Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

problem s ABS/ESP


martinface1

Recommended Posts

ano, na displeji mi ukazovalo preškrtnuté esp a abs, dia ukazala prerušný obvod, alebo ako to bolo na oboch zadných snimačoch, tak som ich tento týžden oba vymenil, závadu som na dia vymazal, všetko ok. Po pol hodine jazdy zasa na displeji preškrtnuté esp abs, dia ukazala prechodná zavada snimač otačok zadneho praveho kolesa koherence. Zaujímave je, že chvilu po naštartovaný esp a abs funguje, ale tak divne kope do brzdoveho pedala ked brzdím a hned na displeji naskočí preškrtnuté esp/abs:myslim

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ja neviem, ale mam taký pocit, že ked som menil tie snimače, tak kabel z praveho snimáča mi asi dobre nesadol do dražky na nádrži, lebo som ju mal malo spustenu a zle sa to tam dávalo a ako som ju dotiahol možno to nejako pripučilo ten kábel a teraz to robi problemy, neviem, skusim to znovu rozobrať.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mám podobný problém. Na dia - lavý zadný snímač. Vymenený za nový. Po cca 30 km, znova chyba ABS/ESP. Druhý servis, dia - lavý zadný snímač. Vraj bude asi niekde pod autom prerušený kábel. Tretí servis, Peugeot, dia som nevidel, ale povedal mi, že je chybný hydraulický blok ABS. Cena 800 €. Môžem sa na to vy... Je možné, že je naozaj chybný, alebo ma chcú len ošklbať?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 2 týdny později...
  • O 2 týdny později...

Mám ten stejný problém (Peugeot 407, 1,6 HDI, 140xxx) .Po prudkým zabrždění naskočila chyba (ABS breaking system faulty). Nefunguje ABS, ESP, ASR. Dia dříve psala, že je to přechodná chyba př. levého snímače po vyzkoušení nového snímače se z přechodné chyby stala trvalá závada a to dokonce na obou předních kolech.Chyba naskočí ihned po nastartování :myslim:myslim ..Odpory předních snímačů jsou skoro stejně ( 0,10 a 0,12). Paradox je, že to bylo bez problémů a až při tvrdém zašlápnutí se to posr..... :grr .Nemáte někdo zkušenost? :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...