Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Roman Bazi - 307 SW 2.0 LPG


Roman Bazi

Recommended Posts

Mno vida tak k mým důvodům, které jsou známé, opakuji je všude ještě Roman přidal ty respirační :) Přiznám se, že o tom jsem moc nevěděl, ani neuvažoval. Ale jestli to není konspirační teorie typu "chemtrails" tak to stojí za úvahu. A palec nahoru Romane za to že Ti nevadí jak tu zasíráme Tvoje vlákno :D:super

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ozzy, dnes ráno při cestě do práce, jelo přede mnou nějaké malé vozítko, a ten smrad a bílý kouř za ním byl hrozný. Ale nafta to nebyla. Asi opravdu benzín bez katalizátoru. Byl jsem rád že odbočil. Dnes budu měnit kabinový filtr, (olej, atd), tak jsem rád, že zas nějakou dobu nebudu cítit smrad z aut. Začal jsem používat uhlíkové filtry, a zdá se mi, že to opravdu pohlcuje pachy a v autě to není cítit. Docela by mě zajímalo, jestli to opravdu pomáhá, nebo je to jen placebo.

Petra a Petra vůbec nemá cenu komentovat :D:D

Tome, někomu ten smrad z výfukových plynů navadí, a ani to necítí, ale já to cítím hodně, a někdy je mi z toho na ......

Dík za palec, ale jak jsem psal, já jsem si začal ve svém vláknu proti dieselu. Ono už se to uklidnilo a není toho tady tak moc, aby se to mazalo ;) .

Upraveno uživatelem Roman Bazi
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ceny za servis asi budou z jiného světa ... ona ani V6 od Peugeotu není úplná hitparáda. 

Neříkám, že by se mi nelíbilo více válců, ale taky zůstanu u R4 ... okoštované turbem (i to jede slušně, pokud to není litr) ... prostě dneska to bez turba skoro nejde (na pár vyjímek). Ty koukáš po atmoféře, že? 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Něco k 307, řešil jsem s kamarádem pár přerušených vedení vyhřívání zadního okna. Nepodařilo se nám proměřit, kde přesně je to přerušené. Tím, že je to vše propojené, tak proměřování voltmetrem nepomáhalo. Nevíte někdo jak na to? 

Mám opravnou sadu z číny a rád bych to vyřešil.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

musíš měřit odpor :) já to dělal tak, že jsem si udělal držáček na hroty od multimetru na 10cm a postupně šel po celém skle ;) pokud je místo přerušené, tak odpor bude vyšší než na těch 10cm hrotech :)  ale ideálně si to nejprve nahřát a označit, které z čar nehřejí, aby jsi s neuměřil :) 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 4 týdny později...

V úterý manželka nenastartovala auto, baterie neotočila motorem. Baterii jsem dobíjel po vánocích tak mě bylo divné, že je vybitá. Dobil jsem ji, a zajel za autoelektrikářem, ten ji proměřil a říkal, že se chová jako 40Ah. Mám ji tam asi 6 a půl roku, Varta 63Ah. Také říkal že 6,5 ruku je nadprůměr, a že už baterie nevydrží co dříve. Vybral jsem u něj Akuma 62Ah  za 1650kč. Proměřil dobíjení a startér, a vše v pořádku. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 1 měsíc později...

Prosím o radu. Mám v 307mě nainstalované 1din radio s výsuvným displayem. Na žlutém drátu, který je přiveden k originálnímu rádiu je proud po vypnutí klíčku asi ještě dvě minuty. Rádio se tedy vypne až po této době. Originální rádio se vypnulo okamžitě. Je nějaká možnost, aby na něm proud po vypnutí klíčku nebyl? Třeba přehozením některé pojistky? Nebo budu muset přivést k rádiu jiný drát? Máte někdo nějakou radu?

 

Upraveno uživatelem Roman Bazi
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...