Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Rada - koupený nový vadný telefon - vyřešeno


Fruktis

Recommended Posts

Zdravím, v pátek jsem koupil ženě nový telefon HTC desire 310 v Mobil pohotovosti na andělu, mobil jsme vyzkoušely, fungoval, co jsme ale nevyzkoušeli, tak to jestli telefon vyzvání. V sobotu jsem ho byl reklamovat, že telefon nevyzvání, arogantní chování technika mě nemile překvapilo, ale nakonec tedy převzal telefon do reklamace, že se mám dnes zastavit, kdy tam bude vedoucí, zda mi telefon vymění za nový.

 

Ale mám neblahé tušení, že věci nepůjdou jen tak lehce. Je možné se nějak účinně bránit? Přeci kdo by zkoušel u novýho telefonu, zda vyzvání? Nemáte nějaké rady?

 

Díky.

Upraveno uživatelem Fruktis
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dík za radu, já to spíš nepoužíval, jen se to vybalilo, dala se do toho simka a jalo se nastavovat, při nastavení vyzvánění se zjistilo že to nehraje. Ale pro příště dobré vedět.

 

Uvidím co řeknou, ale co jsem četl recenze na netu, tak to bude asi tuhý boj a hádáčka. :roll i když stále doufám ve světlo na konci tunelu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Taky jsem zažil blba.

Je to situace, když dobrý borec založí firmu, díky jeho dobré práci se mu daří, a rozhodne se založit pobočku, např. v jiné lokalitě. No a hledá a najde suveréna, který z toho zákazníkům udělá peklo. Viz dobrá firma Krakens Uničov a pobočka v Šumperku Slovanská 20. Takové zesměšňování zákazníka (nikoli mne) jsem ještě nezažil.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jo nejhorší je srážka z blbcem...každopádně jsem rád, že to dopadlo pro mě dobře... vedoucí pobočky byl člověk rozumný a okamžitě sjednal nápravu a prodavačky se chovaly při výměně lépe než borec. Za čož jim patří palec nahoru, ale zároveň mě tam nejspíš už nikdy neuvidí.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...