Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

DIGI KLIMA


jipre

Recommended Posts

Zdravim. Nechtel jsem zacinat dalsi tema i kdyz mam jiny problem s digiklimou. Po nastartovani jde do skratu -praskne 10A pojistka v panelu pod volantem. Tudiz netopi, nefouka,... nefunguje. Zkousel jsem postupne odpojovat kompresor, ventilatory, rele za relem, ale stale stejny vysledek. Az kdyz jsem odpojil jeden ze dvou zasuvek v ovladacim panelu, tak pojistka neprasknula ale netopi, panel nesviti, ovladani neovlada, jen se ventilatory toci na plne otacky. Nesetkal jste se stim nekdy? Nevite nekdo kde alespon hledat pricinu? Autoelektrikari se to hledat nechtelo. Diky.

U mně stajný problém, elektrikář to rozebral, pak mi rozmontoval půl auta a nic nenašel, nakonec jsem pořídil druhý panel a problém vyřešen, na pohled v původním panelu nebylo nic vidět, ale někde se prostě skratoval, dělalo mi to samé, co tobě, určitě to bude panel, sehnat druhý a nacvaknout a bude zase klid.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 2 týdny později...

Ahoj. Rád bych se zeptal na funkci AUTO u digi klimatizace. Je správně, že v tomto počasí 0 až 10 stupňů, když nastavím na ovládání režim AUTO a žádaná teplota je nastavená na 25 stupňů tak zapne klimatizace? Vevnitř topí, ale běží klima. Auto mám krátce, nevím zda to je normální vlastnost. Děkuji za reakci.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 3 měsíce později...

Konečně jsem se dostal k autoelektrikáři. A vyřešeno. Vyměnili relé a pravděpodobně odpálilo i některé součástky v ovládacím panelu. Měl jsem ho rozdělaný, ale na první pohled nic vidět nebylo. Nikde nic spáleného, nevypouklé kondenzátory,... prostě nic. Relé jsem tipoval že není OK. panel poopravili a zase foukám a topím :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...