Přejít na obsah

demi

Člen klubu
  • Počet příspěvků

    56
  • Registrace

  • Poslední návštěva

O uživateli demi

  • Datum narození 27.8.1967

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 306
  • Rok výroby
    1997

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    Buřenice
  • Stát
    Česká republika

Návštěvy profilu

2 551 zobrazení profilu

demi's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

12

Popularita

  1. demi

    P407 2,2i Chyba P0170, MAF / LPG

    Pokud máš váhu vzduchu hodně znečištěnou olejem. Já osobně bych ještě překontroloval odvětrání klikové skříně (PCV,CCV), jestli neodešla membrána, neznám u Peugeotu systém, ale při tomhle nájezdu km, je to možné.
  2. Já osobně bych to tipoval na totálně přicpaný DPFnebo sesypaný katalyzátor, pokud ho to má, pokud jsi jezdil s chybou egru, tak ti neprobírala regenerace a i chyby v korelaci množství vzduchu tomu napovídají, zaměřil bych se na filtr pevných částic, pak to vypadá, jak kdyby přeskočil rozvoďák. Zkus odpojit výfukové potrubí před DPF a případně odpoj váhu vzduchu.
  3. demi

    Řádné členství

    Tak bohužel kartička dodnes ve schránce nebyla a přidělat na schránku gilotinu nebo paralyzér bohužel nesmím,ale určitě by to bylo účinné ,omlouvám se za přidělávání práce,píšu SZ.
  4. demi

    Řádné členství

    Dík za rychlou odpověď,bohužel dodnes nedorazila nebo ano,ale já ji ve schránce už nebo ještě neměl,doufám,že je to rychlostí služeb české pošty,ne nepřizpůsobivých.Jinak bych napsal SZ a pro kartičku osobně dojel. Moc nerad někoho zbytečně otravuju.
  5. demi

    Řádné členství

    Může mi prosím dát sem někdo link,jak jsou odesílány kartičky v letošním roce 2020,minulé téma je uzavřené,potřebuji si pohlídat schránku.Nepřizpůsobiví jsou,co se krádeží týká velmi rychlí a policie pomalá.Nerad bych o kartičku zase přišel.Předem děkuji.
  6. demi

    Řádné členství

    Kartička a samolepka ve čtvrtek dorazila.Díky.Zdravím všecky .
  7. Také moc díky za přání a dáreček,mám z něj radost.
  8. demi

    Legendy 2018 seznam a info pro letošek!

    Moc dík za odpověď,stejně se na vás a vámi vystavené exponáty zajdu podívat.Je moc dobře,že i bez ofiko podpory zastoupení peugeotu,jak jsem se zde dočetl,propagujete značku,jste správní srdcaři.
  9. demi

    Legendy 2018 seznam a info pro letošek!

    Jen dotaz,je nějaká sleva pro řády na vstupném?Dík.
  10. demi

    Řádné členství

    Takže dnes kartička a samolepka došla,moc děkuji.
  11. demi

    Řádné členství

    Moc dík za link,podíval bych se sám,ale nemohl jsem přijít na to,v které sekci fóra je umístěno právě rozesílání kartiček.Možná by bylo dobré do mailu o potvrzení přijetí platby členství umístit odkaz na vlákno. Třeba takhle: Výtisk a rozeslání kartičky člena můžete sledovat zde:
  12. demi

    Řádné členství

    Moc dík za odpověď.Měl jsem jen strach,že byla ukradena,vykrádají mi občas schránku,vedle do statku nastěhovali nepřizpůsobivé a nevydrží ani přivařené,natož "jen" zamčené .
  13. demi

    Řádné členství

    Zdravím,a zároveň mám dotaz. Dne 19,2 2018 jsem odeslal platbu za řádné členství na rok 2018 (Objednávka #3150 ),dne 26.2 mi přišlo na mail potvrzení přijetí platby.Kartička mi dodnes ještě nedorazila ,jak často se odesílají kartičky,ať nedělám zbytečně vlny,dík za odpověď.
  14. Já také opožděně děkuji,................ super. Zatím nezveřejňujeme, co bylo ve schránce
  15. Znovu dík za malý dárek,............. super. Zatím nezveřejňujeme, co je ve schránce
×
×
  • Vytvořit...