Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Problém s ovládáním oken 307


Zapli

Recommended Posts

Zdravím všechny, potřeboval bych poradit ohledně elektrického stahování oken, už to dělá hrozně dlouho a chci to konečně opravit. Peugeot 307 SW, r. 2003, 2.0 HDi, 110k. Ovládací panel u řidiče si dělá s předními okny, co chce. Místo nahoru jedou dolů, nefunguje jedna nebo druhá poloha spínače a funkce tlačítek se chvílemi mění (jednou nahoru, podruhé jede dolů). Největší problém je u řidiče, jak se stahne okno, tak nejde dlouho vytáhnout nahoru, musím bouchat do dveří nebo prstem táhnout za trčící kousek okna a pak se někdy vytáhne. Dnes jsem zkoušel mačkat ovládací panel rozebraný (pouze plošňák a guma) a spolujezdec fungoval, když jsem plošňák dal pod tlačítka, tak už to blblo, řidiče jsem ale neměl odvahu pokoušet.

Napadá někoho, v čem by mohl být problém? Díky moc za odpovědi.

Upraveno uživatelem Zapli
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dnes jsem plošňák i gumu přetáhl lihem a ono to vážně pomohlo. Sice přesně to fungovalo jen chvíli a opět nefunguje buď jedna nebo druhá poloha (manuál nebo autodojezd), ale zavírá a otvírá a to je hlavní :). Zítra ještě promažu znova a víc a třeba to bude ok. Díky moc.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nuz ten kontaktol co si tam dal predtym posobi presne opacne nez by si potreboval.  Ja by som to liehom necisti, zda sa mi to dost agresivne.

Ked blbne DO k domacej elektronike, tak ho rozoberiem a gumu aj plosak vycistim jemne zubnou kefkou s trochou saponatu na umyvanie riadu. Potom oplachnem vodou a necham riadne vysusit.  Ak problem sposobovali necistoty alebo vyzlinane zmakcovadla, tak to pomoze. Ak vodiva guma stratila vodivost, tak ocistny kupel nepomoze, vtedy na povodne plosky nalepim kusok staniolu z cokolady.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Obojstannou lepiacou paskou..  V predajniach pre radioamaterov dostat sady na opravy DO.

Jednak lieh moze v niektorych pripadoch poskodit masku na plosaku a taktiez su v liehu (denaturaku) rozpustene prisady, ktore po vyprchani liehu zanechavaju povlak, preto lieh na cistenie DO nepouzivam. Ina vec by bol lieh konzumny, cisty..

Upraveno uživatelem miroja
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...