Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Antikovo P406 2.1 TD Break (80kw)


antik

Recommended Posts

Je to blbost i neni - problem je a to je pravda ze ND dnesni doby jsou na vydrz katastrofalni.
Ale obracene pokud chci auto provozovat tak opravujeme komplet - tedy vse pokud mozno najednou. (u nas na nasem )
Ono se vymeni jedna cast a hned navaze druha ktera odepise tu novou .... vymenenou ;)
A pak to zacne delat kolecko ktere pamatujeme u Xm-ka tam se na konci 5-6dnu lezelo pod autem aby se v so ne mohlo vyjet :D 

( Ne nebylo to az tak silene ale tyden co tyden se neco muselo podelat )  tak slo do  sveta ikdyz na nej stale vzpominame a dle me bylo nej prostorem tichem pohodou na palube .....

Upraveno uživatelem Lihous
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Abych byl upřímnej, ja se pustil do oprav tak, ze vezmu třeba další přední těhlici z vraku, co byl před rokem servisován, vyměním jí ložisko, čep a tyčku a celek vyměním na svém autě. Místo abych přelakovával dveře, vezmu opět z vraku dveře, přichystám elektriku aby byla v té palbě co mám a opět vyměním. Převodovka a celá přední náprava byla vyměněna zadarmo jen díky vraku, co jsem dostal na náhradní díly  a kamarád mi to vyměnil na oplátku já se mu postarám zase o elektriku. Mám haldu dílů co stačí v podstatě umejt, nebo vyměnit silentblok a přehodit za poškozený na autě. Nestojí mě to takový ranec, páč díly kupuju od Badišáka na autorozvody.cz ... jenže to bych musel mít hlavně čas, občas i nářadí a k dispozici svého dvorního automechanika. Ten se chystá na výměnu turba, které bude následovat i výměnu toho sání a hurá, vše bude konečně originál .-)

Někdo něco proti ?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jak píše ozzy když to člověk dává do servisu jako i já tak to vyjde prostě na víc peněz...:) netvrdím že bych to třeba neudělal sám apod.ale nemám moc čas na pokusy jasně jsou věci který si udělám sám a rád ale třeba například čepy pro mě osobně je blbost je kupovat použitý jelikož najedu měsíčně 2-3 tisíce kilometrů další věc sám si je měnit nebudu takže za práci stejně zaplatím takže je mě milejší mít jistotu že nový déle vydrží a těch plácnu 1100 za dva čepy navíc k práci mě za to stojí po praktické stránce.Další věc co se týče mého auta nikdy nemělo zrovna moc starostlivé majitele první to otunil a dával tomu asi i zabrat nemluvě o tom že to má za sebou i s tím mým incidentem jak do mě vrazila slečna v lednu 3 bouračy řekl bych ta první byla většího rozsahu u prvního majitele ten druhý s tím najel za 11 let 16 tisíc km auto stálo na věčně na ulici takže hromada dílů byla i původních a když tomu pak člověk po tomto nakládá takovou porci km a ty díly jsou už 20 let starý začne se to sypat takže co nevyměním to časem odejde potíž že poslední dobou je to moc často.Zase na druhou stranu když jsem s tím jel poprvé říkám si to vydrží max do konce roku a už to budou 3 a sypat se to začalo koncem min.takže ještě vyměním zadní silentbloky a uvidím jak to bude dál.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vidím, že někdo došel do fáze jako já předešlý rok Nicku a řeknu ti víš kolik času a financí ti přibyde v horizontu roku jednorázovou investicí do něčeho novějšího a spolehlivějšího.Ten pocit je k nezaplacení, obzvláště když do toho auta sedáš denně 6x a pokaždé vyjedeš a dojedeš a nepřemýšlíš nad tím co se vysralo minulý měsíc a vysere tento ;):) Paradox je, že jsem ještě tu hlavu na 406ce na jaře udělal a daroval ji sestře - dodnes jezdí bez poruchy už půl roku a nebo to neregistruje tak jak jsem to registroval já, musím si to někdy projet v jakém stavu to je :))

Upraveno uživatelem Satepek
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...