Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Není servis jako servis aneb prodej náhradních dílů.


bara

Recommended Posts

Já nikoho neodsuzuju, jen když je prodali a umožnili tam vystavět takovou hrůzu, a za pár šupů tak umožnili nechat se totálně převálcovat, tak ať nadávají jen sami sobě. Ono když ti v sousedství koupí parcelu jeden blbec, ať už je odkudkoliv, poměrně snadno ho pošlete do háje, ale když si takhle navezete do sousedství těch typů desetinásobnou přesilu celé původní vesnice, poměrně snadno vyhrajou nejbližší volby a vytřou si zadek oni s váma. A to je přesně to kouzlo, které ti původní obyvatelé nepochopili a teď se strašně diví...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Coz uz se v nekterych vesnicich kolem Prahy stalo a starousedlici jsou ponekud konsternovani tim co vse najednou nesmi kvuli tem co si tam zridili nocleharnu (protoze na vyuzivani tamnich sluzeb nemaji cas, aby ve meste vydelali na drahou hypoteku z minuleho desetileti) kam se jezdi jenom vyspat.

A jinde je to jen otazka casu nez se dostatek tehle lidi prihlasi k trvalemu pobytu a nekdo se chyti organizace...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pro hrnce a pánvičky nechodím ani do Kauflandu, ani do jiných hypermarketových s*aček, takže i v tomhle jsi totálně mimo mísu. A do školy jsme spolu skutečně chodit nemohli, protože ty jsi podle projevu a uvažování zjevně do školy nechodil vůbec.

Pokud se aspoň trochu podíváš na moji první odpověď, tak je tam smajlík. Ale asi nechápeš co to znamená, nevadí. Ale když mě chceš za každou cenu urážet, tak si posluž. Na takovy lidi je tu naštěstí ignore list. Urazit mě může jen inteligent

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jsem vcelku zvyklý na to, že se v těch mých popisech nějaký ten tragéd občas pozná a začne potrefeně hýkat, případně začne vykřikovat cosi o inteligentech, ačkoliv sám dokáže do příspěvku nasekat jen pravopisné chyby, ale sebemenší argument pražádný. Pokud si mě někdo takový dá do ignore listu, jedině plus pro mě, jen do toho.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Chlapci nechte těch hádek. Nebudu se zastávat nikoho z Vás na tuto problematiku jsem svůj názor již vyjádřil ale nedá mi to a musím potvrdit to co píše stafflik. Dnes na vesnici která je na dosah většímu městu (jedno jakému ale většinově tomu kde je práce) tak je dost problematické soužití  mezi "náplavou a starousedlíky".  Bydlím kousek na východ od Prahy. Ke své práci mám ještě vedlejšku na Obecním Úřadě jezdím s multikárou sem tam pomůžu tajemníkovi něco v kanceláři atd.  Nedávno se v obecním emailu objevila stížnost jedné paní která si stěžovala na to že ráno nemůže spát neboť v okolí jejího domu je jakýsi hluk a aby si jako úředník dovedl představit jaký zvuk to je neboť ona ho neumí pojmenovat tak přiložila nahrávku toho zvuku. Tajemník mi pak tu nahrávku pustil a on to kokrhal kohout. Paní má spoustu titulů před i za jménem ale nebyla schopna pojmenovat něco tak normálního jako kokrhání kohouta. Tak jí ve vší slušnosti bylo odpovězeno že s tím se nedá nic dělat že to běžná věc na vesnici. Paní se s odpovědí nespokojila a po asi měsíci si stěžovala opětovně a přidala i zápis ze svého pozorování i s výčtem času kdy kohout ze sousedství který den kokrhal. A aby OÚ nařídil ať kohouti kokrhají o 40 minut později že to jistě půjde nějak technicky zařídit. Majitele kohouta si musely předvolat na OÚ a ten to vyřešil po svém když šel z Úřadu tak na paní zazvonil že má řešení že kohoutovy usekne palici a dá jí ho ať si z něj udělá rizoto. A ta p... na něj chtěla volat ligu na ochranu zvířat. Takže kohout od ní dostal milost ona prohlásila že se pokusí se vyrovnat se životem na vsi ale nejdřív se takovou kokotinou zabývalo x lidí x hodin které mohli využít jinak ku prospěchu obce.

Tituly nejsou všechno ale hlavně né rozum. Jinak paní než se do místa ,,nastěhovala" , tak moc dobře musela znát okolí i sousedy a i to, že se na vesnici pěstuje a chová drobné zvířectvo. To bylo a snad i bude na české vesnici. Takže milá paní má smůlu a může si stěžovat kde chce. Věřím, že by jí i nějaký ,,advokát" napsal žalobu :D .   Jestli si někdo myslí, že má peníze a titul a každý před ním si sedne na zadek, tak to je na omylu. Poznávám to i u nás, jak se ty ,,rychlo" podnikatelé a zbohatlíci chtějí roztahovat a nařizovat. Ale člověk se nesmá zdát a musí používat selský rozum a nenechat se!!! Snad se mnou souhlasíte. Ať táhnou bydlet do satelitních městeček a tam jin nebude nic kokrhat a smrdět a já nevím co všechno jim vadí.

Jinak oddie, věřím, že kdyby si bydlel na vesnici, tak už to u tebe kokrhá a mečí. A nebo se mýlím?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 2 týdny později...

oddie nic proti ale proč mám pocit že ty víš všechno nejlip všude si byl všechno znas na všechno máš odpověď na všechno máš řešení apod. a všichni ostatní co nezdileji stejný názor na věc a nedej bože mají napíšou svůj pohled musis nějak supermegainteligentne urážet nebo zesměšňovat ?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A co argument, argument nějaký máš, a nebo zase zůstaneme jen u pocítků? Velice rád si poslechnu argumenty - ale skutečné ARGUMENTY, nejen potrefené hýkání bez obsahu. A že oni potrefení ve valné většině nejsou sebemenšího argumentu schopni opravdu není moje chyba.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mám namysly třeba tvoje povyšování se nad ostatnima že já si všechno pestuju sám nebo to měním sem sobestacnej chapesvole a ty musis chodit do hitlermarketu jak největší nula protoze si nejses schopen vypestovat mrkvicku a jablíčka ... Ne každej na vesnici má dneska čas si pěstovat suroviny apod. Když kolikrát dojíždí bůhví kolik km do práce pak přijede zdrchanej domů a ještě honem pozalejvat celou zahradu. A ne každej má stejnej názor co ty tak ho zkus někdy přejít bez toho abys psal něco poucniho. Já taky nesouhlasím s plno lidma ale nechávám to bejt protpze bych trávil půl dne u počítače a komentoval každej druhej příspěvek s kterým nesouhlasím. A teď mě pojď zase schladit nějakým moudrem.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 3 týdny později...

Zdravím ve spolek :papa ,

včera jsem zjistil, když jsem doléval nemrzku do ostřikovačů, že mi pod haupnou chybí kryty (víko) od pojistek v motoru a kryt baterie. Takové ty černé, plastové na levé straně auta. Vůbec nevím, kde jsem o ně přišel. Jestli mi je nevrátili v servisu, kde jsem byl na konci srpna 2014, či se mi někdo podíval pod hupnu a vzal si je... Chtěl ybch se zeptat, zda mi někdo umí napsat kódy těchto dílů pro objednání a kolik stojí v Peugeotu? Nebo jestli máte někdo tip na druhovýrobu? Auto mám 407 SW, 100kW 2,0 HDi r.v 2008

Díky předem

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 2 roky později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...