Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Navigace


honza.praha

Recommended Posts

Jak jsem už někde psal. Díky tomu, že Peugeot začal dávat aktualizace zdarma pro nová auta (od 31.12.2015), tak jsou prakticky zdarma pro všechny. Možná budeš potřebovat ještě upgrade FW (nevím, jak to u 208 je), ale to by ti měli zdarma provést v servisu ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 3 týdny později...
V 11. 5. 2017 at 19:02, Peetan napsal:

Tak na stránkách Peugeotu http://www.peugeot.cz/sluzby-servis/on-line-sluzby/aktualizace-map/stahnete-si-aktualizaci-zdarma.html se objevila možnost bezplatného update map. Je zde uvedeno, že platí pro vozidla zakoupená po 31.12.2015. Mám auto 10/2015, po zadání VIN se objevilo "máte nárok na bezplatný update" a byl vygenerován klíč pro update. Asi 5 GB soubor se stahoval neskutečně dlouho, pak rozbalit na flash ze zipu. Po vložení USB do auta jednotka napsala "identifikace media", dále "ověření kompatibility" a tím to skončilo ... když mi po 3/4 hodině vrčení motoru došla trpělivost, po vyjmutí USB jednotka napsala "postup aktualizace zrušen" a vše je jako dříve. Máte někdo zkušenosti s tímto upgrade ?? Nevím co může být špatně, v návodu jsou další screeny aktualizace, které už se neobjevují (očekával bych nějaký teploměr průběhu aktualizace) a hlavně ani není popsáno, jak dlouho celý proces trvá.děkuji předem za odpověď

IMG_20170511_061234.jpg

IMG_20170511_061302.jpg

IMG_20170511_183731.jpg

Mně se to zaktualizovalo po jednotlivých zónách, ale je pravda, že to trvá neskutečně dlouho, takže po dvou cca hodinových cestách mám tak západní Evropu a když se zaktualizovala zóna, kde je ČR, tak jsem to vypnul. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...