Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

VOLBY 2013-2015....výsledky


Pe.Tr

Recommended Posts

Ač jsem díky své děravé hlavě nehlasoval, přeji všem úspěšným kandidátům mnoho stěští v celém funkčním období a také aby si celé nové vedení vysloužilo můj obdiv, stejně, jako ho má vedení končící, kterému bych tímto rád poděkoval.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Gratuluji vítězům:super.

Děkuji všem, kteří mě dali svůj hlas, nečekal jsem, že jich dostanu tolik. Opravdu mě počet hlasů potěšil.

Protože jsem nebyl zvolen, tak pro vás za trest:bacha připravím nějaký pěkný podzimní sraz:D. A takhle se mě to líbí:super.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Všem kandidátům gratuluji a držím pěsti a pevné nervy.

Končícímu vedení děkuji za dobře odvedenou práci a věnování svého času pro tento klub.

Pe.trovi držím palce jak v práci tak i v osobním životě a aby na klub nezanevřel, protože tak jako je on nepřehlédnutelný tak je, byl a bude pro klub důležitým členem.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak, a máte to (ty funkce)! :D Teď začne odpovědnost... Hodně sil, trpělivosti a dlouhou výdrž s námi členy :bacha

Současně se připojuji s díky (což už jsem tu však v jiném vlákně také psal) končícímu vedení za to, co dokázali :potlesk Věřím, že pro nové vedení to může být inspirující ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

skoro me s tema funkcema napadla hlaska, dej blbci funkci a vymysli lejstro, a Stibto hned prijde s grammar Nazi :D. To tady ale nehrozi. Takze gratulace vsem vitezum, cest porazenemu :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přišel jsem do klubu zároveň s tím když se Pe.tr ujal vlády (+- pár týdnů), takže jsem nezažil jiného předsedu, přesto si troufnu tvrdit, že to byl nejlepší předseda co jsem měl možnost poznat a nový bude mít laťku sakramensky vysoko nastavenou. Poznal jsem i Přemu a další lidi a velmi si jijich práce vážím a chtěl bych jim alespoň takto na dálku poděkovat. Všichni se zasloužili aby to tu v rámci možností šlapalo.

A teď nastupuje nová vlna. To zda bude lepší nebo ne, ukáže čas, ale mohu za sebe slíbit, že se budu snažit jim v rámci možností pomoci a podpořit je co to jen půjde. Pokud by bylo třeba s důvěrou se na mě obraťte.

Ještě jednou díky a ještě jednou hodně úspěchů.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Děkuju odstupujícímu vedení za opravdu výbornou práci i za to, že se většinou nedali rozhodit. Jen mám trošku strach z nového fóra, ale Pe.Tr slíbil, že to pohlídá, takže to snad bude taky OK. Novému vedení gratuluji ke zvolení a přeju mu aby se alespoň pokusilo navázat na úspěchy toho předchozího. Někteří z nového vedení ať pamatují na to, že méně je někdy více, a že v každé nové situaci je potřeba se nejprve rozkoukat, zorientovat, pochopit a teprve pak dělat změny.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 3 týdny později...
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...