Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Máte zkušenosti? Autowozar vs. Jonal s.r.o.


Recommended Posts

  • O 2 měsíce později...

Rozhodl jsem se na výměnu spojky se setrvačníkem pro autowozar. Auto jsem předal ve středu, s tím, že se začne ve čtvrtek. Hotový jsem to měl až v pondělí, prý vytloukali poloosy a nešel povolit setrvačník. V úterý pod autem kaluž oleje, reklamoval jsem to, dali mě zpátky starý gufera. Opravili to do druhého dne, práci jsem neplatil, jen materiál. Po týdnu jsem tam jel znovu, byl zhozený fap a výfukový plyny letěly pod kapotu a samozřejmě i dovnitř, opět starý těsnění a objímka. Asi po sobě mechanik práci nezkontroloval, kouř byl vidět pohým okem. A únik oleje, ten tekl, nekapal.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 6 měsíců později...

Já jsem byl v Lednici zatím jen jednou a to před cca dvěma lety, na pozáruční reklamaci ohledně zahoření plastového krytu pod motorem u své 307. Mechanik byl sice velmi ochotný, všechno prošel na DIA, kde bylo vše OK, nic nenašel. Akorát přijímací technik mi dodnes nedal vědět, jak to dopadlo na centrále Peugeot, kam měl fotodokumentaci poslat. Možná jen zapomněl. Já jsem se po tom už dál nepídil, jelikož mi bylo jasné, že mi po záruce nikdo nic nedá, navíc je auto z dovozu. Spíš mi šlo o to, aby měli nějaké informace o možném problému s FAPem a mohli na to výrobce upozornit. Nebýt hasičáku a shodě náhod, bylo auto v háji a to mělo najeto pouhých 45tkm. Kryt jsem vyměnil za nový a pro sichr jsem ho uprostřed v blízkosti kolena od FAPu oplechoval. Teď se už při regeneraci nemusím bát, že bych vzplanul. Na původním krytu byl jen kousek měkkého alobalu, který nic nevydržel. Proto doporučuji všem, komu se už kryt začíná nějak viditelně deformovat, aby si ho zkontrolovali a případně trochu vytunili. A hlavně bez hasičáku ani krok.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 4 měsíce později...

Na doporučení jsem auto kupoval v Hodoníně, také ho tam servisuji. V Lednici jsem byl dvakrát, drobná oprava a montáž mlhovek, vše v pořádku, akorát se mi po čase na autě něco nezdálo - vyměnili mi podložku pod spz (Jonal) za jejich (Auto-Wozar) a zjevně použitou, odrbanou. Je to normální? Dělají to i jinde?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...