Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

dá se rozdělat přední světlo??


46reddy

Recommended Posts

při výměně žárovky v potkávacím světle na levé straně se mě podařilo to, že při zatlačení držáku žárovky jsem zatlačil trochu víc a vnitřní parabola vypadla z nějakýho držáku, podle mě z regulace náklonu. teď tam parabola je na volno a světlo svítí tak nějak všelijak. jde světlo rozdělat o pokusit se opravit nebo mě čeká nehezká věc a to je koupě novýho světla?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Neviem ako na peugeote,ale na fiate som to robil - teplovzdušnou pištoľou sa nahrieval lem skla,ktoré tam bolo prilepené tmelom.Po nahriatí sa dalo sklo demontovať a vnútrajšok bol prístupný.Tak som čistil čočky,späť som to zase nahrial a doplnil strešným bitumenovým tmelom.Nezatekalo to.Ďalšie riešenie bolo,že sa celé svetlo nahrialo v trúbe na pečenie a tak sa dalo rozobrať.Dačo na túto tému tu

http://forum.fiatbravo-bravaklub.sk/viewtopic.php?f=16&t=6149

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A zkousel si to nacvaknout zpatky? Taky se mi to na 308 povedlo vyhodit z toho kloubku regulace. Vyndal jsem zarovku, capnul jsem to za ten otvor a silou to nacvaknul zpet. Frantici sice dostali par nepeknych jmen, ale povedlo se ;)

post-1103-0-22716400-1412371339_thumb.jp

post-1103-0-56146000-1412371437_thumb.jp

Upraveno uživatelem MJSytic
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 2 měsíce později...
  • O 2 týdny později...
  • O 1 měsíc později...
  • O 3 měsíce později...

tak podle návodu rozděláno, světlo opraveno(nacvaknutí paraboly zpět), složeno, všem děkuji. jen jsem zjistil, že mě teče kapalina ze serva, tak se zeptám, jestli to jde nějak přetěsnit?? jak jsem se na to díval, tak to teče pod takovým krytem, který tam drží myslím na pěti šroubcích

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 3 měsíce později...

Taky mne to mohlo napadnout :myslim ... Nicméně se mi tudíž potvrdilo že se to teda řešilo soukromě a já se musím poohlédnout jinde, abych zjistil co potřebuji. Koupil jsem ojetou 308 sw, tak se začínám rozhlížet po netu a sbírat zkušenosti a postřehy o tomto autě. Až se objeví první závady tak abych věděl kde čerpat. Celý život u WV, tak je to pro mne teď nový svět ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 1 měsíc později...

Zeptám se také ohledně světel.Je tu někdo kdo má také xenony?Nevím čím se to u světel děje,ale při zapnutých blinkrech a i xenonech jde vidět jako by světlo bylo spatně vyleštěné nebo i mastné nevím jak to přesněji specifikovat.V záruce mi jednou světlo takto měnily,že se tam objevily takto jako by viďitelné fleky.Jde se do světla nějak šikovně dostat a vyleštit ho?Dnes jsem to studoval a asi to bude možné přes světlo xenonu,ale to je naklápěcí a to nebude žádná sranda do toho vrtat.Tak nevím co dělat!

Upraveno uživatelem mracek25
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...