Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

parkovací senzory - po týdnu problém + denní svícení


Návštěvník

Recommended Posts

Návštěvník

Ahoj,

koupil jsem si 5008ku, 3 roky starou, koupenou v ČR, premium pack, takže má uplně komplet výbavu a mimo jiné parkovací senzory. Mám í týden a už začali první problémy :

přední parkovací asistent docela často sám i při jízdě nebo při stlačení brzdy hlasí 3 čárky a výstrahu jako bych byl u překážky - zlobí to, nejde to vypnout, píská to..na palici..

další OT je, že mě nesvítí denní svícení - mám páčku na AUTO a světla nesvítí. Takže svítím xenonama :( víte to co s tím prosím?

díky moooc kluci..co máte pětosmu déle..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník

diky moc kluci..na diagnostiku to dneska pichnem a uvidime..

jinak s tim dennim svicenim jsem mel za to (v peugotu me to tak rekli), ze na AUTO to snima svetlo podle snimace, ale denni sviceni funguje..tak nevim..jeste zkusim teda v nastaveni pocitace jestli to najdu.. (mel jsem za to, ze to mam projety cely a tam nic neni)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Denní svícení aktivuj nejdříve v PP, pak by mělo na \"auto\" vždy rozsvítit denní, ostatní reaguje podle osvětlení. Když v PP vypneš denní svícení, tak nebude svítit a musíš normálně zapnout potkávací.

Jinak jak píše Přema, parkáč v předu chytí i špatně přicuclou RZ.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V navi nevím, u mě je to v nastavení parametrů vozu / viditelnost. V navi to bude asi podobné.

jinak pokud je senzor \"zatlačený\" jak píšeš a hlásí ti (ten zatlačený senzor) překážku, je možné, že je ve špatné poloze a zachytává karoserii.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přední park.senzory nemám, tak nevím. Ale měl jsem je na Mondeu a tam se zapínaly jen při zařazení zpátečky. Takže nechápu, proč to u P5008 píská za jízdy v dešti. To bude taky jen nějaká softwarová záležitost.

Denní svícení mi taky u nového auta nefungovalo, i když v menu PP jsem ho měl aktivní. Zašel jsem s tím do servisu, kde mi to aktivovali přes počítat. Docela to ladili, pořád to nebylo ono. Jednou svítilo všechno, pak zase jenom přední denní, ale budíky ani zadní světla ne, až na několikátý pokus to funguje podle mých představ, tedy že svítí přední denní svícení, budíky vevnitř a zadní LED světla. Při setmění se automaticky aktivují přední světla a vnitřní osvětlení palubovky dostane vyšší intenzitu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To máš pravdu a taky ti pěkně závidím.Ale když je trošku pošmourno a nezapnou se mi světla tak je zapínám sám.A taky přemýšlím že na celí denní svícení hodím bobek a budu svítit normálně-reakce na cenu žárovek DS 1ks cca 1000,-Kč.Ale samozřejmě rozdíl je že ty máš výbojky,já žárovky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník

denni sviceni zatim resim..v peugotu me rekli, ze ty predni potkavacky maji dve vlakna a jedno me nesviti a at za 400 vymenim zarovky a pojede to na auto..(neverim tomu)..

btw: prosim v navi (wip-com 3D) nikde nevidim polozku nastaveni vozu..jeste to teda projedu a kde se prosim vypinaji park. senzory?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 2 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...