Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Navigace se nevyhýbá dálnicím, je to vlastnost, nebo chyba?


lubosch

Recommended Posts

V 7.9.2016 at 14:13, parizov napsal:

Díky za odkaz. Jestli je to ono nevím, už nevím, co jsem vypálil, každopádně vyvedl jsi mě z omylu - já jsem šel na odkaz, co jsem vyčetl na CD, co jsem vylovil z rádia, ten samozřejmě po letech nefungoval, pak jsem hledal, a někde jsem četl, že pro RT3 už nejsou, jen pro novější ... nicméně na ulozto jsem něco našel, tak jsem myslel, že to třeba někdo byl schopen zkonvertovat z RT4 nebo tvořil vlastní (tak jak kluci dělaj třeba překlady) nebo tak něco.

Teď by to teda chtělo, aby jim to nějaký platící zákazník reklamoval, že se ignoruje platba na dálnicích :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 2 měsíce později...

Ano je tam aj nocny rezim ale funguje tak ze sa zapne pri zapnuti svetiel cize pokial nemas denne svietenie a svietis normalne svetlami budes mat nocny rezim aj cez den alebo je este jedna moznost a to taka ze na radiu si najdes tlacitko black a stlacis ho a bude ti ukazovat len hornu listu cize cas teplotu a radio potom tuknes este raz a budes mat cely displey cierny a na treti krat sa vsetko rozsvieti

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Na to stmievanie som uz natrafil pri prvotnom zoznameni sa s funkciami radia no prave to osvetlenie navi. som myslel ze funguje prave hore uvedenim sposobom ze v noci pri zapnutych svetlach by mal nabehnut nocny rezim aby to netahalo oci no nic sa nedeje nadalej svieti plnou intenzitou ako vo dne bez zapnutych svetiel. Nejaka rada pripadne napad ?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nocny rezim funguje iba pri hlavnom menu,kedy sa displej prepne na jemnu modro-zelenu farbu.ALe ako sa pise vyssie,tak pri zapnuti svetiel sa zapina automaticky vzdy,kedze musime svietit stale.Ked sa prepne na mapu,tak stale vypaluje oci.Aj mne to robi v noci problem,ked mrknem na mapu a potom spat pred seba na cestu,tak to chvilku trva kym sa mi zrak preladi na tmu.Intenzita svetla sa da nastavovat iba na budikoch.Ale ak sa nemylim,tak v nastaveniach RT3 je kontrast,jas a ine volby.Mozno treba skusit tam.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Aky mas rocnik ja mam 2006 cize uz mam can zbernicu a ked sa mi zapne nocny rezim prepne sami z zlto modrej(denny rezim) na svetlo modru z tmavomodrou (nocny rezim) a mapa je cez den svetlo modra a pozapnuti svetiel je tmavo modra a v noci je to dost velky rozdiel nebije to tak do oci a nastavuje sa to pri farbach displeja

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...