Přejít na obsah

pinc

Uživatel
  • Počet příspěvků

    67
  • Registrace

O uživateli pinc

  • Datum narození 7.3.1979

Věci klubové

  • Auto
    Opel

Profilové informace

  • Pohlaví
    Nevybráno
  • Město
    Bohumín
  • Stát
    Česká republika

pinc's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

0

Popularita

  1. pinc

    Jde ověřit vin u citroena?

    Zavolej si do ADO Ostrava,já už tam volal dvakrát a vždycky mi řekli celou servisní historii.
  2. pinc

    historie podle VIN

    Zdravím,chtěl bych poprosit o servisní historii 807,vin:VF3EBRHWB13267519.Děkuji.
  3. pinc

    Ostruha patní kosti

    Ultrazvuk je něco jiného než rázová vlna.Ultrazvuk jsem měl na rehabilitaci.No a vložky mám už taky,ale v mém případě to nepomáhá.
  4. pinc

    Ostruha patní kosti

    Radek Hurvajz:Tos mě moc nepotěšil.Co se týče rázové vlny tak dost lidí psalo,že za to dali dost velké peníze a výsledek téměř žádný.Vzhlem k tomu,že postatnou část pracovní doby trávím ve stoje a na konci směny mám problém dojít pár metrů autu.Takže to budu muset nějak vyřešit. [upravil dne 3.2.2012 12:53 od pinc]
  5. Ahoj,chtěl bych se zeptat jestli někdo z vás nemá zkušenosti s léčbou ostruhy patní kosti.Já mám tu smůlu,že jsem jejím \"štastným\" majitelem.Chodil jsem na rehabilitace,ale ani po 20 návštěvách se to nezlepšilo.Doktor mi dává na výběr ze dvou alternativ jak pokračovat v léčbě.Jedna je ozařování a druhá je rázová vlna.Rázovou vlnu neproplácí pojišťovna a tak bych si ji musel platit sám.To by nebyl takový problém,spíš mi jde o to jestli to má vůbec smysl.Na internetu jsem četl dost rozdílné informace o úspěšnosti léčby rázovou vlnou.No a na ozařování se mi moc nechce.Takže se zatím spíš přikláním k rázové vlně.
  6. pinc

    Zkušenosti s fordem c-maxem

    Croma se mi líbí,ale za auto chceme dát do 160 000+ základní servis po koupi.A to by asi na cromu nestačilo:D
  7. pinc

    Zkušenosti s fordem c-maxem

    Ne,může být klidně i něco jiného,ale ze 406 jsme zvyklí na větší auto takže by to měl být combi nebo malé mpv.A taky to nemusí být hned,ale do konce tohoto roku by už jsme chtěli něco jiného. [upravil dne 10.4.2011 11:31 pinc]
  8. pinc

    Zkušenosti s fordem c-maxem

    Focus by taky šel,ale záleží na výbavě.Jde nám hlavně abs,esp atd.Prostě o pasívní a aktivní bezpečnost.
  9. pinc

    Zkušenosti s fordem c-maxem

    Takže c-max zatím nebude,na fotkách vypadal dobře ale ve skutečnosti to bylo horší.Na sedadlech bylo vidět že auto má najeto mnohem více než udával tachometr,hučely obě zadní ložiska a celkově nás to auto neoslovilo takže hledáme dál.
  10. pinc

    Zkušenosti s fordem c-maxem

    Míst je 5,cena 160 000,výbava abs,esp,asr,eds,digi klima,parkovací asistent,integrovaná navigace,dvd atd.
  11. Ahoj,jelikož u nás nastal čas na výměnu auta tak jsem se chtěl zeptat jestli máte někdo zkušenosti s fordem c-max.Máme možnost koupit c-maxe 2.0 tdci r.v.2004.Najeto má cca 135 000 a je s docela slušnou výbavou,ale z fodem nemám vůbec žádné zkušenosti. [upravil dne 9.4.2011 08:53 pinc]
  12. pinc

    Páka převodovky

    Je,ale nemůžu s tím kolíkem pohnout ani kousek.Je tam dost málo místa.Mám strach abych ho případně nerozklepal tam že nepůjde ven vůbec.
  13. Ahoj,chtěl jsem se zeptat jestli někdo z vás nemá zkušenost jak dostat ven pérový kolík z páky převodovky.Zjistil žě mi zpod páky teče olej a tak jsem koupil gufero,ale nemůžu dostat ven ten kolík abych se ke guferu dostal.Jedná se o převodovku BE3 V.
  14. Mě to dělalo taky,ale i když jsem měl vyřazenou rychlost.Taky se to objevilo po výměně výfuku.zjistil jsem že to dělá plech který je kolem katu.Je na několika místech nabodovaný a mě to ve dvou místech prasklo.Když jsem to zavařil tak bylo vše ok.
  15. Začínající farmář se rozhodne že bude chovat ovce a tak jich koupí dvacet.Pak si ale uvědomí,že měl koupit taky berana a na něj už nemá.Jde proto za veterinářem a zeptá se ho jak to udělat aby byly ovce březí bez berana a jak pozná že ovce už březí je.Veterinář říká:\"Bez pořádného samce to nepůjde,a až budou ovce březí tak budou pořád polehávat a odpočívat.\"Farmář přijde domů naloží ovce na náklaďák ,odveze je do lesa a tam všechny osouloží.Přijede domů a celý zbitý lehne do lůžka.Ráno rychle vyskočí k oknu a vidí že ovce nepolehávají a tak je znova naloží na auto,odveze do lesa a tam každou osouloží projistotu dvakrát.Přijde domů a jde celý dolámaný spát.Ráno ani nemůže vstanout z lůžka a tak volá na manželku:\"Stará podívej se z okna co dělají ovce\".Manželka přístoupí k oknu a říká:\"Ovce jsou na náklaďáku a jedna troubí na klakson\".
×
×
  • Vytvořit...