Marcel00 Odesláno 8. březen 2012 Sdílet Odesláno 8. březen 2012 Budeme potrebovat: 100 ml - mlieko 2 lyzicky instantnej kavy vriacu vodu podla chuti cukor/slahacka... 1. do hrnceka najlepsie taky 3 decovy nalejeme 1dcl mlieka 2. supneme donho dve lyzicky instantnej kavy a nechame tak 3. ked zovrie voda tak dolejeme hrncek doplna... podla chuti dame cukor alebo slahacku... Dobru chut... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ferry Odesláno 8. březen 2012 Sdílet Odesláno 8. březen 2012 brr, rozpustne kafe, jedine espresso nebo ristretto - dle chuti a potreby \"nakopnuti\" bez mleka a bez cukru, mnam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcel00 Odesláno 8. březen 2012 Autor Sdílet Odesláno 8. březen 2012 veru brrr, zial na dobru kavu pekne lisovanu si vzdy musim pocakt az ked pridem z prace domov Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ferry Odesláno 8. březen 2012 Sdílet Odesláno 8. březen 2012 tak to mi nastesti v praci masinku na espresso mame Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gabriel 307 Odesláno 8. březen 2012 Sdílet Odesláno 8. březen 2012 to já som na kávu barbar dám si aj Laté a čokoľvek iné ale najradšej mám zalievanú Jihlavanku bez cukru a bez mlieka:aut akurát ju pijem [upravil dne 8/3/12 16:22 od Gabriel 307] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ferry Odesláno 8. březen 2012 Sdílet Odesláno 8. březen 2012 tak udelali jste mi chut, tak ted zas budu delat chute ja kaficko jsem si uvaril a jeste jsem v bufiku stihnul i jeden z poslednich kolacu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vendelinek Odesláno 8. březen 2012 Sdílet Odesláno 8. březen 2012 teda vy mi děláte chutě,taky jsem si musel dojít udělat ale já si vychutnávám VELVET se šlehačkou:) [upravil dne 8.3.2012 16:51 od vendelinek] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gabriel 307 Odesláno 8. březen 2012 Sdílet Odesláno 8. březen 2012 tenhle hrnek znám taky si dávám v práci do clubového hrníčku :super:super musím si jeden objednat abych měl taky na Slovensku:D:D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vendelinek Odesláno 8. březen 2012 Sdílet Odesláno 8. březen 2012 tak ten si nechám na doma,v práci bych o něj asi brzo přišel:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gabriel 307 Odesláno 8. březen 2012 Sdílet Odesláno 8. březen 2012 strážím ho jak oko v hlavě zamykám do skřínky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcel00 Odesláno 8. březen 2012 Autor Sdílet Odesláno 8. březen 2012 ja ho strazit nemusim... kto uz by len taky hrnecek chcel :D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gabriel 307 Odesláno 8. březen 2012 Sdílet Odesláno 8. březen 2012 sorry za:xvul máme v práci dosť Peugeotov tak možno by sa niekomu zapáčil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vendelinek Odesláno 8. březen 2012 Sdílet Odesláno 8. březen 2012 do práce nosim a mám připravenej tendleten Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcel00 Odesláno 8. březen 2012 Autor Sdílet Odesláno 8. březen 2012 teda vy mi děláte chutě,taky jsem si musel dojít udělat ale já si vychutnávám VELVET se šlehačkou:) [upravil dne 8.3.2012 16:51 od vendelinek] vidim dobre? hlinikova lyzicka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JJEENNDDAA Odesláno 8. březen 2012 Sdílet Odesláno 8. březen 2012 Plně souhlasim s Ferrym .. Za mě tedy presso piccolo bez mlika a bez cukru. Doma si rád uvařím Mocca café v italské konvičce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
f3Rd@ Odesláno 12. březen 2012 Sdílet Odesláno 12. březen 2012 tak v praci jsem varival takovehle: bohuzel pressovac se polamal a firma se rozhodla ho dale neprovozovat a doma ted varim takovehle: nicmene, nejradeji mam presso s mlekem a 2 cukry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Scratch Odesláno 13. září 2012 Sdílet Odesláno 13. září 2012 brrr, kazit kavu smetanou, mlikem a cukrem............ ja jedine kafe od znameho co ma prazirnu, a jedine presso piccollo na nasi domaci masince saeco royal professional, tam si nastavim hrubost a vahu a uz to fici Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcel00 Odesláno 13. září 2012 Autor Sdílet Odesláno 13. září 2012 no ono je dolezite co sa v tej prazirne prazi... odoporucam plantaznu kavu: Java, Guatemala, Santos a Sumatra... osobne vyskusane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ferry Odesláno 13. září 2012 Sdílet Odesláno 13. září 2012 To Scratch, kde ma prazirnu ? docela bych zaexperimentoval a vzal neco do prace, zkousime ruzny kavy, standartne teda jedeme modrou Lavazzu, ale kdyz jede nekdo nekam na konferenci do kavonosne ciziny, tak zkousime jine a nezname znacky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cinicman Odesláno 13. září 2012 Sdílet Odesláno 13. září 2012 Práve si idem dať caffíčko... tak ma napadlo, že keby niekto chcel (Marcel00), tak mám dobrý zdroj domácej praženej kávy kúsok od nás: - Čierna Perla - PS: V práci si robím caffíčko na JURA Impressa F1 a domov som si pred rokom zaobstaral DeLonghi Ecam 23.420 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.