Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Neoriginálny nárazník


misho.1709

Recommended Posts

A neoplatí sa ti kúpiť radšej originál nárazník z vraku vo farbe? Tie hádam idú okolo 50€ a nemusíš sa báť o kvalitu. Tie polské veci sa zväčša na hovno dopasovávajú a budeš mať veľké fugy a nemusí ti to ani dobre lícovať.

Nárazník na fotke mi len veľmi matne pripomína, že by bol zo 406, okrem toho tam neni ochranná lišta čo sú ďalšie peniaze a budeš ho musieť dať streknúť do farby i keď sa dá jazdiť aj s nenastriekaným nárazníkom.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Oplatilo by sa jasné, len ho už zháňam vo farbe riadne dlho a vždy je buď prasknutý (ako môj) alebo poškrabaný, jednoducho nie je v takom stave, v akom by som chcel aby bol. Výnimočne sa nájde, ale vždy mám také "šťastie", že sa ozvem neskoro...a už ma to nebaví. Za 50e nárazník nezoženieš, aspoň predný vždy 80e a viac. Preto som sa pýtal ako sú na tom takéto nárazníky, lebo s nimi nemám žiadne skúsenosti.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Takže budem ešte hľadať originálne, snáď sa nájde nejaký podľa predstáv. Zostáva mi ešte zhruba mesiac do STK.

A keď sme pri tých neoriginálnych dieloch, tak sa ešte chcem spýtať na hmlovky. Ako sú na tom tie lacné kusy? Lepšie povedané, rovnaká kategória ako hore opisované nárazníky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tyhle levné náhrady sice blbě pasují, zato jsou z mizerného plastu. Je stokrát lepší vzít orig třeba i poškrábaný a škrábance opravit třeba sprejem, než tohle. Navíc ta náhrada by musela do laku komplet. A jinak ten nárazník, na který ses mě ptal a nechal si posílat fotky mám pořád ještě ve sklepě i s mlhovkama.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Až nezabudnem alebo lepšie napísané až stretnem, odfotím ti jednu Octaviu I ktorá bola šlahnutá na predok. Majiteľ zohnal niečo z vrakov, niečo z poľska. Auto je opravené cca dva roky dozadu. Smerovky vedľa predných svetiel má komplet vyprašivelé, zožltnuté, a fugy okolo kapoty a blatníkov má ako keď sa pozrieš na lacný angličák z Tesca. Jediné čo je zatiaľ číre sú predné svetlá. Ale tie neviem či sú origo alebo nie.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nehovorím, že chcem druhovýrobu, len ma to napadlo ako možnosť, kvôli tomu, že to je lacnejšie (môže, nemusí). Druhovýrobu už riešiť nebudem, dám tam originál, len ho musím zohnať. Ak by ste niekto mali, resp. vedeli by ste o niekom, kto by mal nárazník + hmlovky (je to už jedno v akej farbe, no najlepšie ak by bol strieborný), bol by som rád

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...