Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Peugeot 307 sw komplet nové audio


obuch666

Recommended Posts

Zdravim vás, chcel by som niekoho znaleho poprosit o radu čo sa týka komplet prestavby audia v mojom vysavačiku. Mám iba predne repro ktoré stoja za prd a poprosil by som nejaké rady alebo navody ako a hlavne aké repro pozapájat do predných a zadných dverí a vyskove samozrejme (plus kabelaz). Ešte otázka či by bolo lepšie dať 4 repro alebo len 2 do prednych dveri a do kufra aktivny subwoofer???? Dúfam,že niekto seriozne poradite a vopred ďakujem

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jestli by jsi chtěl, mám na prodej z prodané 307 repro JBL do všech dveří včetně kabelových redukcí, takže je můžeš připojit na původní kabeláž. Poháněl jsem to origo RD4 rádiem a hrálo to docela slušně. Původní repro ve 307 je z papíru a plastu ;-)

 

Přední komponentní 16cm:

http://www.tuningautohifi.cz/autoradia/detail.aspx?id=4539

 

Zadní koax 13cm:

http://www.tuningautohifi.cz/autoradia/detail.aspx?id=4746

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mřížky jsou zvlášť. Dal jsem to tam bez mřížek do původních míst na tapec. Pasuje to přesně včetně otvorů pro šrouby na repro.

Vypadalo to stejně jako před výměnou ale hrálo to 3x líp ;-)

Správné by bylo ještě vytlumit dveře a dát repro přímo na ně do MDF kroužků ale to už by nebylo na odpoledne před barákem... ;-)

 

Inzerát na repro je tady: http://www.peugeot-club.com/index.php?/classifieds/item/78-jbl-reproduktory-gto-do-p307-p%C5%99edn%C3%AD-165cmzadn%C3%AD-13cm/ a obuch nemá rezervaci. Kdo dřív přijde ten dřív hraje ;-)

Upraveno uživatelem tommm
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 2 týdny později...
  • O 1 rok později...

Ahoj vsem, obnovil jsem tohle vlakno, protoze bych potreboval znat vas nazor. Mam doma uz koupene nove repro do moji 307 a nejsem si jisty jakou instalaci zvolit. Chci je zapojit na moje radio sony ktere mam v aute, takze zadnej extrem se zesilovacem atd. Vaham mezi puvodni instalaci do tapecu samozrejme s kvalitnim vytlumenim celych dveri vc tapecu a nebo jestli se s tim mam babrat a vyhrat si s rezanim do vnitriho plechu dveri, redukovanim mdf krouzky a samozrejme kvalitnim tlumenim. Pridal jsem ilustrativni foto od jinych pezotmaniaku. Bude v tom ve finale tak zasadni rozdil abych se s tim musel prdet, nebo je to meznatelny a nema to cenu. Diky za postrehy a rady...

post-33366-0-94399500-1449419487_thumb.j

post-33366-0-22780500-1449419518_thumb.j

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

mám ještš jeden dotaz. Mrkněte prosím na odkaz. jsou tam příchytky čalounění na tapec. Který budu potebovat??? A kolik je tam kusů?Díky

 

http://www.autokelly.cz/#|Y33buV4cvEnkJxvjhfNBp03MxRinFE8R8LtQvjoDJoJgjsF955pyraE6/J5irao3PRqEqtHG7CO2j65nDvAa5Gm4idQCfYqyAgwdPMQc8jMB4EUBjPDhrlk5dl/7PwvjfY0ieqiwQehVOtlCAxBl3tyu63sv0RWXm46M/apGGOjlAZoTI6PKx0Q7PpOT11MmT7Lpm1w2U+43/rH3vq+sbg==

Upraveno uživatelem petan307SW
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 3 týdny později...

Také se přidám se svým dotazem ... mám také 307 (break) a rád bych vyměnil seriové repro za něco lepšího ... nepotřebuji nutně to nejlepší na trhu... spíš něco slušného za přijatelné peníze ... Hlavně by mě zajímalo, jak je to s výškovými repro u předního skla.

Díky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud budeš dávat reproduktory znova do tapecíru, stačí ti velice levné repro, protože to kvalitu, ani basy vůbec nezíská. To samý s original rádiem... A výskové repro se mění snadně - vyndáš (plochým šroubovákem obaleným izolačkou) tu plastovou mřížku a nahodíš tam nové. :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...