Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

motorka (auto) vs traktor a jak dopadl odtah na pojistovnu Slavia


Scratch

Recommended Posts

pojistovna Slavia

jak se postavila k odtahu.......no jsou to sraci, bude to jiste platit i pro autare, ze odtah mozny pouze a jen k servisnimu partnerovi nebo do autorizaku, a to si asi jako vystipu kde, v sobotu vecer? Kde ma nejblizsi Honda, cca 70 km daleko, otevreno v sobotu.....

Idiot na zakaznicke lince nevedel kde je nejblizsi Honda, nebo servisni partner, ani kde je nejblizsi odtahovka, ktera me zaveze do servisu v sobotu v 18. hodin v podvecer. Ja chtel odtahnout jen motorku k chalupe, kde bych ji mel pod dohledem cca 10 km...... No idiot to zjistil, a zavolal mi v 21. hodin, ze to asi nezvladnou zaridit..... takze sluzba na hovno a myslim, ze se to tyka rozhodne i ridicu aut....... tak bacha a radsi si tohle proverte. Jestli to nemaji vsechny pojistovny.....

[upravil dne 24/8/2014 16:49 od Scratch]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

JJ to mame za sebou tehdy s Kooperativou kdyz nam dosla baterka na ceste u Jicina a Infolinka me \"nabidla\" coby asistencni sluzbu technika co by to prijel nastartovat nase auto prez kabely / cca 1200,- / a nebo me doporucil manik kdyz stojim na benzince at si koupim jinou baterku!

Uz tam nejsem dooouho jinak ANO doporucuji poradne procist na co je a na co neni narok pripadne s jakou spoluucasti.

Sice to nemaji radi a uz vubec ne se stale na vsechno ptat ale jinak to proste nejde pokud podepises mas proste smulu a jen a jen oni se smeji ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No to jsou teda asistenční služby na ho.... Já jsem asistenci již několikrát využil také, ale u Kooperativy. Několikrát jsem využíval v rámci pojištění jejich služby a to jak v případě nehody tak závady na silnici. Stačilo jen zavolat, říct kde jsem a oni už zařídily nejbližší odtahovku, kterou mají nasmlouvanou. Většinou přijela do jedné hodiny na místo, odvezli auto kam jsem chtěl, bylo jedno jestli do servisu nebo do firmy. Do 50 km to bylo zdarma.

Jinak pozor na to u jakého pojištění chcete tu asistenci využít. U povinného ručení je většinou odtah nebo výjezd technika zdarma jen v případě nehody, v případě poruchy si to platíte, u havarijního to už bývá zdarma vše s určitými limity samozřejmě. Je to ale potřeba si předem prověřit.

[upravil dne 24/8/2014 18:40 od Driver]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tohle byla nehoda, ja byl po nehode a debil by me tam nechal cekat 3 hodiny......jsem motku nechal odtahnout do krovi a v noci jsme pro ni dojeli, kdyz dorazil vlek a Pavel Stajgr

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Inak min rok som prvý krát využil služby Honda Assistance ktorá sa podstvio platí na Transalpa.

Pri prejazde lesom medzi Dobrou Vodou a Brezovou pod Bradlom som chytil pekne ostrý šuter a prepichol pneumatiku.

Zavolali sme hneď asistenčné služby a vysvetlili problém. Spýtali sa, či by sme zaplatili opravu ak by vyslali servisného partnera, s čím sme súhlasili.

Toho vraj vyslali , malo sa jednať o dodávku s náradím a všetkým potrebným na opravu mašiny na mieste. Po hodine keď nikto nechodil, tak sme volali znova, a tý po preverení stavu nám volali späť, že vraj sa servisákovi po ceste k nám pokazilo auto (veľmi o tom pochybujem) a že ďalšieho majú veľmi ďaleko.

Tak sa spýtali, či by nám stačil aj odťah do servisu honda, s čím sme súhlasili, nakoľko ten bol najbližšie v Trnave kde žijeme. Odťahovka však dorazila až za cca 2 hodiny nakoľko zazmluvnený odťah vraj tiež nebol na pobočke.

Takže dokopy sa to riešilo asi 3,5 hodiny, jediné božiš šťastie bolo, že motorku sme odtiahli na najbližšiu pumpu (nebola daleko a bolo to dole kopcom) a kúsok bola reštika, kde sme sa mohli najesť ...

Po tomto čase prišla odťahovka (Citroen Jumper) kde mala hore nahodenú nejakú \"redukciu\" na motorky. Motorku sme naložili, stiahol ju s tlmičmi až na doraz, naložil mna aj polovičku a smer Trnava.

V Trnave nám ju na požiadanie vyložil pred domom a nerobil žiadne caviky :) Iba sme mu podpísali papier, že ju vyložil pred Hondou a tým sa celá udalosť skončila.

Treba len dodať, že sa to stalo všetko v nedeľu okolo 17-18 tej hodiny. Všetko sa vybavilo, ale čakanie bolo nekonečné :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pojišťovna SLAVIA:blicismajlik. Na trhu asi nejlevnější a tady máš odpověď proč. Všechno v pohodě ovšem jen do doby než potřebuješ plnění. Rázem je všechno problém.

Hlavně, že Ty jsi celej, sice potlučený, ale celý. Docela by mě zajímalo (tedy pokud se o to budeš chtít podělit) co úrazové pojištění, která pojišťovna a jak se k tomu postavili. Tedy pokud tohle pojištění máš.

Ještě k těm pojišťovnám:

Měl jsem taky problém viz tohle: vlákno. Služební auto, zákonná i havarijní u české. Odtah zdarma pouze do nejbližšího smluvního servisu jinak placený, náhradní vozidlo nikoli po dobu opravy, ale pouze na 3 dny. Je ale nutné dodat, že nevím (neznám znění) smlouvy, kerou firma s pojišťovnou uzavřela. Na odtah jsem čekal skoro 4 hodiny a firmu to stál skoro 3.000,-.

Na druhou stranu taky česká - bouchlé čelní sklo u mého drobečka. Přijel technik ještě týž den, udělal 2 neb 3 fotky a bylo hotovo. Fakturu jsem ani neviděl servis si to vyřídil s pojišťovnou sám.

Přeju Ti brzké uzdravení a hlavně bez následků - motorka se opraví.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A to je zákonná nebo havarijní a měsíčně nebo roční?

Mě stojí zákonná 5976,- ročně (exlusiv) tedy kromě náhradního vozidla vše (odtah, okno, vandalismus, živelní pohroma a odcizení - plnění pro způsobenou škodu na zdraví/hmotné - 100/100 mil).

Havarijní neřeším - to by mě pojistka stála víc než případná oprava.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To oddie: Jj pouze povinné exklusive. Teď jsem si to nechal přepočítat a šlo to výrazně dolů jenže změna je možná jen na tzv. \"výročí\" takže do května mám smůlu.

A jen pro informaci - k havaraijce máš jakou spoluúčast?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...