Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Kartičky pro řádné členy - edice 2015


Guest StibTo

Recommended Posts

Dovoluji si Vás informovat, že dnem 1.července 2014 započala edice členských karet na rok 2015. Ve spolupráci s ChouLu a za souhlasu ostatních členů vedení jsme pro Vás připravili následující 4 varianty členských kartiček.

Tak jako v minulé edici i nyní platí, že základní variantou je ta první, ostatní (\"MODRÁ\" / \"ZELENÁ\" / \"RŮŽOVÁ\") jsou za drobný příplatek Kč 50,- .

Prosím uveďte při platbě vždy barevnou variantu, pokud nebude uvedena, předpokládáme, že máte zájem o základní variantu.

predek_special3.png

predek_special3_modry.png

predek_special3_zeleny.png

predek_special3_ruzovy.png

[upravil dne 21/7/14 10:03 od StibTo]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nebojte, tato varianta bude k dispozici až za rok a to se ještě může leccos změnit (StibTo píše od 1. července 2015, to je ještě času... :aut ). Za druhé je to třeba marketingový tah - čím více klubáků je zvyklých na modrou a stojí jim to za příplatek, tím více chechtáků do klubové kasy. :super

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Stifler : diky za upozorneni na datum psal jsem to o pulnoci tak se chybka vloudila...

Pro ostatni : Predlohou bylo RCR R v cervene barve, takze se bez uprav dostalo na zakladni kartu. Pokud nekdo musi mit mermomoci kazdy rok modrou kartu ma moznost si ji objednat. Verim, ze dost klubaku pochopi tento krok a rozdychaji cervenou kartu no a pade snad nikoho pripadne nezruinuje :) Ale marketing v tom neni, to rikam na rovinu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

fotky realnych karet klidne dodam .... Medvede jestli nutne musite mit VSICHNI TRI modrou byt takovej Pavlik kartu asi moc nepouzije (...) neda se nic delat a bude treba tech 150,- prihodit ... nezlob se ...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Charlie - dle Tvé logiky: Na co vlastně řešit nějakou kartičku, proč vlastně řešit cokoli, držet hubu a krok a tupě mlčet je přece mnohem výhodnější.

Já jsem se jen pozastavil (a ne jen já) nad tím, že historicky byly vždy základní kartičky modré a připlácelo se za barevné výstřelky - a najednou je vše jinak

StibTo - i Pavlík je ŘÁDNÝ ČLEN. Pokud Ti tato skutečnost unikla, tak Ti jí připomínám

[upravil dne 21/7/2014 10:17 od Medvěd]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No mě se líbí jak jsou to prakticky vždy ti samí lidé co s tímhle mají problém ..... sorry, pokud se chceme někam posunout a nezaseknout se někde ve 20. století je potřeba občas představit nějakou tu změnu. Dělá to výrobce Peugeotů, děláme to i my. Barevné varianty byly snahou vyjít vstříc členům, bylo to relativně úspěšné, tak na to navazujeme.

A s tím Pavlem jsi mne nepochopil - že je ŘČ vím, jen jsem se pozastavoval nad tím, že teda všichni 3 v rodině musíte mít (modrou) kartu :) ...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Změnu grafiky jsem nijak nekomentoval, změna základní barvy mi prostě vadí (a posun do 21 století v tom nevidím ani náznakem). Kdyby zůstala základní barvou barva modrá a ostatní za příplatek - sice bych nad tím jako loni kroutil hlavou, ale asi bych to neřešil. Tohle řešení ale nenabízíš - a tak brblám a nejsem spokojený.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...