Přejít na obsah

ondra.pimo

Uživatel
  • Počet příspěvků

    57
  • Registrace

O uživateli ondra.pimo

  • Datum narození 14.2.1988

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 406
  • Rok výroby
    2000

Profilové informace

  • Pohlaví
    Nevybráno
  • Město
    Brno
  • Stát
    Česká republika

Kontakty

  • ICQ
    234382438

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

ondra.pimo's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

0

Popularita

  1. Nazdárek. Jestli se můžu zeptat do kdy platí ta cena OEM autobaterii? Také bych chtěl vědět zda OEM bateri mají viditelné zátky. Mám L2, ale už 7 let starou, což svědčí o jejich kvalitě. Už 2 roky do ní dolévám destilku. Myslím, že kdyby tam zátky nebyly, tak už je dávno mrtvá. Poslední otázka je na rozměr L3 baterie. Jestli by se vešla do 406 kastlíku? Díky
  2. Zdarec. Jen doplňuji informace. Meyle HD se dělají už i na zadek. Viz link: http://katalog.mjauto.cz/detail.phtml?kod=35lBYT&zmm=v2f4h4w2w223e4w253p27443v5c4e5c4&windowid=0& P.S.:Teda pokuď se bavíme o stabilizačních tyčkách a ne vodorovných na seřízení geometrie vzadu. [upravil dne 5/6/12 15:20 od ondra.pimo]
  3. Diky za info. Hned jak bude čas to zkusím a dám vědět.
  4. Zdarec. Koukám, že tehle vlákno zůstalo bez odezvy. Mám podobný problém s tím že kontrolka se mi nerozsvítí. Ted už to došlo do takové fáze, že zvýšené otáčky volnoběhu si to drží pořád 1050 a jednou si držel i 1200. Auto je v podpisu. Poradte prosím.
  5. ondra.pimo

    Jedna stranka na facebooku

    To koblik69: Tak tohle bylo perfekní zakončení a návrat k tématu fóra Borec nakonec
  6. Vítek1: Omlouvám se, hledal jsem to přes vyhledávání a ani jsem si nevšiml že je to sekci 407 , asi jsem slepej. Omlouvám se i kolegům modernějších strojů a přesunu se do sekce 406.
  7. Tak nedal jsem to do sekce 406 protože motor HDI nemusí být přímo ve 406 a to startovní by bylo podobné i u jiných aut se stejným motorem. Dobrá dneska teda nevyměknu , ale myslím že to nebude mít žádnej účel ta baterka stejně snížuje otáčky i v průběhu jednoho startu. Večer dám vědět.
  8. Jn to jsem si myslel. Však je tam slyšet jasně při prvním startu to jakž takž točí a pak už jen pomaleji a pomaleji. Myslím, že novu baterku bych tak rychle nevybil a to právě den předtím jela. Kdyby stála 2 dny nebo tak. Nemá šanci!!! Dík moc za názory, ještě že to forum máme.
  9. Bigbadjohn - je pravda, že to video bylo točený jako experiment, když jsem tam baterku nechal přes noc. Ta samá baterka mi i nabitá a schovaná doma nastartovala až na popatý a to bylo jen -12C. Vým že to s toho nevyznělo dobře to \"slabou baterii\" myslel jsem jako starou ne vybitou. Navíc den před tým startem bylo auto na 200km projížďce. Taky si myslím že by VArta 77Ah 780A udělala své. Sice by to třeba nechytlo napoprvé ale chytlo.
  10. No nevím nafta je OMV plus aditiva a když už to jednou chytne tak to nekolísá. Filtr měněnej před zimou. Jo a zapoměl jsem dodat na kabely to chatlo napoprvé a podavačka taky tlačí v pohodě. Ja právě myslel že ty otáčky jsou nízké, takže to budou ty špatné vstřiky
  11. Nazdárek. Natočil jsem takové malé experimentální video a žádal bych lidi motoru 2.0 HDI 80kW, aby se vyjádřili zda otáčky starteru při prvním pokusu o start jsou OK. Vím, že mám slabou baterii a špatné vstřiky a chtěl bych vědět zda koupě nové baterie vyřeší muj problém nebo ne. Proto zahajuji diskuzi k videu : Jaké máte otáčky vy? P.S.:Blbej nápad ale snad se něco dozvím. Díky Ondra [upravil dne 3/2/12 19:49 od ondra.pimo]
  12. Dneska -12, sednu do auta, nazhavim, podavacce zacal slabnout zvuk.Zkusim start zakuckal se, nejakej valec asi chytl ale chcip. Startuju znovu asi 5x.Pak uz zacali cvakat relatka asi nebyla baterka schopna udrzet je vubec seply. Tak baterku ven, nabijecka.Po nabiti napoprve. Asi bude nutna vymena baterky a nebo pockam az se otepli. Stari 6 let uz ji asi nesvedci :-). Jinak stal 2 noci bez startu. Baterka mela naprazdno tak 11V pri startu jsem nemeril.
  13. No tak jo přiznávám se jsem ropák:D
  14. není zač od toho je tu forum:roker
×
×
  • Vytvořit...