Přejít na obsah

Iron_Eddie

Uživatel
  • Počet příspěvků

    17
  • Registrace

1 Sledující

O uživateli Iron_Eddie

  • Datum narození 8.2.1981

Iron_Eddie's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

0

Popularita

  1. Prestalo mi svietiť tretie brzdové svetlo na piatych dverách môjho break-a. Odstrojil som zadné krídlo, vytiahol svetlo, ale ono to je zaliate a neviem sa dostať k žiarovke. Má s tým niekto skúsenosť ako to opraviť?
  2. Už sa vám niekedy stalo takéto niečo??? Včera som išiel autom z práce. V okolí BA dosť pršalo, asi tak, že pri rýchlosti 60 km/h nebolo vidieť cestu a stierače nestíhali brať vodu z okna. Už som bol takmer doma, keď som vbehol do dosť veľkej mláky na ceste, voda vytriskla vyše strechy a auto stratilo ťah. Podradil som do dvojky, dal plný plyn a auto išlo ledva 35 km/h. Nech som robil čo som robil, auto viac nechcelo ísť. Tak som "dokulhal" domov. Dúfal som, že sa voda dostala na nejaký kontakt a ráno, keď auto oschne všetko pôjde ako má. Ráno som vstal, sadnem do auta, naštartujem, idem vycúvať z parkoviska, z výfuku čierny dym ako zo starého Fiatu TIPA a auto sa ledva chcelo hýbať. Tak som otvoril kapotu, pozerám, kde môže byť závada. Nikde nič. Otvorím vzduchový filter a on mokrý ako špongia, v nádobke dosť vody. Celý deň som to vysúšal a teraz som sa bol previezť. Prvých 5 km katastrofa ale potom sa to už dalo celkom do normálu. Neviem kade mi to natiahlo vodu. Ja som myslel, že to bol problém starých škodoviek a nie takýchto áut... Alebo som sám, ktorému sa toto stalo???
  3. Tak to hej! To by som už špekuloval!!!
  4. :-) :-) :-) Nie, v Tescu som to kúpil, riskovať reputáciu pre 79,- Sk sa mi neoplatí!!! :-)
  5. Takže podobný problém som mal aj ja. Ten zadný stierač robil všetko iné okrem stierania. Tak som ho vybral a zmeral dĺžku. Išiel som do Tesca a kúpil stierač od firmy ALCA /taká modro-sivá krabička/ aj s kovovým ramienkom. Stál v akcii 79,- Sk. Vytiahol som z neho gumičku, v ktorej je vo vnútri pliešok, primeral som to k starému stieraču a skrátil na požadovanú dĺžku /cca. o 3 cm/. Z origi stieraču som vytiahol starú gumičku a nasadil tam tú novú. Išlo to trošku ťažko, ale dostal som to tam. Celá operácia aj s umytím rúk mi trvala cca. 7 minút! A stiera to bohovo!
  6. Ja by som sa chcel len spýtať, či ľudia čo tu kritizujú CHIP tuning už niekedy mali CHIP v aute, alebo súdia len podľa toho, čo niekedy počuli. Toto nie je moje prvé naCHIPované auto, takže s tým nejaké skúsenosti mám a maximálna spokojnosť.
  7. Robil mi to chalan menom Marek Mosný z firmy MMRACING. Cenníková cena je 10.000,- Sk bez DPH. Keďže je to kamoš, tak som to mal o poznanie lacnejšie ale zradiť nemôžem. Ale je to fakt super!
  8. O turbo nemám strach, kamoš čo mi to robil, sa CHIPtuningom zaoberá už 10 rokov. Robil mi už jedno auto a v poho som s nim najazdil 120.000 km a bez akýchkoľvek problémov. Dal som si spraviť tzv. základný CHIP, žiadne brutálne zvyšovanie výkonu.
  9. Práve dnes som dával CHIP tuning. Z grafu mi zistil, že turbo /v originálnom nastavení/ sa začína hlásiť pri 1830 otáčkach a maximálny plniaci tlak dosahuje v 2160 otáčkach za minútu. Po CHIPe to ide ako raketa!!! 140 PS a 320 Nm krúťák!
  10. Tak dnes ráno si to valím do práce, ked mi v tom pred auto vbehol pes. Dupol som na brzdu, strhol volant ale ani to nestačilo a toho čokla som trafil pravou stranou nárazníka. Psa to trochu odhodilo, postavil sa a začal zdrhať /bál sa asi nakladačky :-)/. Tak som vystúpil z auta a pozerám čo sa stalo. Chvalabohu nič nie je rozbité, akurát pravá hmlovka na mojom piškótovi 406 je uvolnená a hýbe sa. Neviete, či je tam priskrutkovaná a ja som utrhol nejaké držiaky, alebo len nasunutá v nejakom držiaku a pri tom náraze sa vysunula? Dik
  11. Chlapi, rád by som sa poradil. Idem kupovať nové stierače. Aký typ by ste mi odporučili na P406 nový model? Uvažujem o Bosh Twin, Bosh AeroTwin, Valeo Silencio a Valeo X-TRM. Alebo poznáte niečo lepšie? Aký rozmer mám pýtať? Dik
  12. Iron_Eddie

    Sada klucov

    Dik moc, idem si objednat.
  13. Iron_Eddie

    Sada klucov

    Ano presne, ma to tvar hviezdicky. Ale bol som v jednom SHOPE a tam mi ponukali tvar hviezdicky ALE jedny boli vnutri dute a druhe boli plne. Ake treba?
  14. Chlapi poradte mi prosim, pred par tyzdnami som kupil P406 a teraz som chcel menit repro vo dverach a su tam nejake specialne hlavicky srobov. Neviete mi poradit ake kluce mam v obchode pytat? Dikes
  15. Iron_Eddie

    Tyčky stabilizátora

    Ak to mením stačí vymeniť tyčky stabilizátora, alebo je lepšie hneď vymeniť aj ramená zavesenia kolesa?
×
×
  • Vytvořit...