčate.Peugeot GT LINE 96Kw Nie som pretekár ale sem tam si rád svižne zajazdím. V TP sú nasledujúce údaje: Rozmer ráfikov na náprave:6.50J16 Rozmer a druh pneumatík: 195/60 R16 86U Ešte je tam v TP nejaký dodatok na konci:* 41, * 42 205/50 R17 86U-6.50J17 (e=20) Ďakujem vopred za všetky odpovede a odporúčania.
  6. jaslov

    Palivo 95/98 Oktan

    Srdečná vďaka chalani za odpovede
  7. Môžem natankovať 98 Oktánový benzín do 95 Oktánového keď mi už svieti rezerva?Mám Puretech 96 Kw/ 130 koní s Turbom.V techničáku mám napísané 95 Oktanové palivo.Nepoškodím tým niečo?
  8. jaslov

    Predné stierače

    Som hľadal na skle a nikde som nenašiel nič vyznačené ,nejakú tú základnú polohu ,keď som fotil.
  9. jaslov

    Predné stierače

    Tie základné ramienka by mali byť teoreticky rovnobežne.
  10. jaslov

    Predné stierače

    Len tak pre zaujímavosť a predstavu ako sa dáva dole stierač:Nie je to Peugeot 2008 tam sú stierače opačne aj stierajú do opačnej strany ,ale ide len o to že princíp demontáže je v podstate rovnaký.
  11. jaslov

    Predné stierače

    Samozrejme zajtra nafotím a hodím to sem.Bolo to presne tak ako hovoríš.Pri veľkej rýchlosti stieračov o seba štrajchli a s rachotom odskočili.Pootočil som stierač oproti šoféra už neviem presne o koľko zúbkov 2 ,3 , alebo 4 smerom k spätnému zrkadlu len to nesmie byť veľa ,aby stierač nešiel pri konečnej polohe mimo skla.Pokiaľ je to v záruke treba to dať spraviť do servisu ,pretože v krajnej polohe stierače zastaviť nejdú.Ja som zámočník ,takže pre mňa to nebol problém.Podarilo sa mi ten stierač stiahnuť z kužeľa aj bez malého sťahováčika v tzv.servisnej polohe stieračov.
  12. jaslov

    Predné stierače

    Mal som čosi podobné.U mňa teda išlo o to ,že stierače o seba vo vrchnej polohe štrajchli.Vyriešil som to jednoducho a to tak,že som stierač odskrutkoval z toho nazvime to " tisíchranu " a pootočil som ho o pár zúbkov do tej strany ,aby o seba neštrajchali.....záležitosť piatich minút. Treba pootočiť ten správny stierač.Bolo to zle nastavene od výroby.Ak by to bol teda Tvoj problém.Skús si to natočiť na mobil a pustiť spomalene ,uvidíš ,kde je problém.
  13. jaslov

    Dotyková obrazovka-funkce

    Ďakujem za odpovede ,ale asi ste ma nepochopili ,nemal som na mysli navigáciu pomocou telefónu ,ale zakúpenú externú navigáciu ako takú. Napr.
  14. jaslov

    Dotyková obrazovka-funkce

    Je možné zrkadliť externú navigáciu na display v aute?Napr. cez Mirrorlink ,alebo cez aux ,prípadne cez USB?Mám model GT - line ale bez navigácie.
  15. jaslov

    Start-stop system

    Po najazdení cca 600 km (nové auto) mi tento systém prestal fungovať ,nie že by mi to vadilo ,skôr naopak ,vždy som to po naštartovaní ručne musel vypnúť.Teraz keď to chcem aktivovať ,vypisuje to čosi ako " nevyhovujúca teplota " i keď teplota motora je v pohode.Ide mi viacmenej o to ,či to nemá vplyv na nejaký iný systém na aute.
×
×
  • Vytvořit...