Přejít na obsah

tomas.vorisek@seznam.cz

Uživatel
  • Počet příspěvků

    16
  • Registrace

1 Sledující

O uživateli tomas.vorisek@seznam.cz

  • Datum narození 16.4.1988

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 307
  • Rok výroby
    2003

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    Vysoké Mýto
  • Stát
    Česká republika

Kontakty

  • Veřejný E-mail
    tomas.vorisek@seznam.cz

tomas.vorisek@seznam.cz's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

2

Popularita

  1. Tak jsem včera vyrazil na výlet do Chomutova (250 km) za jedním z nejlepších servismanů, ke strakimu0007. Četl jsem zde mnoho příspěvků. Jak kladných tak i bohužel záporných ( jsou to jen pomluvy). Původní firma co mi to dělala FAP-OFF, tak tam jakou si záhadou nahrála úplně jiný SW. Díky tady tomu borcoj z Chomutova, který na to přišel můžu zas v klidu spát a jezdit :-) . Když jsem jel tam tak jsem měl spotřebu 6,3 l/ 100 km. Zpátky neuvěřitelných (pro mě) 5,2 l / 100 km. Jeho práce se stala uměním, která zaslouží obdiv. Jeho profesionální přístup a práce = super. Jeho služby mohu jen doporučit. Mockrát děkuji za tvůj čas a tvoje služby.
  2. Tak jsem včera vyrazil na výlet do Chomutova (250 km) za jedním z nejlepších servismanů, ke strakimu0007. Četl jsem zde mnoho příspěvků. Jak kladných tak i bohužel záporných ( jsou to jen pomluvy). Původní firma co mi to dělala FAP-OFF, tak tam jakou si záhadou nahrála úplně jiný SW. Díky tady tomu borcoj z Chomutova, který na to přišel můžu zas v klidu spát a jezdit :-) . Když jsem jel tam tak jsem měl spotřebu 6,3 l/ 100 km. Zpátky neuvěřitelných (pro mě) 5,2 l / 100 km. Jeho práce se stala uměním, která zaslouží obdiv. Jeho profesionální přístup a práce = super. Jeho služby mohu jen doporučit. Mockrát děkuji za tvůj čas a tvoje služby.
  3. tomas.vorisek@seznam.cz

    Problém po FAP Off

    Tak jsem včera vyrazil na výlet do Chomutova (250 km) za jedním z nejlepších servismanů, ke strakimu0007. Četl jsem zde mnoho příspěvků. Jak kladných tak i bohužel záporných ( jsou to jen pomluvy). Původní firma co mi to dělala FAP-OFF, tak tam jakou si záhadou nahrála úplně jiný SW. Díky tady tomu borcoj z Chomutova, který na to přišel můžu zas v klidu spát a jezdit :-) . Když jsem jel tam tak jsem měl spotřebu 6,3 l/ 100 km. Zpátky neuvěřitelných (pro mě) 5,2 l / 100 km. Jeho práce se stala uměním, která zaslouží obdiv. Jeho profesionální přístup a práce = super. Jeho služby mohu jen doporučit. Mockrát děkuji za tvůj čas a tvoje služby.
  4. tomas.vorisek@seznam.cz

    Problém po FAP Off

    Tak já jdu ke Strakimu v sobotu. Tak doufám, že to po těch "amatérech" dá dokupi... Hodně štěstí.
  5. Chtěl bych poděkovat za super repasovaný naviják. Práce kterou tady děláš je obdivuhodná P307 z Vysokého Mýta
  6. tomas.vorisek@seznam.cz

    Problém po FAP Off

    Tam zajdeš a vyřešíš :-)
  7. tomas.vorisek@seznam.cz

    Problém po FAP Off

    Tak jak si dopadl? Jestli si je tedy kontaktoval.
  8. Tam jedu letos, ale mám ještě zastávku v San Tommasu. Jinak jsem byl v Chrovatsku - Pag - 900 km, Itálie - Lignano Sabbiadoro 800 km, Itálie Caorle - 800 km, Itálie - Rosolina mare - 900 km. A to vše s Peugeot 307 sw, 2.0 HDI, 79 kW, 2003, FAP. Letos poprvé bez FAP :-)
  9. Zdravím v Rosolinu jsem byl minulý rok. Je to menší poklidné městečko. Pro děti super na každém kroku na pláži jsou houpačky a různé prolejzačky. Akorát ti plavčíci mě tak trochu štavaly. Striktně tam dodržují pravidla ohledně free pláží. Tedy že když si dáš ručník před placenou už tě vyhazují - skoro ani přejít přes ně nemůžeš :-) (to přeháním). Ubytování jsme taky měli super. Byl jsem tam druhý týden v červnu a moře bylo příjemné na koupání. Ale jak je zvykem pozvolný vstup. Tedy několik desítek metrů po kotníky :-) Letos plánuji jet 14 dní. První zastávka San Tommaso a další San Benedetto. Minule jsem byl tak na 14 dní v byl jsem ještě v Caorle - taky krásné, historické město.
  10. případně se podívej sem: http://www.peugeot-club.com/topic/99611-307-pojistky-stary-a-novy-model/?hl=%2Bpojistky+%2B307
  11. Mám P307 SW, r.v. 2003, 2.0 HDI, 79 kW, myslím, že u mě je to pojistka číslo 12, 10 A. Já mám dvě pojistkový skříně. Jednu u motoru a druhou nalevo od volantu. Pojistky na světla mám u volantu.
  12. Tak mě poslali do háje zeleného :-( FAP je pryč a konec debaty. Jestli chci auto opravit tak ať se klidně stavím, ale prý to není reklamce a nová zakázka, tedy placené. Se Strakim007 jsem se domluvil. Snad to půjde dát do kupy.
  13. Kéž by to bylo tak snadný. No zítra tam zavolám a uvidím jak na tom budu. Nicméně myslím si, že mě slušně pošlou někam...
  14. Však jasně. Myslel jsem 2.0 HDI. A tak co mám dělat, aby to fungovalo ok?
  15. Tam jsem volal jako první. Řekli mi, že to můžou být další komponenty, které s tím souvisí...ale za svou práci si stojí. Dělali mi to tady: http://www.fap-dpf-filtry.cz/ Máte s nimi někdo zkušenosti? Nebo jsem si říkal, že by to mohl být EGR ventil? Pokud to je špatně odstraněný FAP, co teď s tím? Přehrát SW?
×
×
  • Vytvořit...