Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Už jsem tady taky


vosel

Recommended Posts

Zdravím Vás kolegové

Tak jsem se rozhodoval při pořizování nového vozu mezi koncernem a Peugeotem a zkušební jízda mne přesvědčila o fajnovosti Peugeotu 1.6 Vti.  Mám auto již 14 dní a předčilo moje očekávání.Jediné co mne medí je po otočení klíčku do pozice 0 například(čekání na manželku)je vypnuto i radio. Neví někdo jestli jde nějak nastavit? :myslim

Upraveno uživatelem vosel
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

:papa Vítej v P-C a hodně šťastných kilometrů a plno příjemných zážitků s peugeotem a věřím, že sis vybral dobře. Co se týká rádia, tak i některých modelů Peugeot se musí dát klíček do první polohy. Ale u 301 si nejsem jistý, zdali by to nešlo povolit diagnostikou a nebo polohou pojistky jako to je například u 406. Počkej, co napíší další majitélé 301. Jinak fotky + nějaký popis 301 by neuškodilo :) .

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 1 měsíc později...

Tak po delší době Vás zdravím.

Zadní světla vyměmněny ale opakovaně další problém 1x při rozjezdu pedál plynu bez reakce. Volnoběh v pohodě 700až 800 otáček ale pouze volnoběh .

Zhasnutí a opětovné nastartování již vpohodě. Dále při jízdě ca 10km a vychládnutí motoru ca 2-3hodiny se při jízdě auto chová jako by docházel benzín. Cukavá jízda. Zhasnutí a opětovné nastartování a již vpohodě.Tak jsem z toho trochu zklamanej ale ve středu jedu do servisu tak doufám že to vyřeší.

Najeto 2770km 1.6VTI

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdravím

Dnes jsem byl v servisu ohledně toho škubání po schládnutí motoru , v závadách po načtení nic .po příjezdu domů ca 65 km auto zaparkováno a po 4hodinách potřeba jízdy - opět cukání jak kdyby vynechával válec dělá to pouze do 3000 otáček pak už ne ale jak se otáčky dostanou pod 3000 tak cukatůra jako prase.

Ach jo.  :fnuk

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

NJN, VTi - spolupráce Frantíků s Germány  :roll  :nevim  :(

Každopádně tlač na servis, aby to vyřešili. Pokud se jim nebude chtít, změň servis. Držím palce  ;)

P.S. Co zkusit natankovat "lepší" benzín a ještě k tomu přidat VIFko? :myslim

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tím to nebude palivo tankuji pouze u renomovaných stanic a dělá to pouze mezi 2000 ot do 3000ot.

auto má najeto 3000km ale dnes jsem zkoušel po 4hodinové odstávce a dobrý auto jetí jak z praku.No uvidím o víkendu ještě min 2x vyzkouším.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj, taky mám taky 301 1.6 VTi, cca půl roku, najeto ~8.500.

To co popisuješ, se mi stalo taky - rozjel jsem se a jak jsem tam dal dvojku tak najednou nereagoval plyn. Vypínat jsem to nezkoušel, za cca 10 vteřin se to normálně chytlo a jelo se dál. Poprvé se mi to stalo v cca 4.000 a podruhé minulý týden, takže jsem se dokopal k řešení. V servisu nic nenašli, ale přehráli mi software. Tak uvidíme.

To cukání mi nedělá, resp. když je zima, tak prvních pár minut po rozjezdu to malinko cuká při akceleraci kolem 2.000 otáček - ale je to skoro nepostřehnutelné a dělá to jenom za studena, tak jsem to moc neřešil. Jaký máš ročník? Já mám 2012, tak jsem si říkal, že ještě nemuseli mít vychytanej software, ale jestli se to s tím plynem děje i v novějších, tak to potěš koště...

 

MJSytic: 1.6 VTI ve 301 není 1.6 VTi ale (tuším) starší 1.6 TU5 s dodělaným variabilním časováním ventilů, takže germáni v tom projednou prsty nemají.

 

 

...a k tomu rádiu - buď otočit klíčkem do pozice 1 a nebo to můžeš vždycky zapnout normálně tlačítkem. Tak to mají snad všechny peugeoty.

Upraveno uživatelem Tez
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...