Přejít na obsah

Jednotka

Uživatel
  • Počet příspěvků

    12
  • Registrace

O uživateli Jednotka

  • Datum narození 29.5.1978

Jednotka's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

0

Popularita

  1. Jednotka

    display palubného PC

    A čo to ovládanie rádia pod volantom? Predtým mi to fungovalo takže problém musí byť v tom displai.
  2. Jednotka

    display palubného PC

    Inak mám tento display: Ale zrejmä rozdiel je v plošáku v ňom.
  3. Jednotka

    display palubného PC

    Tak možno nie zo staršej verzie, ale z nižšou výbavou. Lebo mi nejde ovládanie rádia a tak isto keď zapnem stierače podľa dažďového senzora tak sa na display nezobrazí hláška \"Automatic wiping\".
  4. Čaute, Tak som konečne zohnal display na svoju 406ku \"len\" za 2000Sk. Ale mám problém že je to asi zo staršej verzie čo nemala ovládanie rádia pod volantom, tak mi to teraz nefunguje. Neviete či sa to dá nejako spojazdniť??
  5. Jednotka

    Display

    Čaute, neviete či pasuje do 406 HDi 2002 display palubného PC z nejakého Citroenu? Alebo neviete kde by sa dal zohnať za rozumnú cenu? V Bratislave stojí 8200Sk.
  6. Jednotka

    Turbo

    Čaute, Neviete mi poradiť kde by som našiel dáke informácie prípadne aj nákresy o Turbe na 406 HDi? Má variabilné nastavovanie klapiek?
  7. Tak sa mi zdá že je to predsa len choroba 307mičky:P, ale vyskúšam to stým odporom. Dík za radu
  8. Na P307 SW sa mi stále vybíjajú žiarovky a mením ich raz za dva mesiace. Neviete čo to môže byť? Je to choroba 307mičiek?
  9. Jednotka

    Piesty na otváranie kufru

    No len sa mi zdá že ten kĺb na ktorom je vlastne uložený kufor je dosť hlboko, tak som si nebol istý či bude stačiť dať dole len tapacír.
  10. Neviete ako sa najlepšie dostanem k piestom na zadnom kufry 406ky sedan. Stačí dať dole obloženie v kufry alebo treba demontovať aj zadnú dosku s reprákmi? Už mi vôbec netlmia.
  11. Tak dík, cez víkend na to mrknem.
  12. Niečo mi stále búcha v zadných dverách na 406 2,0 HDi 2002, ako keby niečo narážalo do okna. Je jedno či je stiahnuté alebo zatvorené. Neviete niekto čo by to mohlo byť? Keď idem po horšej ceste je to dosť otravné
×
×
  • Vytvořit...