Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Co jste dnes udelali...


Marcel00

Recommended Posts

Dnes poslední den volna od zítra už zase makám naplno.  Včera jsem musel vyrazit na nějaké nákupy a úřady takže jsem nestihl zasadit tújky což jsem dnes dopo napravil. Pak jsem byl chvíli v garáži uklidil jsem na místo věci které byli z garáže na zimu přestěhované do komory v domě aby nepřišli k úhoně mrazem. A demontoval jsem denní svícení z masky  jedné bouračky protože v úterý bych to měl známému transplantovat na jeho " nový " povoz.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To je tím že vám " fabrikant " nepořídí pořádnej vercajk se kterým by jste mu vydělávali.  Ale neboj nejsi v tom sám, kamarád teď měnil práci a to bylo klasické když ptáčka lapáme tak hezky zpíváme. Po třech dnech začal přicházet na to jak to v té firmě funguje, a tento týden přišlo vystřízlivění z krásného lapání.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no ono to iveco neni nejhorsi - jen ma mouchy ktere ve fabrice nedoresily

jako co tomu pomuze pojistka pred a za spotrbicem kdyz velikost pojistky a pripojovaciho bodu neni dostatecne dimenovana ?
a navic kabely vedou ledabile podel nosniku ktery pri "pretizeni" dostane na prdel a mlati do nej zadni naprava ?
tim se kabely i kdyz v ochranem husim krku omrdaj a prelamou

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Taky jsem čučel, když mne lapili.... No aspoň za (tehdy před 8mi lety) celkem ucházející šrouby.... no a vod tý doby mám furt v xxxx límečky u trik a košil, jak furt kroutím květákem: ne, ne, to přece nejni pravda.... :D

Upraveno uživatelem minimaxa
Slušně prosím!
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hafity: chvilku mi trvalo než jsem pochopil začátek Tvého příspěvku ale už se rozsvítilo. Abych se přiznal tak mě se také jednou povedlo skočit na hezké lapání pravda je že zkraje to nějak fungovalo a to vystřízlivění přišlo po necelém roce kdy jsem se odvážil se p. vedoucího zeptat jestli by už nebylo načase přidat na gáži protože zkušební doba dávno skončila a že čekáme rodinu a tudíž by se větší gáže hodila a ještě jsem byl tak blbej že jsem řekl, že to nemusí být hned že stačí tak za dva tři měsíce. Pan vedoucí mimochodem super člověk mě vyslechl s tím že on proti není ale že to musí přednést majiteli. Po týdnu jsem byl volán k audienci u majitele kde jsem se dozvěděl jako hrozná doba (r. 2005) je a že by mi rád přidal ale že nemá ani na to aby přidal pár stokorun natož to co bych chtěl já na to jsem mu odpověděl že nechci až tak moc že to co chci je jen to co slíbil čímž byla audience ukončena. Po týdnu mi p. vedoucí dal v kanceláři na vybranou že mi může koupit fungl novou soupravu a já si můžu poručit specifikaci tahače nebo že můžu dojezdit měsíc a od prvního že můžu jít jinam jen jsem se zeptal z čí hlavy ten nápad pochází a když mi řekl že to nebude komentovat tak jsem řekl že dojedu šichtu a končím. No a asi za týden jsem začal " kariéru" u DPP kde nic neslibovali kde je předem jasně dáno kolik čeho za co.  Popravdě není to žádný zázrak ale dá se říct že to nej co je na té práci je ta jistota že 10 cinknou na účtu a pokud člověk byl na vojně tak rychle pochopí princip a drží se zavedeného mustru tak si ho nikdo nevšímá.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dnes trávník vyhrabanej vertikutátorem s drátkama namísto nožů, nastartovaná sekačka po zimě (musel jsem klasicky odpustit trochu starého benzínu z karburátoru) pro sebrání zbytků listí a na závěr proběhnuto s hnojivem.

A sezóna může začít.

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...