Přejít na obsah

Fannyk

Uživatel
  • Počet příspěvků

    38
  • Registrace

O uživateli Fannyk

  • Datum narození 23.6.1987

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 307

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    přibyslav
  • Stát
    Česká republika

Návštěvy profilu

594 zobrazení profilu

Fannyk's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

0

Popularita

  1. Fannyk

    Cukani motoru

    Co to znamena pořádně.... Zkoušel jsem to sam a nenasel. Ted to mam u jednoho opraváře. Napadlo me jeste jestli to nema spatny pomer paliva a vzduchu. Myslim si ze zarvany sani od egru, zuzeny průměr a nedostane to tolik vzduchu. Az kdyz to pak zacne tlačit turbo cukani prestane. Jenom úvaha. Myslím ze ne az tak nesmyslná.
  2. Fannyk

    Cukani motoru

    Me i jeden clen peugeot clubu rekl ze vstriky to nebudou jako u meho, z dia to jde videt ze lita tlak na railu, mohl by to dělat regulátor tlaku nebo ze by čerpadlo? To budu resit jako posledni variantu. Mam toho hodne proctenyho a prave jsem narazil i na to ze to nekomu dělalo prave pritomnost vzduchu v pal okruhu a ze ho tam mam dost jak jsem to sledoval. Vstriky mam doma nahradni ktere jsem koupil ale na ne se nedostalo protoze jsem ty v aute nedostal ven. Delal jsem test i přepadu a ten mi vyšel slusne. Ale jak jsem psal pri cukání lita tlak paliva. Ted musim odstranit ten vzduch a doufám ze to je ta příčina....
  3. Fannyk

    Cukani motoru

    Ahoj, tak to mas stejne přesně jako ja. Rok to řeším ale zatim nic. Ale ted mam novy poznatek, kdyz pridam plyn let i mi do vstrikovaciho čerpadla vzduch v naftě. Ted budu hledat kde to prisava a doufám ze to bude ta příčina. Jinak jsem provedl presne to co ty a zmena zadna. Egr zaslepeny, nova váha, filtry, čištění tecem.... Jinak na dia mi lítá tlak kdyz to skube, zkus to taky napichnout a koukat co to dela na dia kdyz to skube.....
  4. Ted mě napadlo ze kdyz to zacne cukat tak asi musi lítat požadovaná hodnota protoze rj si bere udaje i ze sninace otáček rychlosti. Je to tak?
  5. Ahoj, tak se sem opet vracím s neporizenou, verim ze tu budu úspěšnější nez na fb. Tak jsme zjistili ze čipem je váha vyřazena, a ze jsou hodnoty nastaveny na pevno. Motor stale kucka. Dělal jsem test přepadu a u druheho vstriku bylo nepatrně vice. Korekce jsou dobre. Tam to asi nebude. Pořídil jsem si diagnostiku a kdyz to zacne cukat lita na dia požadovaná hodnota tlaku. Prvne jsme si mysleli ze je vadný regulator, ci snimac tlaku nebo čerpadlo ale kdyz lita požadovaný tlak a to mam porad stejne seslapnuty plyn. Nevite prosím nekdo na co se zaměřit? Spatny plynový pedál? Nebo snimac otáček rychlosti, nekde jsem se docetl ze způsobuje take skubani. Prosím o radu uz jsem zoufalý. Diky
  6. Fannyk

    Diagnostika lexia

    Ahoj, potreboval bych poradit. Chci si objednat diagnostiku. Jak se da poznat ze je s plne osazenym c? 2016 Newest V7.82 Lexia3 PP2000 Car Auto diagnostic tool V48/V25 Lexia 3 Diagbox 7.82 For Citroen for Peugeot http://s.aliexpress.com/BVBJRv6F (from AliExpress Android) U teto je to napsané tak ta asi bude 2016 Newest lexia with Diagbox V7.83 FW 921815C and Orignal Full Chip Full Function Lexia3 PP2000 Lexia 3 V48 V25 Lexia-3 http://s.aliexpress.com/Ez22uABJ (from AliExpress Android) Dekuji za pomoc. Snad se odkazy načtou.... Popřípadě jestli máte s necim podobným zkušenost od jakeho prodejce z ali nakupovat diky....
  7. To bylo nejlepší ale nemam tu nikoho poblíž s dia. Přemýšlím o tom ze si ji pořídim.
  8. Jo jo to jsem si všimnul myslim sebe. Kdyz mi to měřil john.
  9. Diky. Ted nevim jestli to měřil na volnobeh nebo pri seslapnuti plynu. Ale vyzkouším co jsi psal. Jeste jednou diky
  10. A jak to tedy je pri volnobehu by mel byt Egr na dia zavřený a nikoli 10%? Cim by to tedy bylo?
  11. Ok. Vyzkouším. Dik. A jeste otázka kdyz je zaneseny sani muze to delat to cukani?
  12. Mezi egrem a tou trubkou od vyfukoveho potrubí.je tam plech na silikonu. Tim nemuze nic projit. Na spodu jsem se nedostal. Přístup jak.... mam rok 2004 do provozu na Egr ventilu jsem žádnou elektrickou cast nenasel jako je u novějších 307. Nevim kde to bere polohu ventily.
  13. Na volnobeh by prý mel byt zavřený. Ja do toho az tak nevidim. Kdyz jsem mel odpojenou váhu stale to cukalo. Ale kdyz je zaslepeny privod k Egr tak by tam nemelo nic proudit. Je zajimave kdyz je venku tepleji kolem 20 stupňů auto prakticky necuka. Jenom mírně nepatrně. Dnes jak je chladno cuká jak stara škodovka pri otáčkách do 2000 pri malo pridanem plynu. Seslapnu vic a prestane.
  14. Egr ventil je zaslepeny plechem ale rj ho vidi stále na 10 % otevreny a pry to je spatne i kdyz je to zaslepeny. Myslel jsem ze mi ho vymažou z rj ale po chipu se do ni neda dostat. Stáhnout software. Je to nejak uzamceny udajne to udelal pry ten co to chipoval.
  15. Chyba byla ve špatných konektorech ktery neprevadely. Jinak john zjistil ze je stale otevreny Egr ventil. Sice nevim z ceho to potmě kdyz to nema zpětnou vazbu. Nechapu. Z množství vzduchu? Nejspise bude zarvany cele sanitka to by mohlo byt pricinou cukání. Problem jak ho vyčistit. U octavie zadny problem ale u toho peugeota je motor tak narvanej pod sklem ze přemýšlím jak na to. Vyndat motor? Ze zadu je pekne blbý pristup. Diky za kazdou radu.
×
×
  • Vytvořit...