Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

kopr 306 s16 skládání převodovky


kopr

Recommended Posts

kluci diky :)

vysočina nevím uvidim ve stejny datum jsou i sprinty v hradišti tak bych jel na čumendu tam ale uvidime s klukama kam nakonec vyrazíme :) jinak tenhle tyden nas bude čekat stk v patek propadla tak jde dolu naraznik a kola a neco malo na dodelani a mažem na stk :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 3 týdny později...

Tak kluci už začínám věřit že to auto je prokletý opět jsem si chtel udelat radost a koupil si nový rádio. A opět problém a vypadá to že definytyvní. pod vanou saknul olej. Dnes jsem koupil opět nový těsnení a vyrazil na to ale ukazalo se že problem je nejspíš jinde. V bloku jsou dvě vlasenkový praskliny dole u vany takže vubec nevim co dál.

V pátek jsem mel jet na stk a v sobotu na sraz ale asi to hodim do depozitu a uvidim.Možná to ješte zkusím zadělat a uvidim zda to poteče ale pochybuju že tam je prasklina z fabriky. Kdyby to nekdo chtel prodam to a nebo to rozebrat na dily. Jinej motor schanet nebudu už na to nemám mam to auto rok najel jsem cca 800km a zahučel za 90tisic takže končím.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přesně tak, to auto teď vypadá naprosto fantasticky. Chápu tvé myšlení a pocity, ale není to škoda skončit po takové práci a defakto záchraně? Seber poslední kus nervů a dotáhni to. Věřím tomu, že i přes tento problém se přeneseš a příští rok budeš jen jezdit. Když porovnám stav, jak jsem jí viděl loni na 20. Vysočině a teď podle fotek, tak jsi odvedl pořádný kus práce a byla by škoda před cílem, i když se opět posunul toho nechat. Hlavně ji nerozebírej, každá zachráněná S16 nebo GTi se počítá.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

dnes jsem to zkoumal podrobne zadelal vanu a uvidime neni to luplý skrz.

Může to tam byt už dlouho moje teorie je jak to auto bylo stouchlý (nejspíš hozeny do příkopa) proražena vana a od ni tohle. nevypadá to čerstve nechame to byt a uvidime. vana je tam zitra stk a možna v sobotu srazek

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jenže to auto je udelany hezky jen zvrchu a ted ten spodek ale co je v nosnikach s tim se nic udelat nedá vyvařený to je ale až to auto by melo zase cenu bude to vylezlý z nosníku znova.

Myslel jsem že na ježdeni to bude tak jsem do toho přes zimu 30 nasypal a k hovnu.

Nikdo nevidi že tam je činskej blatnik, lemy odrhnuty od velkejch kol a milion a milion drobnosti ktery by se museli řešit ale za předpokladu že je to auto motoricky dobrý ale tohle už se fakt nedá. Měl jsem to rozebrat na zimu a rozprodat 30 jsem mohl ušetřit. Což by udělal asi každej normální ale ja ne a k ničemu to stejnak nebylo. ted jsem v tom za 90 najel jsme s tim 1000km a to nepočitam drobný položky.

Takže doufám že se aspon ostatní poučí z mých chyb a nebudou kupovat podobna auta a snažit se ze staryho verku udelat schopný auto.

Vim že spostu vas jsem zklamal ale přiznejte se být v mí kůži deláte to samý. davat do toho dalsích 20 za motor kterej nevíte jakej je a za pul roku řešit zase stejnou situaci akorat že lehčí o 20 tisic nevim nevim.

Proste to auto se nemelo nikdy začit předelavat od koupe s tim jsou jen problemy a penize v prdeli a požitek z auta nikde.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jasny chapu ale maš v tom ranec ale maš krásný pojízdný auto v tom je ten rozdíl :super nejde mi ani o ty prachy ale hlavne o čas kterej sem byl ochotnej dat za projiždky ktery se nekonaj a nic jinyho. Vetšinou tohle odeznelo po prvni projiždce je to na palici :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

XU10 je litina a z vlastní zkušenosti vim, že zkoušet vařit litinu ( i s předehřevem) je dost výkřik do tmy. Kór u něčeho co se klepe tolik, jako motor... :myslim

Ale co takhle někde koupit motor z rozstřelenýho dvoulitra a jenom přehodit škebli? Investice by byla jenom za těsnění pod palici, rozvody a asi by bylo dobrý udělat i gufero na klice, když už v tom člověk bude. To by za dvacet klacků snad nebylo :papa

A všechy XU10 maj identickej objem i vrtání x zdvih... :roker

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...