Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

12V zasuvka a dobijanie telefonu


Karricka

Recommended Posts

Caute,

chcel by som vás poprosit o radu ohladom 12V zasuvky a nabijania telefonu cez usb... kupil som si adapter do zasuvky ktorý ma parametre: 12V, 0,6A. Telefon mi sice dobija avsak ten sa skor vybija ako ho stiha dobijat... vedeli by ste mi poradit ze co treba robit aby telefon nabijalo dostatocne rychlo ? nieje tam slaby prud alebo sa netreba napojit na daky iny obvod ?

Vďaka.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Stejný problém mám i teď já, mám SX P a měl jsem nabíječku 1000mA a zvládala dobíjet i při puštěné navigaci, sice za cca 20 minut jen o 5% ale zvládala, nyní jsem koupil jinou, taky 1000mA a už to nezvládá dobíjet při navigaci, takže je vidět že si taky na obalech píšou co chtějí, půjdu do origo a snad bude klid.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Note 2 to už je riadna \"placka\" ;)

edit: originál pro Note 2 je nabíječka do auta 2A ECA-U21CBE tady specifikace http://www.samsung.com/cz/consumer/mobile-phone/mobile-phone/mobile-phone-accessories/ECA-U21CBEGSTD-spec?subsubtype=car-charger-old

Napájení:

Vstupní napětí: 12 - 24 V

Výstupní proud: 2 A

Výstupní proud: 5 V

[upravil dne 17/2/14 22:21 od Gabriel 307]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 2 týdny později...

To je sice hezký, ale ty 3A Vám budou stejně prd platný, mobil si neveme víc, než na kolik je stavěný, pokud má origo nabíječku 1A, tak si nemůže vzít 3A ;)

Vypadá to fajn, určitě plus je, že budete mít volnou zásuvku na druhou stranu mínus je, že to bude žrát i když nebudete nabíjet telefon, takže bych doporučil napojit to přes tlačítko, jinak se může stát, že nenastartujete ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nejde o to jakou má mobil originální nabíječku, ale jakým proudem je schopen nabíjet baterie. Když mu pak připojíš 500mA uz PC tak budeš nabíjet 1/2 dne... 1A je dneska na hraně. 2A bývá s rezervou. Proč nedat 3A a mít rezervu? Bežná nabíječka navíc obvykle nepředpokládá plnou zátěž CPU + Displej + Wifi + GPA a přitom nabíjet.

S tou spotřebou je to samozřejmě nesmysl. Jednak je to místo kam to zapojíš většinou přes klíček, jednak je tam BSI takže i když by nebylo tak se spustí Economy Mode a jednak pokud je ten zdoj bez zátěže tak má naprosto minimální odběr v řádech jednotek mA.

[upravil dne 28/2/14 21:50 od koblih69]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 2 roky později...

Nazdar , mám Peugeot 307 r.v. 2005 ....mám taký problém ....používam v aute bezpečnostnú kameru a fm transmitter ..ale mám iba jednú zásuvku 12V . Tak sa chcem opýtať či sa dá nejako dorobiť druhá zásuvka niekde do skrinky pred spolujazdcom alebo hocikde inde. Ďakujem za odpovede. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...