Přejít na obsah

Pita Bim

Uživatel
  • Počet příspěvků

    6
  • Registrace

O uživateli Pita Bim

  • Datum narození 25.5.1973

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 807
  • Rok výroby
    2008

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    České Budějovice
  • Stát
    Česká republika

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Pita Bim's Achievements

Čtenář

Čtenář (1/6)

0

Popularita

  1. Takže by mohlo stačit tohle to? https://pajenicko.cz/dc-dc-menice/automaticky-menic-napeti-step-up-step-down-xl6009-25w-3-8v-32v-na-1-2v-35v-az-2-5a Těch mám doma kopici z Ali.
  2. Čau chlapi, mám to zapojené stejně jako to myslí PeetStejskal a dokonce skoro ze stejným WIFI modulem. (ten můj nemá dálkový ovladač) K tomu mám paralelně ještě připojený přijímač s 433Mhz. Našel jsem drát od Webasta v BSI jednotce v motorovém prostoru a tam jsem dal i ty přijímače. Používám to takhle už asi tři roky a funguje to parádně. Na WIFI modulu mám nastavenou hodinu, ale už za půl ukazuje budík teplotu motoru 70°C. Když nemám po ruce ovladač, tak stačí v telefonu pustit hotspot a zapnout přes WIFI i mimo domov. Minulý víkend jsem s manželkou spal v autě a byla taková kosa, že jsem se rozhodl předělat to i na topení do auta a proto jsem se tu začal vrtat v příspěvcích. K ovládání větráku a jeho rychlosti, podle toho co jsem vyčetl je třeba asi teda použít buď 1,2-1,5V nebo IPCU modul s naprogramovanými hodnotami pro daný typ auta. https://www.nezavisla-topeni.cz/Webasto-IPCU-modul-9011674-9013385-1322640-9011970-d285.htm#detail-anchor-description
  3. Dnes jsem si přivezl zrepasované vstřiky ze servisu, namontoval je a myslím si že auto vrčí lépe než když jsem ho před třema rokama koupil. Tak jsem ještě zvědavý jak pojede a jestli se změní spotřeba.
  4. No on to už totiž někdo zkoušel přede mnou a strhl oba dva štefty u vstřiku, takže žádná pomoc a musel jsem to vyřešit nějak jinak. Vstřiky mám ještě pořád v servisu tak doufám že až budou hotové tak to vyřeší můj problém s třesoucím se autem na volnoběh. Zatím jsem si objednal všechny štefty nové a opravím ty závity.
  5. Ahoj Peugeoťáci, po třech měsících s divně se třesoucím motorem na volnoběh jsem dospěl k rozhodnutí že bych měl vyndat vstřiky a nechat je otestovat a případně opravit. První jsem se pustil do čtvrtého válce a šel ven asi za dvě hodiny, vždycky lehkým přišponováním šteftů a klepáním na vstřik doprava a doleva. Pak jsem zkoušel ty ostatní a na prvím a druhém válci byly venku za půl hodiny. Po třech dnech boje se vstřikem na třetím válci jsem si vymyslel přípravek který mi pomohl tak jsem dám foto, třeba to někomu taky pomůže než přijde na řadu hydraulika. Akorát je to vyrobený na vstřik když není na kraji a ty okolo už jsou venku. Ale kupodivu to klaplo až moc lehce, ani jsem to takhle nečekal.
  6. Pita Bim

    Nefunkčná zadná hmlovka

    čau chlapi, řešil jsem teď zadní mlhovky na 807 a v případě že to má zavěs tak v zásuvce je mikrospínač který při zapojení přívěsu odpojí mlhovky na autě. Bude zoxidovaný nebo tak něco.
×
×
  • Vytvořit...