Přejít na obsah

looft

Uživatel
  • Počet příspěvků

    9
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 806
  • Rok výroby
    1999

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    Banska Bystrica
  • Stát
    Slovenská republika

looft's Achievements

Čtenář

Čtenář (1/6)

0

Popularita

  1. looft

    Kontrolka ABS

    Abs ti funguje?
  2. tie šupačky z vnútra má na svedomí zlomená osička klučky vtedy to nejde otvoriť z von iba z dnu aj ja som to mal musíš vymenit osičku klučky je to lacnejšie ako celú klučku drží to pokope jedna matica m6 ale musiš dať dole tapec.
  3. musíš nastaviť dvere tie dve oká nad nárazníkom a nakrajoch to doladiť otočnými dorazmi z gumy nemusíš vôbec rozoberat dvere väčšinou to stačí.nedoviera ti dobre dvere to je celé.zvykne sa to časom povoliť.
  4. looft

    Řízení nebo spojovačky

    Chlapci aj moje ulysse klepe hlavne pri malej rýchlosti pri drobných nerovnostiach.Mám komplet nový predok okrem riadenia a to je problém toho klepotu , vôľa na hrebeni a onedlho to začne tiecť a potom už len GO riadenia.Po zime sa do toho dám.
  5. looft

    čerpadlo Lucas 2,1TD

    ja mam už bosch 60 000km a pohoda dobrý domáci mechanik ti to vymení aj doma v garáži.Musí sa vymenit čerpadlo aj s kolesom ide tam typ 531,trysky,trubky trysiek,upravit ohrev ovladania predsuvnika,plynové lanko,natiahnut kábel od cievky do zapalovania.Auto bude mať nižšiu spotrebu a bude tichšie nebudeš mať diagnostiku motora a keď vytočíš motor nad 3000t otáčiek spadne ti ručička otáčkomera keď znova natočíš pojde to zasa OK a ešte som zabudol musíš odpojit tú blbú kontrolku elektroniky v tachometri.Dá sa to urobit aj za deň keď budeš všetko mať.Cena je ale super asi tak 400€ aj s robotou.Neviem kto to robí v čechách na slovensku nato mám machra.
  6. looft

    co je toto ?

    Ten epic bud rád,že ho nemáš sú s tým len problémi ja som to mal v ulysse a ked sa to pokazilo tak som to dal von a mám tam bosh a je to lepšie aj to menej žerie.Mám spotrebu 6.5l/100km a s epicom som nešiel pod 7,3l/100km.Epic je drahá vec nový stojí cca 3000€ a oprava tak 600 až 1600€ a doma na tom neurobíš nič.
  7. looft

    Gumička dalkového ovládání

    stibto dialkové :myslimsa ti neodparuje lebo mne to drblo na zem sa to celé rozsypalo a keď som to poskladal tak to funguje v pohode.Vymenit baterku možeš doma alebo to zanes k hodinárovi oni majú do toho baterie,je to o dosť lacnejšie ako v servise cca asi 2,5€.myslim
  8. looft

    sháním vstrikovací čerpadlo

    Mne sa to rozsypalo tiež.Oprava v špecializovanom servise v Brne v Bratislave overoval som ceny aj v Poľsku a Maďarsku palba strašná.Cenovka cca 600 až 1600 eur. Tak som to dal vymeniť za čerpadlo bosh a už 40 000km svätý pokoj cena s robotou bosh tryskami a trubkami cca 400 eur.Výkon taký istý spotreba o pol litra na 100km nižšia teraz 6,8l.Ak chceš mám ten Epic v garáži a keď sa pokazil písala diagnostika ,,poloha vačky- snimač natočenia vačky\" a nastavenie čepadla.Ak máš nejakého borca čo ti to vie spraviť tak ti to predám za symbolickú cenu
  9. roztrhlo mi hadicu s intercooleru do sania v servise pýtaju 200 eur to je nejako vela neviete lacnejšiu?mam 2,1TD r.v99 ak viete može byt aj silikonová vraj to vydrží dlhšie
×
×
  • Vytvořit...