Přejít na obsah

Escaper

Uživatel
  • Počet příspěvků

    1 491
  • Registrace

2 Sledující

O uživateli Escaper

  • Datum narození 2.10.1984

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 206
  • Rok výroby
    1998

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    Pňovice
  • Stát
    Česká republika

Kontakty

  • ICQ
    210483011
  • Webová stránka
    http://www.peugeot-club.com?clen=4207

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Escaper's Achievements

Toto forum je můj domov

Toto forum je můj domov (5/6)

1

Popularita

  1. Escaper

    Kolisani otacek 206

    Mrkni sem. Nakonec jsem zaslepil vstup za klapkou a hadičku odvětrání klikovky ucpal (klikovka je odvětraná do sání před klapku) a mám klid. Edit: funguje to tak už rok.
  2. Escaper

    Aktivní subwoofer

    Jestli je to stále aktuální můžu pomoct jsem od Olomouce a zkušenosti s Autohifi mám. To co ti tam někdo vykouzlil je otřesné. Třeba jsi neodpálil koncák v zesilovači když se ti při zapnutém SW rozsvítí dobíjení.
  3. Nedělá to při změně směru jízdy? Myšlěno dopředu -> dozadu nebo opačně.
  4. Když dáš auto na hever, tak se natáhne pružina a vše se odlehčí. Já taky něco takového řešil a nakonec jsem na to přišel tak že jsem zvednul auto, sundal kolo, sundal podběh, podložil spodní čep dřevěným špalkem a auto zase posadil. Pak je krásně vidět co a kde dře, nebo ťuká. Máš dobře usazenou pružinu v miskách? Může pak být vychýlená při stlačení. EDIT: a jak víš, že jsou tlumiče ok? Zrovna na ten bych to tpioval. Má v sobě nejvíc teplotně závislých součástí a stav českých vozovek "lehce" napomáhá pravé straně k rychlejšímu opotřebení.
  5. Escaper

    307cc nesviti zadni prava strana

    Jsem rád, že se neptáš
  6. Escaper

    307cc nesviti zadni prava strana

    S tou obrysovkou si teď nejsem popravdě jistý. Potkávačka určitě svítí, myslím že i ta obrysovka svítí, ale 100% to nevím. Zjistím...
  7. Escaper

    307cc nesviti zadni prava strana

    Tohle jsem všechno zkoušel, vyčistil, proměřil. Konektory, patice... Nic tam prostě není...
  8. Escaper

    307cc nesviti zadni prava strana

    To vim. Ale ani na osvetleni spz prave strany neni napeti. Zarovku jsem vymenil i promeril.
  9. Ahoj, mame tu dalsi problem. Nesviti zadne zadni svetlo na prave strane. Obrysovka na kastli, obrysovka na kufru ani prava zarovka osvetleni SPZ. Zarovku jsem menil. Kdyz zkusim ledkove svetlo rozsvitit 12V externe, tak sviti. Nikde na konektorech, ani na paticich neni 12V. Pojistky jsou v poradku, prave predni sviti. U CCcka je vzadu mooooc dratu, ale nikde to nevypada poskozene. Ted babo rad ;-) (muzou i chlapi) Pripadne nemate nekdo schema 307cc ? Dekuji
  10. Diagnostka pise vadne cidlo. Diky Premo
  11. Kabelaz vypada v pohode. Jednotka asistentu taky, neni zoxidovana atd... Jde to nejak promerit? At vim jakou stavu kde hledat, nema k tomu nekdo schema?
  12. Escaper

    P206 1.4i zlobivý volnoběh

    Nemel jsem sice čas to rozkuchat, ale na service boxu jsem to po dlouhém hledání našel. Nikde se nepíše nic o zpětném ventilu. Hadice 1 je připojená do sání před škrtící klapku. Tak teď babo raď.
  13. Escaper

    P206 1.4i zlobivý volnoběh

    Zpětná klapka tam asi nikde neni, nenašel jsem ani žádné zbytky. Když nastartuju auto s odpojenou tou hadičkou, tak má vysoké otáčky a tou přírubou saje strašně moc vzduchu, jasně protože klapka je uzavřená. ale myslím, že by to němělo sát bokem mimo klapku.
  14. Escaper

    P206 1.4i zlobivý volnoběh

    Díky, a nemáte někdo obrázek kam ty trubky vedou?
  15. Escaper

    P206 1.4i zlobivý volnoběh

    no jo ale to může přisávat kudykoli. Tím kouskem co jsem zaslepil, tou další částí co vede k ventildeklu a klidně i to černou tvrdou hadičkou co vede někam dozadu, asi od nádrže či co.
×
×
  • Vytvořit...