Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Brzdy


Tibor100

Recommended Posts

Zdravím všetkých. Chcem sa spýtať a hlavne uistiť či ide o poruchu, alebo nie. Tento týždeň mi na budíkoch ostal aj po vypnutí motora a zhasnutí celej prístrojovej dosky svietiť znak bŕzd z výkričníkom. Dokonca aj po zaistení auta z vonku.

Po nastúpení do auta a odbrzdení elektronickej ručnej brzdy znak zmizne. Po opätovnom štarte a vypnutí je to isté. Tak teraz neviem či sa jedná o poruchu, alebo ide o niečo iné, čo neviem definovať. Dík:myslim

post-24440-14109626576394_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj. Veľa záleží od predajcu, ale pravdepodobne Ti bez Tvojej požiadavky nový soft nenahrajú.

Ako príklad uvediem denné svietenie, kolegovia tu z fóra, ktorí túto problematiku ovládali, tak si už hneď pri kúpe dali svetlá nastaviť podľa ich požiadaviek.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mne sa zase parkrat stalo ze som potiahol ten ovladac na rucnu ale neurobilo to nic.ani na druhy krat ked som zatiahol a ked som napr tretikrat podrzal na cca 1s tak mi vypisalo porucha rucnej brzdy a navstivte servis.posledne dva tydzne mi to urobilo asi 4x. a ostane svietit orandzova kontrolka.ked nastartujem tak zhasne.v chladnom pocasi to neurobilo.zacalo to asi pred 2 tyzdnami. aj mne dosiel papier na prehratie sw... uvidime ci to pomoze.ale napr vcera mi to neurobilo a ked som zatiahol tak naskocila v pohode

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 4 roky později...

Mám najeto 71 000 km a zjistil jsem že i když nijak intenzivně nebrzdím tak všechny kotouče až na levý zadní jsou horké - nelze na nich udržet prst. Levý zadní kotouč je naopak studený. V autorizovaném servisu žádnou závadu nezjistili ,brzdy prý fungují normálně. Akorát mi oznámili že už jsou sjeté přední destičky a kotouče. Čekal jsem tedy že kotouče vydrží déle než 71 000 km. Nijak agresivně nejezdím.  Nemáte někdo podobnou zkušenost? 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak to že se brzda zahřeje je normál ale když nejsi jak píšeš závodník tak bych asi zkontroloval brzdiče zda opravdu pracují jak mají,jestli třmen běhá po těch pístkách co tam jsou a třem se po sešlápnutí dostatečně uvolní.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...