Přejít na obsah

Dejzy

Uživatel
  • Počet příspěvků

    11
  • Registrace

O uživateli Dejzy

  • Datum narození 2.8.1990

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 406
  • Rok výroby
    1998

Profilové informace

  • Město
    Praha
  • Stát
    Česká republika

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Dejzy's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

0

Popularita

  1. Dejzy

    2.0 HDI Motor ven?

    Me bylo receno v Domanskym v Praze ze ty litinove svody na P praskají casto kvuli FAP a na vrakaci mi rekli ze je vyhazujou protoze pokazdy co je ze 407ky vyndaj tak s nejakym defektem :/ [upravil dne 23/2/14 14:47 od Dejzy]
  2. Dejzy

    Servo

    Oukej
  3. Dejzy

    Servo

    :super:super moc ti děkuju. Stim hledaním to je u mě o stěsti...co hledam nenajdu a co nehledam ale bude se hodit najdu vždy Jěstě jednou díky moc...a pak adresu do SZ poslu ti tu odmněnu hm hm?
  4. Dejzy

    Servo

    Za tenhle tyden mam vsechny prispevky ihned komentovany tebou...važím si toho ale jediny co sem nasel je dolíta zatocit doprava a pak do leva,nechce se mi verit že to je vše...projel sem ten TOPIC celej...a ani do prace sem nestihnul ject protoze to bylo na dlouho to precist Pokud mi poradíš pošlu ti bonbonieru ok? [upravil dne 23/2/14 13:31 od Dejzy]
  5. Dejzy

    Servo

    Chlapi mam otazku...jak odvzdusnit to servo rízení? Dolít kapalinu nad rysku,zavřít hrdlo a dal? Kolikrat to takhle opakovat? Díky!
  6. Dejzy

    2.0 HDI Motor ven?

    Ucpany FAP>>tudiz nekde prednim netesnost...ale jelikoz neni pristup tak nevim jak to jinak udelat :/ kdyz sem byl v peugeotu na prehrani soft. v DIA kvuli skubani pri regeneraci tak mi rekni ze sou prasly parohy. Straki ty by jsi si na to troufnul? To turbo pretesnit atd? Co vim tak mi asi rok z5 spadla hadice z turba...nasadili ji a od te doby je to auto docela líný.
  7. Zdravím Vás,mam takovej menší problem...vzadu za motorem dle meho nekde nad turbem to zacina byt pekne zpraseny od sazí a i od oleje. Co pozoruju tak pri regeneraci to nekouri az tak z vyfuku spis jako z motorovyho prostoru...po otevreni kapoty se to vsechno vali ze zadu od vyf.svodu...a jelikoz se mi tam zacina ukazovat i sem tam olej tak se chci zeptat jestli nekdo umí vyndat motor a ze zadu to všechno pretěsnit...rspc parohy vyměnit. Jedna se o 2.0 HDI 2005. prikladam fotky...asi zbytecne ale prece...ta druha ukazuje začouzenou kapotu po regeneraci...je to tam prokousany od kuny pres zimu... Díky moc za odpědi
  8. Dejzy

    Guľové čapy - výmena

    WoooW tohle sem potreboval!!!! Mockrat ti dekuji!!!
  9. Dejzy

    Guľové čapy - výmena

    Zdravím Vás Pežotáci o vikendu me ceka vymena praveho spodního čepu...a shanim SKF za nejakej rozumnej dukat...nicmene v Autokelly 2450Kč...ale našel sem tohle: http://www.autodilyprofi.cz/www-autodilyprofi-eu/eshop/42-1-AUTODILY/121-2-PODVOZKY-RAMENA-RIZENI/5/149-CEP-RAMENE-SPODNI-PEUGEOT-407-CITROEN-C6-SKF-VKD-13500-3640-58-3640-72 Máte nekdo stimto eshopeme zkušenost? Pokud mate nekdo v ČR zkusenost s nejakym obchodem kde prodavaji opravdu SKF a nedavaji k expedici neco jineho tak bych byl vděčný za tip porp rovnou link. a ještě se chci zeptat jak se projevuje horní čep ktery je castecne nebo uplne KO? Diky moc za odpovědi!!!
  10. Tak holky Hlasime se k ucasti!!! Dorazime na 100%,jelikoz to bude Nas prvni sraz tak se budem stydet...ale mezi Lvíčatama to bude malickost Moc se na Vas Peugeotaky tesime )
  11. Dejzy

    tempomat

    A nevíte někdo prosím kolik priblizne to dodelani tempomatu stojí? Díky za odpověď
×
×
  • Vytvořit...