Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Nováčik s 5008 autorádio a navigácia


satelitman

Recommended Posts

A pozerám že v avatare máš popis auta, jeho parametre a aj asi to isté rádio a navigáciu ako mám pravdepodobne aj ja. Ako sa dá zohnať a nahrať Čeština ALEBO Slovenčina ?. Videl som nejakú stránku kde to ponukaju, ale dá sa to aj spraviť aj nejako iínáč. ???

Za odpoveď vopred ďakujem..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Je možné že mám aj nejakú staršiu verziu firmvare ? na tej stránke co si my poslal za co VELMI PEKNE ĎAKUJEM je aj spomínaná nova verzia firmweru .Je možne nejako zistiť verziu firmvéru????? ci je to o tom ze na tom súbore z downloadu z mapami je aj aktuálna a posledná verzia firmware ??? alebo je to zvlast ___ Navi zvlast a firmware radia zvlašt

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nevýhoda češtiny je ta že neobsahuje český hlas pro navigaci(tudíž je celkem k ničemu). Samotná aktualizace softwaru je velice jednoduchá a trvá necelou půlhodinku při nastartovaném motoru. Firmware si stáhneš a nakopíruješ do rootu pam. karty, kterou pak vložíš do rádia, po pár sekundách ti vyskočí hláška a tu akorát potvrdíš.

Sám jsou to před cca 14 dny dělal u své 407my.

[upravil dne 30/6/14 20:22 od JendaB]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mapy ano ale chcel by som aj skusiť aktualizovať firmware. Ak som spravne pochopil JenduB tak on spomína aktualizáciu firmware pomocou SD karty ?

Otázka je či mám hladať iso ktoré sa napaluje na cd ktoré sa vloží do mechaniky a nasledne ho cd mechanika zdetekuje a nahra firmware do pristroja.Takým sposobom sa nahráva do stolných CD prehravacov novsia verzia firmware ??? dakujem

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Prepáč ze toľko otravujem ale chcel by som to skúsiť, mam na to dnes chvilu času. SD karta originál s mapami, je ju možne zazalohovať kompletne a následne na nu nahrat nové mapy tím ze len necham prepísat novšie subory alebo ze jednoducho vymazem obsah adresara database a nahram nový. Alebo by si radsej tuto povodnu kartu nechal a nahral to na nejaku inu ????

ak inu otazka. Ako naformatovat a hlavne aká velka kerta je potrebná mam 8gb. Dakujem

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ne Cd se u RNEGu nepoužívá měla by tam být složka HEADUNIT a soubor HBUPDATE.DEF složku a soubor normálně nakopírovat na kartu a vložit do rádia. Co se týče map tak na nejnovější mapy je potřeba 16GB karta protože né na všechny 8GB se vlezou. 50.03 je nejnovější soft.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...