Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Jaký LPG servis zvolit na jižní moravě?


Recommended Posts

Super Romane,to jsem potřeboval slyšet. Schválně tady zveřejním co jsem mu psal a co mi odepsal. ;)

Já : Dobrý den pane Čadku, Mám systém Stag 4 a je to namontované na autě Peugeot 406 coupe 2,0 97 kW. Pokud jsem dobře pochopil,tak se zabýváte i těmito systémy a já mám nyní problém,že mi to náhodně hlásí závadu a přepíná do benzínu a nebo při prudším projetí levotočivé zatáčky opět zahlásí závadu.Další problém nastal,že mi nejde naplnit nádrž do maxima jako dříve.(mám 61L) Systém mi montoval bohužel Autogas Barták a po zkušenostech s ním už nechci mít nic společného.Například do dnešního dne mi nebyl schopen zkalibrovat palivový ukazatel,tak aby ukazoval správně.Proto se obracím na Vás jako na LPG Guru a ne na pochybné garážmistry. Dal by jste mi tohle dohromady a na jak dlouho by to přibližně bylo,nejsem totiž z Brna,ale bohužel ze Znojma a vozidlo potřebuji denně kvůli zaměstnáni. Předem děkuji za vyčerpávající odpověď.

p. Čadek: Dobrý den, děkukji za toho Gura.Nepíšete z kterého roku je Váš Peugeot, Rozdělím otázku na tři části - 1. ukazatel je jednoduchá, podíváme se jestli Vám montážník dal správný typ budíčku na MTV, k řídící jednotce, jestli ano musí se doladit, Jestli ne, vymění se a naladí taky. 2.Plnění nádrže - někdy v nádrži se hromadí zbytky a voda, musíte dojet s prázdnou nádrží - vyčistíme, nastavíme taky. 3. Ta nejhorší věc - Vaše řídící jednotka se používá na stará auta, neumí skoro nic, Stag 4 je na auta do roku řekněme 2002, u Peugeota bych si ji netroufl dát vůbec, snad na stařečka do roku 1997, tam se dává buď Lovato, nebo Stag 300 IS A 2, to má daleko víc funcí a bez problémů se ladí. Zavolejte mi v pracovní době s velkým TP v ruce, domluvíme řešení, aby bylo co nejschůdnější a nejlevnější, jen upřímně, jak znám jmenovaného, snad to naladíme. Čadek

[upravil dne 26/4/14 20:57 od 222johny222]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak až pochodíš u pana \"Čadka\" tak dej vědět, jak si spokojen.

Dvolím si citovat jedno vlákno z jiného fóra:

Ohledně AutoLPG a pana Čadka se musím taky vyjádřit. S tímto panem a firmou silně nedoporučuji spolupracovat - nechával jsem si u něj přestavovat Felicii na plyn - sekvenční vstřiky - za cca před 3 lety nějakých 30 000 Kč. Domluvili jsme se, že mi tam namontuje (už si nepamatuji přesně značku, takže označím A) zařízení od A, ale k mému \"zděšení\", tam po 3 dnech najdu zařízení, které se dá pořídit za cca 20 000 Kč namísto dohodnutého za 30 000 Kč, navíc, tak nějak kombinaci více značek. Celý ten systém předělat sám od sebe nechtěl, až po výslovném nátlaku a několikadenním dojížděním na neustálé \"lazení\". Jakmile mi namontovali slibovaný systém, pro změnu se projevila kvalitní montáž - jezdil jsem za ním prakticky 3 týdny denně něco opravit, co jsem na autě našel. Např. uvolněné hadice od plynu (docela velký problém), natržené vstřiky po montáži, které za pár dnech \"otřesy\" praskly - složité dohadování se, špatně uchycená řídící jednotka na krátkých hadicích, špatně namontovaný snímač teploty chladící kapaliny a další drobnosti, které si vyprošuji u \"kvalitní\" montáže, jak mě před nákupem pan Čadek ujišťoval.

Abych zbytečně nehýřil emoce a nezvyšoval si krevní tlak touto velmi nepovedenou etapou mého života - plyn ano (sekvenci - dnes už snad nic jiného dávat nechtějí), u Čadka - nikdy!

Jinak ten systém, který potom šlapal (bohužel se jim úplně ani po 20-té návštěvě nepodařilo na 100% poladit volnoběh při teplém motoru (viz. dříve odešlé a asi ne za nové nahrazené snímání teploty), jsem už veškeré návštěvy vzdal a začal se ohlížet po Matrixovi) byl od ELPIGAZu. Známému jsem před vlastní montáží doporučoval v Brně http://www.agw.cz/ a byl maximálně spokojen - více než 4 roky jezdí snad bez jediné návštěvy servisu (jak říká - nemám na to čas a když to jezdí :D - asi kvůli technické přece jen někdy musel) ;)

Link: http://forum.cars.cz/hyundai/viewtopic.php?f=8&t=16411

Já sem od téhle firmy uustil po proštudování netu. Ale třeba je něco nového a budeš mít štěstí.

Nechal sem si namontovat LPG u Ekolgas v Brně. Na AGW sem slyšel chválu. tak popátrej a uvidíš..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 3 týdny později...
  • O 2 měsíce později...

Cadka moc nedoporucuju, nevim jak servis, ale montaz uz nikdy, lidi co zamestnava na to bohuzel kaslou, nechal jsem tam LPG montovat ja i kamos a bohuzel odflaknuta prace. Kdyz jsem pak videl jak vysledek montaze jinych firem, tak jsem se za svoje auto stydel.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já od něj sice LPG nemám, ale vím, jakou práci odváděl ještě v době, kdy začínal v Novém Městě na Moravě. Kvalitní práci dělal i v Brně. Viděl jsem to, a proto můžu soudit tak dva roky zpět. Bylo to lépe namontované, než to moje. Pokud se teď něco změnilo, a zaměstnal lidi, co nu to flákaji, tak to je věc druhá.

Pro mě platí, to co jsem napsal- svoje příští auto dávám na přestavbu LPG k němu, v okolí je nejlepší.

[upravil dne 3/9/14 10:00 od Roman Bazi]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tak ono nejde ani tak o to, jak vizualne vypada hotove dilo, ale spis jak se firma postavi k pripadnym problemum, nez se to odladi a pro me je Cadek spis specialista, jak se z neceho vyvlict...

Jake zamestnava lidi urcite druha vec neni, spis prave naopak.

[upravil dne 3|9|14 17:21 od .mycTD]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 5 měsíců později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...