Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Krídlo - spojler.Čím prilepiť?


ferinko2

Recommended Posts

Tak mě osobně nic nevyteklo, protože vím jak s tímto lepidlem pracovat, ale vím jak to někteří kluci napatlají centimetrovou vrstvou, pak nalepí křídlo, jak ho přimáčknou tak jim půl centimetru lepidla vyleze ven a pak se diví, že to nemůžou dostat z kastle, takže je to jen taková rada pro klidné spaní a jistota je jistota :papa

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 2 roky později...

oživím kostlivce :D

zítra budu lepit  křídlo a vzal jsem si k tomu tohle lepidlo :http://www.spoilercentrum.cz/produkty/lepidlo-na-spoilery-pur-25ml/

 

údajně je nato přímo dělaný ,ale nerad bych aby to někoho na dálnici skalpovalo.. má s tím někdo zkušenosti nebo radši to lepidlo na auto skla?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

čekal jsem kdy se ozveš :)

já právě taky tak jsem radši napsal sem. jak říkám nerad bych někoho skalpoval a tímhle by to šlo raz dva. to křídlo ještě musím pořádně stříknout tak do zítřka mám čas koupit to lepidlo na skla.. nějaká ověřená značka?

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hele švárovy jsem blahý paměti lepil mamutem lištu na dveře u nějakého japončíka. A když mu dveře na parkovišti nabourali tak klempíř musel tu lištu ze dveří vyřezávat i s plechem.  On ten mamut drží 22 kg na cm čtverečný.   A kolega s ním lepil v baráku přechodové lišty nějak dal více lepidla a někdo mu poradil ty lišty zatěžkat tak vzal plastové kýble natočil do nich vodu a postavil to na tu lištu nakonec musel ten jeden kýbl rozbít protože se tím vytlačeným lepidlem přilepil k podlaze.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jj mamut pak jedině odřezat, jen musí dobře přilnout k povrchu, takže nelepit na lak. Výsledek by byl že lepidlo držet bude ale povolí lak od podkladu, takže lepit přímo na kov. Já jsem dremlem obrousil cca 3/4 dosedací plochy na dveřích aby to křídlo celé přikrylo. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...