Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Koupili byste 5008 znovu?


maxipes123

Recommended Posts

Ano, koupil bych ji znovu. Zase s robotem, 1,6 HDi, bez skleněné střechy, ve světlé kůži (i když proti 607 je to nějaká levnější kůže).

Možná bych nechtěl 7 míst: je zřejmě tvrdší pérování, ten prostor pod sedadly by se hodil, využití pro 7 osob je fakt zřídkavé.

A kdybych nebral 5008, tak na druhém místě C4 Picasso nebo C4 Grand Picasso.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

I kdyz je 5008icka vcelku dobre auto,tak bych si ji uz znovu nekoupil,nejsem schopny na severni morave sehnat dobry servis,musim jezdit do bystrice nad pernstejnem a to je docela casove narocne.to by se,ale dalo prekousnout spise mi vadi ta uskakanost 5008icky.pred tydnem jsem prodal passata se kterym uz jsem temer nejezdil a kdyz jsem ho prodaval tak jsem si pripomenul jeho jizdni vlastnosti:)nechci tim rict,ze 5008icka je spatne auto,ale po 20000 km jsem asi trochu vystrizlivel.i kdyz,vemu li pomer cena vs uzitne vlastnosti tak tu nic lepsiho asi neni.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

zatím ji mám sice rok, ale koupil bych ji znova. Ale jelikož jsem viděl nové C4 Picasso, hlavně uvnitř, tak bych asi se rozmýšlel... :-).

Jízdními vlastnostmi je lepší Grand C-max a Zafira Tourer. Ale pokud vezmu kategorii středních MPV se zadní torzkou, tak tohle auto opravdu nemá konkurenci. A luxus víceprvku se holt platí, je otázka, jestli má smysl při hlavním směru využití tohoto auta. Za mě tedy - ano, koupil bych ho znova.

Tak porovnávat s passatem je trochu off topic, je to auto střední třídy, má víceprvkové zavěšení zadních kol, je o 400kg lehčí o 25cm nižší a má větší rozvor. To se přeci nedá porovnávat, na jízdních vlastnostech to prostě musí být znát. Jen ševelící HDi proti chrochtajícímu TDi, to hovoří zas pro Pažouta ;)

[upravil dne 24.4.2013 13:16 od Pacho69]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To neni o srovnavani passata s 5008ickou,jen jsem odpovidal na anketu:)5008icka je dobre auto to je bezesporu,ale nejak jsem si tech jizdnich vlastnosti nevsiml kdyz jsem ho kupoval:)proste mne okouzlila a sel jsem do ni,nelituju toho a ani ji nechci prodavat jen si proste priste koupim auto vyssi tridy a nemusi to byt zrovna passat:)to jsem tim myslel.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To víš Eltone, Coginka je jenom jedna, ta naše-Peugeotí.

Tak to jsem \"chlapci\" ráda, že mě takto berete :). U nás nic nového, mám přezuto na 17\", vyčištěnou klimošku, to si dávám pravidelně, spotřebě prům 5,8 - tak co víc si přát? 2,0 HDi má odpich, takže jsem spokojená víc než dost. Za měsíc bude i nová (naše) garáž pro miláška, prostě super.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...