Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

čidlo pro naklápění xenonů


Lukas B.

Recommended Posts

Hoj borci. Minulý měsíc jsem byl na technické. Podle VIN v serviceboxu mám mít xenony, no nemám jsou tam obyč halogeny. Na přední a zadní nápravě mám inklinometry - čidla pro naklápění xenonů. V kabině žádné ruční štelovadlo na světla. Klepal jsem se jak ratlík, že mě na technické vyhodí. Nevyhodili. Nikdo to nekontroloval. Takže bych to nehrotil. Kámoš má na och cávce xenony a podle VIN tam být nemají. Prošel taky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja měl Oct 2 předtím a dodelallval jsemu jak ostřikovače tak naklápění a pokaždý kontroloval (čidla na napravach a funkci ostřikovačů). Dokonce me upozornil že mám ještě původní regulaci kolečkem a ne zaslepku jako u xenonu. Předtím halogeny a kontroloval i naklapeni kolečkem. Jo a halogeny se tam dávají protože je nekdo ukradl a jsou levnější. :-D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 8 měsíců později...

Nedocital som sa nikde o takom probleme aky mam tak dufam ze mi pomozete mam xenony a spravaju sa divne lave svetlo svieti dohora (oproti stene cca 5 metrov od steny svieti 1,5 m vysoko) a prave svetlo svieti dole ( tak tiez 5 metrov od steny svieti si do 40 cm vysky) zo svetlami nebolo nic robene proste sa to nejak samo posralo tak neviem co mam pozriet ci nivelaciu alebo motorceky v svetlach

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Rozdělany jsem měl už v létě a žádná oxidace nebyla a závada přetrvává. Teda po vymazání na diagu. Sem si říkal že zkusim vyměnit jedno a uvidím. Dokonce jsem proved zkoušku s 12x 20l kanystry v kufru. Světla se nastavila podle me na 6m vzdálené zdi na stejné místo jako bez zatížení. Vypadá že funguje jenom diagnostika stále ukazuje:

SIGNAL SNIMAČE VÝŠKOVÉ POLOHY KAROSÉRIE VZADU (VPŘEDU) -bez charakteristiky-místní. 

Zkoušel jsem i kalibraci.

Diag píše že s kolama ve vzduchu mají mít 17%. Při maximalnim zatížení je hodnota 80%. Já mám 41%. Po zatížení z kanystrama mi ukazovalo zadní 42%.

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 3 roky později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...