Přejít na obsah

Devil(cz)

Uživatel
  • Počet příspěvků

    44
  • Registrace

O uživateli Devil(cz)

  • Datum narození 24.10.1983

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 607
  • Rok výroby
    2003

Profilové informace

  • Pohlaví
    Nevybráno
  • Město
    Zábřeh
  • Stát
    Česká republika

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Devil(cz)'s Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

2

Popularita

  1. čidlo na řadící páce by to mohlo být
  2. Jakej servo olej tam patří?
  3. Devil(cz)

    Hlavní spojkový válec

    Vypadá to takto a je to umístěné pod brzdovým válcem ....
  4. Ahoj, nikde sem to tu nenašel, tak se chci zeptat zdali někdo už neměnil hlavní spojkový válec a jak se k němu co nejlépe dostat? Díky.
  5. už vyřešeno.
  6. Tam mají přecpáno...objednávací doba cca 14 dní
  7. Potřeboval bych pomocí Diagnostiky odvzdušnit ABS, jsem ze Zábřeha.Docela to spěchá,mám odjíždět na dovolenou.Najde se prosím někdo z okolí?
  8. https://www.uloz.to/!XHWXCuz1/stahovacka-pdf
  9. Brembo jsou o něco levnější a když budu měnit komplet předek i zadek,tak je to znát, tak se proto ptám jestli má někdo zkušenost.
  10. Ahoj všem, rozhoduji se mezi ATE a BREMBO. Poradí někdo?
  11. Asi bych volil levnější variantu,jako třeba bluetooth fm transmiter.... https://www.ebay.com/itm/Bluetooth-Car-Mp3-Player-FM-Transmitter-AUX-Wireless-Radio-Adapter-USB-Charger/332926638159?fits=Model%3A607|Make%3APeugeot&epid=2297798909&hash=item4d83f9584f:g:JA8AAOSw1T1cB31n:rk:4:pf:0
  12. Dobré diody mají tady:https://ampul.cz/led-5-mm-diody/12v-led-dioda-5mm-cervena-blikajici a i různé příslušenství k nim: https://ampul.cz/komponenty/cocky-pro-led https://ampul.cz/komponenty/svorkovnice-spojky https://ampul.cz/komponenty/objimky-pro-led
  13. Devil(cz)

    Prosím poradtě FAP 2.2HDI

    Dobrý den, (ahoj) Chci se zeptat jestli někdo neřešil filtr pevných částic a jeho vypalování během jízdy. Jde mi o to že nevím kdy probíhá proces vypalování a kolikrát tento proces neproběhl až do konce a tím se FAP vlastně zanáší a znehodnocuje. Napadlo mě jestli se nedá na to připojit nějaká kontrolka (12V žárovka), kterou bych si vyvedl někam do auta a tím pádem bych věděl kdy proces probíhá? Nevím zda to jde a jestli je to proveditelné? Děkuji za jakoukoliv myšlenku a odpověď.
  14. Já mám stejný problém,když jsem vyjížděl z garáže,tak jsem o něj zavadil a nejspíš strhnul doraz,protože vypadali s toho nějaké úlomky slitiny,takže nezbývá nic než výměna.
  15. Devil(cz)

    Stěrače

    Díky,objednám a uvidím
×
×
  • Vytvořit...