Přejít na obsah

0xEEr

Uživatel
  • Počet příspěvků

    45
  • Registrace

O uživateli 0xEEr

  • Datum narození 27.11.1988

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 206
  • Rok výroby
    2002

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    Říčany u Prahy
  • Stát
    Česká republika

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

0xEEr's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

0

Popularita

  1. 0xEEr

    Vymena zarovek na palubce

    Ahoj, dik moc za rady. Uplne jsem ale z odpovedi nepochopil, jake je typove oznaceni zarovcicky, abych pri demontazi palubky mel nove uz pri ruce. Vzdyt preci ve vsech 206kach s oranzovym podsvicenim musi byt stejne, ne?
  2. Ahoj vsichni, behem nekolika malo dnu mi odesly prakticky vsechny zarovcicky na palubni desce. Sviti jenom jedna, mozna dve, viz. prilozeny screenshot.. a uz jen cekam, kdy mi postou prijde vyzva k vysvetleni prekroceni rychlosti v merenych usecich, jelikoz v noci neni na budiky vubec videt ))) Mam dva rychle dotazy: Jake tam jsou zarovicky a kde je v Praze koupit? Existuje manual, jak se k budikum snadno dostat? Dekuji, Martin
  3. 0xEEr

    Prošlapávání spojky

    Je to rok 2002, 1.4. Jj, zabira spis v horni casti.. Ted jsem o vikendu najezdil 300km a ani jeden problem. Zejtra se ale stejne zastavim v servisu a domluvim se s nimi, jestli by mi to mohli spravit..
  4. 0xEEr

    Prošlapávání spojky

    Na kolik te vysla komplet oprava? Diky.
  5. Ahoj vsichni, zacala mi zlobit spojka. Teda, uz mi zlobila driv (pouze v zime), ale neprikladal jsem tomu moc velkou vahu. Az dneska, kdyz jsem zustal viset na kolejich, jsem se rozhodl, ze to musim zacit resit. Stava se mi, ze proste proslapavam spojku. Ozve se takove neprijemne lupnuti a nemuzu preradit. Proslapnu ji treba i petkrat po sobe. Pak se to ale chytne a dalsich XYZ slapnuti je ok. Ale nekdy to takhle zlobi. Driv se mi to stavalo ciste v zime, a ted najednou i v lete. Mohl by mi tu nekdo ze zkusenejsich poradit, co je potreba vymenit a kolik by stala cca oprava? Mam najeto 133 tisíc. Je to teda auto z bazaru, takze netusim, jestli uz nebyla nekdy vymenena... Moc diky za info..
  6. 0xEEr

    Ramena

    Stabilizacni tycky. V mem pripade to byly ony..
  7. 0xEEr

    Anténa

    Ahoj, problem uz vyresen, koupil jsem nejakou obyc anténu za necelé dvě kila. Instalace bez problému, presne jak pise aqwaster. Díky!
  8. 0xEEr

    Anténa

    Diky . Jenze, me prijde, ze mi na strese chybi i uchyt na tu antenu, nebo ta je v balení? Jak jsem psal, na strese mi zustal jen jakysi bily sroub a nic vic..
  9. Ahoj, podarilo se mi zahadne ztratit antenu a na strese mi vycuhuje jenom hnusnej bilej sroub . Tak se poohlizim po nove, a jelikoz mam autokelly blizko, chtel bych to koupit u nich. Poradi mi prosim nekdo, kde to u nich na webu najit? www.autokelly.cz
  10. hlina23: skoda ze nejsi z Prahy, takovy krasny podsviceni pristrojovky bych si u tebe nechal udelat hned: )
  11. 0xEEr

    Nahradni dily (amatér)

    Dekuji moc, objednano, muzete to tu zavrit Diky chlapi.
  12. 0xEEr

    Nahradni dily (amatér)

    Diky za odpoved, ktera z techto tycek je vhodna? Doufam, ze jsem vybral správnou sekci http://bit.ly/NlQm50 Co se tyce gumy na vyfuk, tu jsem na autkelly nenasel : ( [upravil dne 21/6/12 09:22 od 0xEEr]
  13. Ahoj, potreboval bych od zkusenejsich poradit, kde zakoupit nasledujici nahradni dily, ktere potrebuji vymenit za stavajici. 1. praskly drzak vyfuku - kolik tak stoji novy a kde ho muzu koupit? 2. stabilizacni tyc - je nestabilni, mlati do podvozku - koik tak stoji a kde koupit na 206? Jsem jouda, vyhledat si dokazu ale mel bych strach, ze koupim neco jinyho co pak nebude na mou 206ku pasovat:) proto se tak blbe ptam. Dekuji za rady.
  14. Kaslete na spravne umisteni dennich svetel, mam je umisteny naprosto mimo vyhlasku a za pul roku me zastavila policie jednou a vse skoncilo akorat domluvou
×
×
  • Vytvořit...