Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Nahradní trysky na ostřikování předního skla


Návštěvník

Recommended Posts

Návštěvník

Zdravim .Nemate  nekdo kod na trysky na ostrkovani predniho skla .Povedlo se mi jednu pri manipulaci ulomit , zalepit to nejde ponevadz je to z Fr hmoty ta se lepit nada . V SB jsem to cislo nasel ale u nas ani v Kelly ani nikde jinde ne .Potreboval bych nejaky cislo v prevodu na nase prodejce .Poradte nekdo dekuji .

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

6438 H0  dneska jsem objednal rozprašovací trysky pod timhle čislem, našel jsme ho tady - http://www.peugeot-club.com/topic/48058-trysky-ostrikovace-sedan-kombiřikovače-sedankombi/?p=690905

 

Objednaval jsem na JCPARTS - http://www.jcparts.cz/casti-karoserie/sterace-a-odstrikovace/6438H0-p

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník

Diky vsem objednano , taky 6438 H0 a na adrese co jsem dal Hurvajz .Az to namontuju dam vedet jak to dopadlo ,vzhledem k tomu ze se to neda nastavovat.Dam tam i zpetnej ventil ,ale ten by mel byt v pumpe dole na nadbce ,ale je to od FR nikdo nevi jestli tam je .

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník

Zdravim vsechny .Trysky jsem vymenil funkcne docela dobry horsi je uchyceni do haubny .Nevim ,ale nejak to do toho vyrezu nechce stravne zaklapnout zda se mi ze je to vetsi nez je zdravo .Zatim to necham az bude teplejs tak to doresim.A DOPORUCUJU  si koupit ZPETNY ventil ,je to na Fa .v KELLLY ZA 35 Kc .Ostrk jde okamzite nestira se pak sklo na sucho nez nahoru kapalina dobehne ..Umisteni je vpravo  vedle pantu tak aby se to neskriplo kdyz se zavira kapota (haubna).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No mě dorazili dnes, nasadit šli huře, ale povedlo se, nejdřive zadní část u hadičky, pěkně zaklesnout za plech a pak tlakem směrem k hadičce zaklapnout přední část. Pak jsem zjistil že to stříka nějak dolů, tak jsem kleštěma širokejma jako ten otvor malinko přihnul plech vzadu směrem ven a už je to ok

 

Nějak se mi nezdá že by byl potřeba zpětnej ventilek, ale třeba ho tam někdy dám

 

KOD ventilku je v Autokelly  XS 6U0955969

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jo, taky jsem tam tu novou trisku cpal asi 20min v mraze a opakovaně mi hned po domělém zacvaknutí vypadla.  Už mě chytaly nervy  :bacha  Nakonec jsem přišel na to, že se to musí dělat přesně tak, jak popsal Radek.

Mě teda triska naopak stříkala víc na střechu než na sklo, takže jsem ji znova vyndal a plastový doraz v zadní části přiohnul v ruce a už to je v dobrý. 

A nevím, jeslti je rozdíl ve starém / novém modelu, ale mě kapalina stříká na sklo okamžitě a žádný zpětný ventil tam dodělávaný nemám, takže bude už asi zabudovaný v nádržce nebo někde.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...